KUCHARZ Szczecinek oferta pracy CATERING 7 Wieńczysław Młyński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: WG STANOWISKA
Data publikacji: 2018-01-24
Lokalizacja: Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: CATERING 7 Wieńczysław Młyński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warcisława IV 30, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: WG STANOWISKA
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecinek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczecinecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecinek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: CATERING 7 Wieńczysław Młyński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
Warcisława IV 30, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: KSIĄŻECZKA ZDROWIA
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: szczecinecki
Gmina pracodawcy: Szczecinek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecinek
Ulica pracodawcy: Warcisława IV
Numer budynku pracodawcy: 30
Profil działalności pracodawcy: catering-gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.01.2018
Oferta pracy ważna do: 24.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 31.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, WYRABIANIE CIASTA NA PIZZĘ I MAKARONY, PRZYGOTYWANIE SAŁATEK, SPORZĄDZANIE SOSÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI WŁOSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA; PRACA 3 ZMIANOWA W GODZINACH 11.00-24.00
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, napojów, deserów, dekorowanie i wydawanie potraw, posługiwanie się narzędziami kuchennymi, sporządzanie potraw kuchni azjatyckiej.
Hai Ninh Mai - 2018-09-10 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji serwującej kuchnię ukraińską
VIVABALTIK Sp. z o.o. - 2016-03-10 - Gdynia (pomorskie)
- zapoznanie się z przepisami regulującymi działalność administracji państwowej,- odbieranie, przygotowywanie i wysyłka korespondencji,- archiwizowanie dokumentacji.
ŚWIĘTOKRZYSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W KIELCACH - 2016-04-19 - Kielce (świętokrzyskie)
-samodzielny kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Grzybowski Młyn (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Firma Gastronomiczna Urszula Stanik - 2018-04-05 - Dobrut (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,utrzymanie na bieżąco czystościna stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych
BARBARA LADŻYŃSKA "ART-MAT"BIURO TURYSTYKI HANDLU I USŁUG 90-426 ŁÓDŹ STRUGA ANDRZEJA 2 - 2018-03-07 - Kłodzko (dolnośląskie)
kucharzI zmiana 8:00-16:00II zmiana 14:00-22:00
Olvike Firma Handlowa Kopera Krzysztof - 2016-08-31 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej;
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2017-03-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
obsługa prasy KT, zapewnienie ciągłości produkcji i odpowiedniej wydajności, dbanie o stan techniczny prasy KT, zgłaszanie przełożonemu lub służbom utrzymania ruchu usterek ciągu, odpowiedzialność za realizację zleceń produkcyjnych, zabezpieczenie surowców do produkcji, rozliczenie produkcji na jej zakończenie, dbałość o ład i porządek na wyznaczonym obszarze, wymiana informacji z kontrolą jakości na temat jakości produkowanej płyty, wykonywanie innych poleceń przełożonego w ramach stanowiska pracysystem pracy czterobrygadowy
"Kronospan Mielec" Sp z o.o. - 2017-08-18 - Mielec (podkarpackie)
Ewidencjonowanie dokumentacji wpływającej; obsługa urządzeń biurowych; przygotowanie dokumentacji do zarchiwizowania; sporządzanie spisów i protokołów brakowania; prowadzenie rejestru badań profilaktycznych
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - Sławków (śląskie)
Czynności związane z przygotowaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia.
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2016-05-24 - Kozarze (podlaskie)
Przygotowanie dań,potraw kuchni orientalnej typu kebab (wg przepisów), krojenie mięsa, przygotowanie sosów
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Bochnia (małopolskie)
ochrona (pilnowanie) restauracji
SOLID SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-21 - Kraków (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, utrzymywanie kuchni w czystości; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe lub średnie - kucharz
Stacja Paliw L&W Ziółkowscy Kamienica Śląska - 2016-05-02 - Kamienica (śląskie)
Obsługa kuchni w barze na stacji benzynowej
XATTO Bogdan Wiatrowicz - 2017-05-29 - Leżajsk (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I GOTOWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA I GOTOWANIA DAŃ KUCHNI AZJATYCKIEJ, PRACA W GODZINACH 12:00-16:00
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNII INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNII. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNII INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość dźwigania do 15kg. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Ustroniu Morskim, praca również w soboty i niedziele
Adam Kujawa Villa Fenix - 2018-06-29 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
samodzielne stanowisko kucharza
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2016-06-24 - Białystok (podlaskie)
Przewóz towarów - masa bitumiczna, węgiel, kruszywo. Praca na terenie kraju.
Transport Towarowy Robert Pieczko - 2018-02-23 - Przeworsk (podkarpackie)
przygotowanie konstrukcji cieślarskiej do montowania
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Warszawa (mazowieckie)
PRACOWNIK
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Obsługa konsumentów, dbanie o stanowisko pracy i sal konsumenckich
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Jasło (podkarpackie)
ZGODNIE Z WNIOSKIEM
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Praca w barze szybkiej obsługi. Przygotowanie pizzy, posiłki.
FIRMA HERO ROMAN KWIATKOWSKI - 2017-09-07 - Kałuszyn (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Piaseczno (mazowieckie)
Praca w pizzerii
PIZZERIA BOSS Mariusz Janicki - 2016-09-05 - Łowicz (łódzkie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Kielce (świętokrzyskie)