KUCHARZ Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2017-08-04
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Al. 3 Maja 36, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Al. 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 36
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.08.2017
Data dodania oferty pracy: 02.08.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla wychowanków.
CENTRUM OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZE ZGROMADZENIA SIÓSTR ŚW. ELŻBIETY W LEGNICY - 2018-05-17 - Legnica (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe- Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienieKontakt telefoniczny 601-777-730
FENIKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-25 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
prace konserwatorskie; usuwanie awarii instalacji sanitarnej; pomoc przy pracach porządkowych-posesja szkolna; inne prace zlecone przez kierownika jednostkiGodziny pracy: od 6.00 do 14.00 lub od 7.00 do 15.00
ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNO-HANDLOWYCH IM. POLAKÓW SPOD ZNAKU RODŁA W OLSZTYNIE - 2018-01-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie prostych potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie dań, posiłków wg wytycznych pracodawcy
WIKI SMAK Wiktoria Potrac - 2016-09-20 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Lesko (podkarpackie)
sporządzanie potraw, nadzorowanie wydawania potraw, nadzór nad personelem kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Garwolin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA JOANNA SKIBA - 2018-05-15 - Twierdza (podkarpackie)
Obsługa żywienia zbiorowego - zamkniętego
Sanatorium Uzdrowiskowe ZDROWIE - 2018-05-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie prostych potraw orientalnychpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej niż 20 godzin w miesiącu)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie miejsca pracy, przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składkami, ustalenie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni
PHU"ANYTIME" Urszula Mytnik - 2016-06-07 - Wojnicz (małopolskie)
naprawa i konserwacja, eksploatacja, obsługa instalacji i urządzeń elektrycznych i energetycznych i AKPiA, praca na terenie Sosnowca
Sosnowieckie Wodociągi Spółka Akcyjna - 2018-10-01 - Sosnowiec (śląskie)
wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie jako kucharz.zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków, praca w zespole, możliwość zatrudnienia na 1/2 etatu
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-01-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie obiadów, nadzorowanie pracy kuchni
PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA W LESZNOWOLI - 2016-10-03 - Lesznowola (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Międzychód (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru od dostawców pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w punkcie gastronomicznym, sprzedaż posiłków i napoi
Maciej Gierada Royal - 2016-08-01 - Kozłów (małopolskie)
przygotowywanie potraw dla restauracji i z karty dla gościa restauracjnego
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Piaseczno (mazowieckie)
kucharz
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-12-18 - Mielec (podkarpackie)
wysokość wynagrodzenia uzależniona jest od stopnia awansu zawodowego, praca w niepełnym wymiarze czasu (3/18)
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 W WOLSZTYNIE - 2018-08-16 - Wolsztyn (wielkopolskie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Złotoryja (dolnośląskie)
* Kompleksowa obsługa płacowa pracowników- naliczanie wynagrodzeń zgodnie z zasadami Kodeksu Pracy i regulaminów wewnętrznych, przygotowanie listy płac, rozliczanie potrąceń komorniczych, naliczanie odpraw i ekwiwalentów urlopowych, rozliczanie absencji chorobowych* Obliczanie oraz pobieranie należnych składek na ubezpieczenie społeczne oraz zaliczek na podatek dochodowy od osób fizycznych* Rozliczanie czasu pracy w różnych systemach czasu pracy i w różnych okresach rozliczeniowych* Sporządzanie deklaracji ZUS, PIT, rozliczanie umów cywilnoprawnych* Wystawianie dokumentów na potrzeby pracowników * Sporządzanie raportów i zestawień płacowych
"UZDROWISKO KAMIEŃ POMORSKI" SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-03-04 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość
kontakt przez OHP - 2016-08-02 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie, dbanie o czystość, zarządzanie kuchnią oraz personelem, pomoc przy tworzeniu karty menu, HACCP. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, staż pracy 2 lata, kreatywność, dyspozycyjność, odpowiedzialność. Forma kontaktu z Pracodawcą: osobiście w godz. 12-22, osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym w godz. 11-20, przez e-mail: papryczka-restauracja (at) wp.pl
P.H.U. "ALICJA" Alicja Oleszek - 2016-02-18 - Gościcino (pomorskie)
Obsługa tras handlowych, kontakt z klientem (sprzedaż artykułów spożywczych).
Mrożonki Józef Korabiński - 2019-04-01 - Jordanów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (pomorskie)
wyrabianie pizzy
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Radom (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej.
King Food sp. z o.o. - 2017-09-27 - Gdańsk (pomorskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0015.00-23.00Za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne.
Firma Handlowo-Usługowa Meander Stanisław Kurgan - 2017-05-05 - Połaniec (świętokrzyskie)