KUCHARZ/PIZZER (O) Wojnicz oferta pracy PHU"ANYTIME" Urszula Mytnik
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER (O)
Wynagrodzenie: do 925 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie miejsca pracy, przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składkami, ustalenie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni
Data publikacji: 2016-06-07
Lokalizacja: Wojnicz (małopolskie)
Pracodawca: PHU"ANYTIME" Urszula Mytnik
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nadbrzeżna 3, 32-830 Wojnicz, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie miejsca pracy, przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składkami, ustalenie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 925 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: żądanie pracodawcy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER (O)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wojnicz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wojnicz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 925 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie lub zasadnicze zawodowe, książeczka sanepidowska, mile widziane doświadczenie, dobra organizacja czasu pracy. Praca w Wojniczu na pól etatu w godz. 9.00-22.00 (pn-pt), sobota w godz. 11.00-23.00, niedziela 11.00-22.00. Zakres obowiązków: przygotowanie miejsca pracy, przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, ustalenie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni; wynagrodzenie 925zł brutto. Kontakt: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe " ANYTIME " Urszula Mytnik ul. Nadbrzeżna 3, 32-830 Wojnicz, wcześniejszy kontakt tel. 509 543 152, CV przesłać na adres e-mail: pizzeriaessencia (at) gmail.com
Nazwa pracodawcy: PHU"ANYTIME" Urszula Mytnik
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Nadbrzeżna 3, 32-830 Wojnicz, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie lub bezpośrednio do pracodawcy, CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: tarnowski
Gmina pracodawcy: Wojnicz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wojnicz
Ulica pracodawcy: Nadbrzeżna
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w
Home Studio Katarzyna Przygoda - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków i dań gorących.
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2017-05-23 - Paary (lubelskie)
PRACA PRZY DOCIEPLANIU BUDYNKÓW - MOŻLIWOŚĆ PRZYUCZENIA DO ZAWODU, PRACA W DELEGACJI
BUDOWNICTWO Ewa Radecka - 2018-07-18 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
j.w
Centrum Usług Opiekuńczo-Wych. "OŚRODEK NOWOLIPIE" - 2017-10-24 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, utrzymanie porządku w pracy
LINA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie i podawanie potraf napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Poznań (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
Samodzielne prowadzenie kuchani
Interhotel - 2016-03-22 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie dań, nadzór nad zamawianiem żywności.
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Kąty (małopolskie)
sporządzanie potraw rodem z Jemenu oraz umiejętne łączenie przypraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Radomsko (łódzkie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Przedbórz (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
KucharzDwie zmiany:I zmiana 8:00-16:00II zmiana 15:00-23:00Restauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2017-06-29 - Mielec (podkarpackie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowywanie posiłków regeneracyjnych z kart dań, posiłki dla przedszkoli; wysokość wynagrodzenia 2000 zł brutto + premia; kontakt wstępnie telefoniczny w godz. 10.00- 20.00
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2017-03-17 - Słupsk (pomorskie)
-Prace fizyczne przy uboju i rozbiorze drobiu,-Kontakt telefoniczny: 606-214-758 58-536-67-65, e-mail: biuro (at) buchholc.pl
ZAKŁAD DROBIARSKI WOJCIECH BUCHHOLC - 2017-02-13 - Gniszewo (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Białobrzegi (mazowieckie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych, pieczenie mięs
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Żory (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-08-18 - Bełchatów (łódzkie)
naprawa i konserwacja samochodów ciężarowych
DARIUSZ MŁYNARSKI MATRIX - 2017-10-02 - Niedrzwica Duża (lubelskie)
przyjmowanie i wydawanie towaru w magazynie z lakierami i dodatkami lakierniczymi
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowanie posiłków , potraw mięsnych
"ARTUR" M. A. Knapik Jaworzno - 2016-03-30 - Broszkowice (małopolskie)
wydawanie posiłków w stołówce zakładowej
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Bolechowo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW GŁÓWNIE KUCHNI POLSKIEJ , DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANYCH POSIŁKÓW.UTRZYMANIE PORZĄDKU I CZYSTOŚĆ W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH , KREATYWNOŚĆ W KUCHNI.
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-10-27 - Rzeszów (podkarpackie)
przyrządzanie potraw, obróbka wstępna produktów, prace na kuchni i stołówce.
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Zagórzany (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie dań wg receptur; praca w godzinach od 14.00-22.00
Firma "PROTEA" Niechajczyk Spółka Jawna - 2018-04-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
praca w sklepie ogrodniczym, pomoc przy zakladaniu ogrodów
Specjalistyczne Gospodarstwo Ogrodnicze Egzoland - Piotr Gwoździej - 2016-06-01 - Białystok (podlaskie)