KUCHARZ Zamość oferta pracy Andrzej Wojtyła Usługi Gastronomiczne "Wypas"
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na pisuary.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 300 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań typu fast-food, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wpsółpraca w zespole
Data publikacji: 2018-05-07
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Andrzej Wojtyła Usługi Gastronomiczne "Wypas"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przemysłowa 4E, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań typu fast-food, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wpsółpraca w zespole
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 300 - 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 9-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 300 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w kuchni
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: umiejętności gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
chęć do pracy, mile widziane doświadczenie/możliwość przyuczenia
Nazwa pracodawcy: Andrzej Wojtyła Usługi Gastronomiczne "Wypas"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 4E, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - Kebab Wypas
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 4E
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 07.05.2018
Oferta pracy ważna do: 06.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
operator koparko-ładowarki
MEGALIT - 2017-05-02 - Połaniec (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw,utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-03-08 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Pomoc przy pobieraniu produktów żywnościowych z magazynu żywnościowego. Wykonywanie prac związanych z przygotowywaniem posiłków. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłkow. Wydawanie posiłków.Sprzątanie stanowisk pracy w kuchni. Codzienne sporządzanie prób pokarmowych i ich właściwe zabezpieczenie, praca w godz.6-14/10-18/12-20
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2016-04-21 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw z karty
Kornel - Sylwester Trybulec - 2018-03-23 - Mielec (podkarpackie)
- przygotowywanie posiłków
INFOPOL - 2018-02-28 - Bytom (śląskie)
Przygotowanie potraw, sporządzenie menu, zakup produktów, właściwe przechowywanie produktów.
Kneipp- und Erlebniscamping - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie posiłków według aktualnie obowiązujących należności żywieniowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania, jakości, smaku oraz terminowości i estetyki wydania.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-09-22 - Omulew (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie mięs, surówek, wydawanie dań
ANKAKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-04 - Zakopane (małopolskie)
- przygotowywanie potraw- ustalanie karty dań- utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i sprzętu
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Jeleśnia (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
HALINA PIETRASZEK brat.pl - 2017-10-04 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, obsługa sprzętu kuchennego: piec, blender, wędzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart dań, kalkulacja przyrządzanych dań. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin Świerk - 2017-06-29 - Lisewo (pomorskie)
samodzielne stanowisko, tradycyjna kuchnia polska
GLOBNET Artur Cichecki - 2017-07-25 - Białystok (podlaskie)
pakowanie produktów do wysyłki
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Trzebinia (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości, samodzielne układanie menu
kontakt przez OHP - 2016-06-09 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków - dania kuchni polskiej, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Uniejów (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
RESTAURACJA SYRENKA - 2016-04-04 - Ustka (pomorskie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Przedbórz (łódzkie)
Wyrób i przygotowanie kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klienta, wykładanie towaru, przyjmowanie towaru
PHU PATI MARIUSZ REJMAK - 2017-06-30 - Świdnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków na podstawie wyznaczonych przepisów, wydawanie posiłków i organizacja pracy na stanowisku; dwie zmiany (9-23); kontakt z pracodawcą telefoniczny (10-18) oraz e-mailowy
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2015-12-01 - Słupsk (pomorskie)
WG STANOWISKA
CATERING 7 Wieńczysław Młyński - 2018-01-24 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej, chińskiej, dbanie o czystość i higieną w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Cisów (łódzkie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków, zmywanie, krojenie, siekanie, obsługa maszyn gastronomicznych.
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy - 2018-01-12 - Dębe (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni świata, w szczególności bengalskiej i tajskiej; wybór i zamawianie produktów praz przypraw;
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
A & R ROBERT WIERUCKI - 2016-01-22 - Starachowice (świętokrzyskie)