KUCHARZ/SPRZEDAWCA Zbąszyń oferta pracy Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Stanowisko: KUCHARZ/SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
Data publikacji: 2017-07-24
Lokalizacja: Zbąszyń (wielkopolskie)
Pracodawca: Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Wolności 2, 64-360 Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Pl. Wolności 2, 64-360 Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: nowotomyski
Gmina pracodawcy: Zbąszyń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zbąszyń
Ulica pracodawcy: Pl. Wolności
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.07.2017
Data dodania oferty pracy: 19.07.2017
Oferta pracy ważna do: 21.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
Bar Maks - 2016-08-19 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2018-04-20 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Wymagane minimalne doświadczenie zawodowe.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2017-03-30 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o podział pracy w kuchni.
Aspen Res sp. z o. o. - 2017-03-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa kasy fiskalnej, zamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Wywłoczka (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Turystyczne "POMORZE" - 2016-11-17 - Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków wegetariańskich, znajomość zasad BHP, higieny i HACCAP, współpraca z pozostałym personelem; wysokość wynagrodzenia 2500 zł + premia 700 zł brutto; umowa na czas określony: 3 lata; 3 zmiany w godz. 6.00- 14.00, 12.00- 20.00, 14.00- 22.00, etat pełny
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY "SŁOWINIEC" - 2017-10-19 - Poddąbie (pomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Legionowo (mazowieckie)
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przetwarzanie żywności, przygotowanie produkcji, wykonywanie czynności typowych dla pracy na kuchni. Praca na umowe zlecenie, 68 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność do pracy w godzinach: 10:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 10:00-21:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków - obiady, sałatki. Praca w godzinach 11-21 (nie w każdy dzień).
DOMINO BAR Wiesław Więckowski - 2017-06-01 - Gostynin (mazowieckie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków w restauracji. Praca w godzinach 8-22, sporadycznie praca w godzinach nocnych do ok 5, 6 rano.
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie - 2016-03-17 - Wyszków (mazowieckie)
wg stanowiska
toTU Ewa Harasimowicz Monika Krenska s.c - 2016-02-24 - Darłowo (zachodniopomorskie)
.
USŁUGI GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE PINKAWA URSZULA JEMIELNICA - 2018-04-24 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Sprzatanie, praca w godz. 15-19. do wynagrodzenia wliczane dodatki plus premia miesięczna
Wojewódzki Sąd Administracyjny - 2017-01-10 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Kliczków (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
I.T.M. Marczewski Radosław - 2016-01-11 - Witnica (lubuskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie w godz.7:00- 15:00 w Kołobrzegu. Praca również w soboty i niedziele, pracodawca zapewnia wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2016-10-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
prace kuchenne
kontakt przez OHP - 2017-08-30 - Zawiercie (śląskie)
Przyrządzanie kebabów, sałatek. Wypełnianie HACCAP, obsługa klienta, utrzymanie czystości w miejscu pracy, sprzątanie stanowiska pracy. Praca na umowę zlecenie (1 miesiąc), a następnie na umowę o pracę. Proponowane wynagrodzenie 13,70 zł.
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech - 2018-06-13 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych produktów. Dyplom kucharza kuchni wietnamskiej/azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie średnie, minimum 10 lat doświadczenia, znajomość języka polskiego, ukraińskiego, angielskiego (mile widziana), znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej, szybkość w działaniu. Kontakt osobisty z pracodawcą.
QUATTRO TEAM TOMASZ IWANICKI - 2016-10-18 - Rybnik (śląskie)
Oferowanie klientom produktów bankowych, realizowanie wpłat i wypłat,
Credit Agricole Bank Polska - 2018-08-02 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2017-09-07 - Muszyna (małopolskie)
Przewóz towarów w transporcie krajowym
PPHU "TOMPOL" - Tomasz Pietrus - 2015-12-04 - Myjomice (wielkopolskie)
Przygotowywanie kebabu, wypiek ciasta arabskiego. Znajomość kuchnii arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)