KUCHARZ Rzeszów oferta pracy GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 14,34 - 19,24 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Data publikacji: 2016-08-30
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 14,34 - 19,24 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Uwaga: 12 do 14 zł netto/ godz. w zależności od doświadczenia i umiejętności
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 14,34 - 19,24 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1) wykształcenie: mile widziane gastronomiczne 2) umiejętności:- przygotowywanie i dekorowanie potraw i deserów,- umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej,- umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,- dyspozycyjność, 3) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, 4) doświadczenie zawodowe : minimum 1 rok na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.08.2016
Oferta pracy ważna do: 13.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Kraków, Poznań, Częstochowa, Gdańsk, Wrocław, Bytom.- Wynagrodzenie: 1100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (śląskie)
NAWIĄZYWANIE KONTAKTÓW Z PRACODAWCAMI, POZYSKIWANIE OFERT PRACY, EWIDENCJONOWANIE OSÓB POSZUKUJĄCYCH PRACY ORAZ ICH KOMPLEKSOWA OBSŁUGA, WYDAWANIE SKIEROWAŃ DO PRACY
kontakt przez OHP - 2018-08-14 - Kościerzyna (pomorskie)
zgodnie z opisem zawodu.kontakt tel.515 428 601
Kielecka Agencja Pracy Sp. z o.o., ul. 1-go Maja 191, 25-646 Kielce - 2017-04-06 - Kielce (świętokrzyskie)
obsługa patelni przygotowanie potrawpobieranie towaru z magazynyutrzymanie czystości na stanowisku obsługa pieca konwekcyjnegoStaż odbywać się będzie : Szwederowo
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń i pomieszczeń kuchennych, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Żuromin (mazowieckie)
Pracownik fizyczny, monter urządzeń chłodniczych, pomocnik montera. Możliwość przedłużenia umowy na czas nieokreślony. Miejsce wykionywania pracy- Pęchcin, ewentualnie wyjazdy slużbowe.
J.S. COOLING Jakub Sykuła w Pęchcinie - 2017-12-21 - Pęchcin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa - 2017-07-24 - Zbąszyń (wielkopolskie)
do uzgodnienia
CHEŁMIŃSKI - sp. z o.o. - 2017-01-30 - Kowala-Kolonia (mazowieckie)
Wydawanie przygotowanych potraw zgodnie z kartą menu. Kontakt osobisty z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA VIOL-MAR MAREK HYBŚ - 2017-01-04 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywania posiłków kuchni hinduskiej, produkcja tortilli.
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Płońsk (mazowieckie)
Sprzątanie budynków mieszkalnych wraz z otoczeniem.
Opolskie Centrum Usługowe OMEGA Sp. J. A. Krasnopolski i Spółka - 2017-08-28 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków oraz sporządzanie menu.Praca w godz. 10.00-18.00
KWADRANS -BISTRO CAFE ANDRZEJ GOLIS - 2016-01-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Usuwanie drobnych awarii i likwidacja przecieków, 2 razy w roku koszenie trawy i wywóz. Wykształcenie zas. zawodowe, wymagane doświadczenia, uprawnienia wod-kan-co - Eksploatacja, mile widziane prawo jazdy kat. B. Praca od 7-15 + dyżury. Praca w Jaworznie na terenie Spółdzielni
MIĘDZYZAKŁADOWA GÓRNICZA SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA - 2017-04-13 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, organizowanie pracy kelnerów i kelnerek, dbanie o stany magazynowe, prowadzenie rejestrów i ewidencji, prowadzenie dokumentacji. Praca na umowę o pracę w Kołobrzegu w godz. 7-15 lub 13-21. Wymagana książeczka zdrowia.
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą" - 2016-08-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie dań, dbanie o porządek na stanowisku pracy, zamówienia towarów.Praca w ramach umowy o pracę na okres próbny 3 m-cy z możliwością przedłużenia na rok. System dwuzmainowy w godz.: 9.00-20.00 od pn. do nd.
F.H.U. FRANK MARTINEZ-MARQUEZ - 2018-06-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
gotowanie - kuchnia polska
TELECATERING S.C. S.OGIERMAN K.BROL - 2016-09-06 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
prac w kuchni
P.U.H. "KARKONOSZE" KOWALCZYK ANDRZEJ - 2018-08-10 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Samodzielne gotowanie
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2016-02-22 - Władysławowo (pomorskie)
według stanowiska
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2016-04-12 - Modlnica (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków na bieżąco, pieczenie ciast oraz organizacja imprez okolicznościowych do 80 osób (kuchni polskiej tradycyjne). Kontakt osobisty w godz. 9.00-18.00.
Katarzyna Markiewicz Ośrodek Rekreacyjno-Sportowy IZYDORY - 2016-09-07 - Stoczek Łukowski (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni z umiejętnością przygotowania dań specjalnych, estetyka podania - kuchnia ukraińska.
Inter Nos Sp. z o.o. - 2016-11-02 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej. Praca w godz.: 5-13 lub 6-14. Umowa zlecenie z możliwością przejścia na umowę o pracę. Oferta pracy dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 348 20 33 do godz. 15.00.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków (kolacji).
Sanatorium Uzdrowiskowe "Zgoda" sp. z o.o. - 2016-05-31 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
wyrabianie ciasta, wypiek pizzy, sprzedaż
P.H.U OREGANO, Anna Ulanowska - 2016-08-26 - Strzegom (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji
AUTO PORT Renice Spółka JawnaWiesława Bogusławska, Urszula Malinowicz - 2016-07-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Sporządzanie posiłków
PIEKARSKI Piekarski Karol - 2016-05-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
LA SPEZIA FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA - MARCIN CHOJNACKI - 2017-04-20 - Radom (mazowieckie)
pomoc w sklepie, wykładanie towaru, dbanie o estetykę sklepu
"OŁÓWEK" S.C. DAMIAN I JOANNA ERNST - 2016-11-21 - Strzelce Opolskie (opolskie)