KUCHARZ Zgorzelec oferta pracy SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej i ukrai艅skiej;
Data publikacji: 2017-03-01
Lokalizacja: Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bohater贸w Getta 5, 59-900 Zgorzelec, powiat: zgorzelecki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej i ukrai艅skiej;
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zgorzelec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zgorzelecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zgorzelec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.03.2017
Data zako艅czenia pracy: 14.03.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zgorzelcu
Adres pracodawcy:
Bohater贸w Getta 5, 59-900 Zgorzelec, powiat: zgorzelecki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Termin: od pon. do pt. (8.00-15.00)
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: zgorzelecki
Gmina pracodawcy: Zgorzelec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zgorzelec
Ulica pracodawcy: Bohater贸w Getta
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracja "ZIELONA PIETRUSZKA"
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zgorzelcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.03.2017
Data dodania oferty pracy: 28.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 27.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Warszawa (mazowieckie)
szycie poszy膰
STOLTAP PPUH - 2017-08-18 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
kuchnia 艣l膮ska
MIKULSKI ZBIGNIEW RESTAURACJA "CARMEN" - 2017-09-01 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie da艅 kuchni pakistanskiej, dbanie o 艂ad i porz膮dek w kuchni i na sali, obs艂uga klient贸w, komunikacja z kontrahentami i dostawacami
HASAN KEBAB Roksana Barto艅 - 2017-11-13 - Strzegom (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni azjatyckiej
"Z艁OTY SMOK" Regina Majczyna - 2016-07-06 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w,wydawanie posi艂k贸w na sale.
Klaudia Podladowska - 2018-02-19 - Stary D臋bsk (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw,wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Wadowice (ma艂opolskie)
Przygotowanie da艅, menu, gotowanie potraw dla klient贸w, czytanie wietnamskich przepis贸w, kontakt z wietnamskimi klientami
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Warka (mazowieckie)
Sprz膮tanie biur oraz innych pomieszcze艅
kontakt przez OHP - 2017-03-17 - Krak贸w (ma艂opolskie)
praca w sma偶alni pstr膮ga w Terce, pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie
US艁UGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2016-03-09 - Terka (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Zak艂ady Mi臋sne Nowak - 2016-07-19 - Gda艅sk (pomorskie)
praca sezonowa, mo偶e by膰 emeryt lub rencista
U KAROLA- MAGDALENA WECHTEROWICZ - 2018-03-01 - Karpicko (wielkopolskie)
- kuchnia gruzi艅ska
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Borz臋cin Du偶y (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napoj贸w wg. oryginalnych, regionalnych receptur, marynowanie mi臋s do potraw, przygotowywanie potraw w piecu tandoor, czytanie oryginalnych receptur oraz etykiet przypraw i produkt贸w pochodz膮cych bezpo艣rednio Indii
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie 艣niada艅,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sa艂atek
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Pizza, Makarony, Nale艣niki, Pierogi, Sa艂atki, Zupy, przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej i europejskiej
K&G GASTRONOMY KAZIMIERZ MADEJA - 2018-03-07 - Zabrze (艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-09-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej tj, adana, kebab, manty, kofte, burgul, dolma, sarma, oraz sos贸w tureckich
"HOZAT" SEDAT TA艦 - 2016-09-01 - Miech贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, koordynowanie pracy ca艂ego zespo艂u, przygotowywanie zam贸wie艅, opracowywanie menu, zachowywanie porz膮dku na stanowisku pracy
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2018-06-27 - Owczary (ma艂opolskie)
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsument贸w,- sprawdzanie jako艣ci powierzonych do produkcji artyku艂贸w spo偶ywczych,- planowanie produkcji, - dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posi艂k贸w,- udoskonalanie menu,
O艣rodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-07-20 - Lublin (lubelskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOS艁AW JAKUB KMITA - 2016-09-01 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Kontakt tel. 512 328 835
Firma Handlowo-Us艂ugowa - Janina B膮k - Bilcza ul. Szkolna 1 26-026 Morawica - 2016-02-11 - Bilcza (艣wi臋tokrzyskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; do艣wiadczenie zawodowe; przygotowywanie posi艂k贸w i imprez okoliczno艣ciowych; samodzielno艣膰; jedna zmiana; miejsce pracy: Knur贸w
RESTAURACJA "Zacisze Le艣ne" NOCLEGI Gembala Wioletta - 2018-04-10 - Knur贸w (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie w zawodzie, praca na 3/4 etatu, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rydu艂towy (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 z zakresu kuchni wschodniej ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem p贸艂produkt贸w stosowanych w kuchni wschodniej.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wydawanie i przygotowywanie posi艂k贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE "B.M.CH." MARIUSZ CHABIBIUDIN - 2016-09-19 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-06-24 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe oraz ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Restauracja "Vena" - 2016-01-18 - Racib贸rz (艣l膮skie)