KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych produktów. Dyplom kucharza kuchni wietnamskiej/azjatyckiej
Data publikacji: 2016-08-12
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych produktów. Dyplom kucharza kuchni wietnamskiej/azjatyckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Dyplom kucharza kuchni wietnamskiej/azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.08.2016
Oferta pracy ważna do: 26.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; staż pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomość systemu HACCP, ISO, umiejętność organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialność, systematyczność, dyspozycyjność, kreatywność; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2016-06-10 - Gliwice (śląskie)
Sporzadzanie posiłków zgodnie z jadłospisem, zmywanie naczyń i utrzymanie ich w nalezytym porządku, dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchn, iwydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
znajomość kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Pracownik ochrony fizycznej
EKOBOX S.A. - 2016-01-18 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-03-13 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie posiłków dla osób przebywających w Zakładzie Pielęgnacyjno-Rehabilitacyjnym w Kocikowie
Bogusława Lasota Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne - 2018-02-15 - Kocikowa (śląskie)
Tworzenie zamówień i zapytań ofertowych oraz ich analiza, negocjowanie cen i zamówień zakupów towarów i usług.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Lublin (lubelskie)
Transport międzynarodowy
TRANS-LOGISTYKA Olga Juchniewicz sp.k. - 2016-11-08 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie dań cateringowych dla dzieci, obróbka warzyw i owoców, kuchnia żywienia zbiorowego, kuchnia dla dzieci; pracodawca przyuczy do obowiazkujacych norm żywieniowych;
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, ze szczególnym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Łódź (łódzkie)
książeczka zdrowia
DOMINIA Sp. z o.o. - 2015-12-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za obsługę i przygotowywanie dań z grilla i pieca tandoori;wymagania:ukończony co najmniej trzymiesięczny kurs/szkolenie w kuchni indyjskiej i tandoori, potwierdzony dyplomem, dobra znajomość kuchni indyjskiej i tandoori, uprawnienia-możliwość pracy przy pożywieniu, trzymiesięczne doświadczenie w wymienionych wyżej specjalizacjach, bardzo dobry hindi i punjabi, komunikatywny angielski;Dodatkowe informacje: możliwość zakwaterowania, koszty pomocy prawnej związanej z przyjazdem do Polski i zatrudnieniem, koszty dojazdu do Polski, zapewnienie wyżywnienia.
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Recepcjonista
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Świdwin (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia włska i polska)wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie posiłków itp.
Paweł Hamerlak "HAMER LUNCH" s.c. Paweł Hamerlak, Małgorzata Hamerlak - 2018-07-10 - Pińczów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań typu fast-food, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wpsółpraca w zespole
Andrzej Wojtyła Usługi Gastronomiczne "Wypas" - 2018-05-07 - Zamość (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskim, wykształcenie min. zasadnicze, umiejetności: wykonywanie kuchni arabskiej/ orientalnej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym,
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2017-05-05 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie posiłków,
ŁOŻYŃSKA WIOLETTA Firma Handlowo-Usługowa "Karo" - 2016-11-04 - Piekary Śląskie (śląskie)
Praca w sekretariacie szkoły, umowa na zastępstwo, 3/4 etatu.Kontakt z pracodawcą: 71 311 70 09, radwanice-sekretariat (at) wp.pl
Szkoła Podstawowa im. Jana Brzechwy - 2016-12-16 - Radwanice (dolnośląskie)
przygotowywanie cateringów dietetycznych(Pracodawca przyuczy do pracy)
Professional Fitness Food Ewelina Belczyńska - 2016-06-08 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie pizzy,obsługa klienta,obsługa kasy fiskalnej
JMC Jacek Małuszyński - 2016-05-31 - Kamień Łukawski (świętokrzyskie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturą i z zachowaniem zasad systemu HACCP
"Bati" Biernot Bożena - 2017-08-14 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie potraw z kuchni włoskiej.
Mezopotamia KEBAB - 2018-07-18 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowanie tradycyjnych dań kuchni wchodniej oraz kresowej. Kontrola jakości. Wydawanie dań. Dbanie o czystość. Zachowanie higieny. Praca na określonych standardach. Sumienność.
HOTEL SOPOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Lesko (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie potraw, dbałość o czystość i porządek. Przygotowywanie karty, przepisów i kalkulacji potraw.
AKME Aleksandra Musielak Dobrowolska - 2016-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
Obróbka produktów spożywczych, produkcja, umiejętności do robienia sushi, wyrobów cukierniczych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Legnica (dolnośląskie)