KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Bolesławiec oferta pracy Firma "PROTEA" Niechajczyk Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie dań wg receptur; praca w godzinach od 14.00-22.00
Data publikacji: 2018-04-05
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma "PROTEA" Niechajczyk Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Brzozowa 1E, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielne przygotowywanie dań wg receptur; praca w godzinach od 14.00-22.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
samodzielne przygotowywanie dań wg receptur; praca w godzinach od 14.00-22.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 05.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Firma "PROTEA" Niechajczyk Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
Brzozowa 1E, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Adres strony pracodawcy: www.protea.com.pl
Ulica pracodawcy: Brzozowa
Numer budynku pracodawcy: 1E
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- REALIZACJA INDYWIDUALNYCH PLANÓW SPRZEDAŻOWYCH- OBSŁUGA KLIENTÓW ZGODNIE ZE STANDARDAMI FIRMY- DORADZTWO W ZAKRESIE PRODUKTÓW
ABRA SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-09-21 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań, sałatek, sosów, zgodnie ze ztandardami restauracji, dbanie o czystość w lokalu.
BURGERMANIA JUSTYNA MARKOWSKA - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy. Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Celtronic Tomasz Błachnio - 2015-12-10 - Celestynów (mazowieckie)
gotowanie w restauracji wegetariańskiej, gotowanie farszy, sosów, dań, zup, przygotowanie surówek, przyjmowanie dostawpraca na umowę zlecenie około 160 godzin w miesiącu, praca również w weekendy, praca w godzinach 6:30-14:30oferta dostępna w sali G
JR Company sp. z o.o. - 2017-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
P.U.H. "ARTEX" PIOTROWSKI ARTUR - 2017-05-16 - Łężyny (podkarpackie)
samodzielne stanowisko
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2017-06-22 - Białystok (podlaskie)
posługiwanie się sprzętem kuchennym; utrzymywanie czystosci i dbanie o porządek na miejscu pracy; przygotowywanie produktów, warzyw i mięsa; przygotowywanie farszy do pierogów; robienie i wyrabianie caista na pierogi; klejenie pierogów, robienie innych wyrobów garmażeryjnych;
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Kuksy (pomorskie)
GASTRONOMIA, KUCHARZ PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Łódź (łódzkie)
Staż w firmie: ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z zasadami prawidłowego żywienia dzieci w wieku od 1 do 3 lat.Porcjowanie i wydawanie posiłków. Mycie i dezynfekcja powierzchni kuchni, urządzeń i naczyń kuchennych.
Miejski Żłobek Integracyjny - 2018-08-22 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
kuchnia polska, imprezy okolicznościowe
"AKCES" Ośrodek Szkolenia Zawodowego Kierowców Andrzej Sural - 2016-01-12 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy i sałatek.
Pizzeria Małgorzata Kulas - 2017-04-20 - Kozery (mazowieckie)
Dbanie o bezpieczeństwo klientów i pracowników firmy.
Auchan Polska Sp. z o.o. - 2016-10-11 - Marki (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie i sporządzanie posiłków
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2017-05-09 - Hrubieszów (lubelskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
PHU ANTYKI PIOTR PRYCZEK - 2016-09-21 - Jarocin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Poronin (małopolskie)
kuchnia zimna, gorąca, stanowisko cukiernicze, przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Pabianice (łódzkie)
obsługa klienta, sprzedaż produktów bankowych
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 10-18 w Kołobrzegu. Praca równiez w weekendy.
Firma Usługowo - Handlowa ROMA (Smażalnia MOLA) - 2015-11-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Bielsko (wielkopolskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-07 - Katowice (śląskie)
przygotowanie posiłków dla kuracjuszy
Centrum Medyczne HCP sp. z o.o. - 2018-04-05 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowwywanie potraw (zup, dań głównych, sałatek). Praca w godzinach 10:00 - 22:00 a następnie dzień wolny.
Krzysztof Madałkiewicz Domino Bar (Central Park Pizza) - 2016-06-28 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
tel. 77 466 18 77, 77 466 13 64
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE JACEK MORAWIEC - 2016-01-07 - Krapkowice (opolskie)
Przygotowanie potraw; sprzedaż i obsługa klientów, nadzór na pracą kuchni./praca na 2 zmiany (8.00-16.00; 16.00-24.00)/
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2016-12-09 - Łomża (podlaskie)