KUCHARZ Łódź oferta pracy TOP TEN SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem
Data publikacji: 2017-09-11
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: TOP TEN SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piotrkowska 100, 90-004 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: TOP TEN SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Zygmunta Słomińskiego 19/32, 00-195 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Zygmunta Słomińskiego
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.09.2017
Oferta pracy ważna do: 30.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-08-26 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowanie pizzy, obsługa klienta
Pizzeria Ago's D.Piotrowska w Pułtusku - 2016-09-22 - Pułtusk (mazowieckie)
sporządzanie posiłków: zupy, drugie dania, pizza
PHU "JULIA" - Julia Narojczyk - 2016-06-02 - Miłakowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2017-01-24 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Przygotowywanie potraw np.: pizza, zestawy obiadowe, sałatki, hamburgery itd.Utrzymywanie porządku na miejscu pracy;Praca 5-6 dni w tygodniu;Praca w godzinach 6:00-14:00;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o zcystośc miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie kebabu i dań kuchni indyjskiej w oparciu o tradycyjne receptury.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Gdynia (pomorskie)
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Jarosław (podkarpackie)
- przygotowanie potraw -nadzór nad jakością zamówionej żywności -utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń i sprzętów gastronomicznych, narzędzi oraz naczyń
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Rowy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-04-25 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z tradycjami ajurwedyjskimi i standardami hotelu pięciogwiazdkowego.Przygotowywanie zapotrzebowania i zamówienia spożywczego.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Sulisław (opolskie)
wg. załącznika nr 1 do umowy
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Czarnków (wielkopolskie)
sporządzanie posiłków w systemie restauracyjnym i grupowym, organizacja prac w kuchni; praca w zespole itp.
CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ W RESTAURACJI
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
Kierowanie produkcją w zakładzie piekarsko - cukierniczym.
Piekarnia ŁEPIK Kazimiera, ŁEPIK Robert Spółka Jawna - 2016-07-28 - Zamość (lubelskie)
Gastronomi/ przygotowywanie produktów do robienia naleśników. Obsługa naleśnikarki Hendi.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z charakterystyką pracy
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HANIA" - 2016-11-10 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, obsługa pieca tandoor
BROWAR WYSPA MŁYŃSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przyjmowanie i przechowywanie surowców i półproduktów według HACCP, przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej, dbanie o higienę miejsca pracy
King Food Sp. z o.o. - 2017-07-31 - Piaseczno (mazowieckie)
Przyjmowanie, wydawanie towaru, przygotowywanie towaru do wysyłki, kompletowanie zamówień, dbałość o porządek
ARKAS Spółka z o.o. w Jaworze - 2017-05-30 - Jawor (dolnośląskie)
GASTRONOMIA. Przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej wg oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków gastronomicznych wg zamówień. (kuchnia polsko-włoska). Kontakt osobisty po wcześniejszym telefonicznym.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-03-08 - Siedlce (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Łódź (łódzkie)
robienie zakupów i zaopatrzenia dla DPS, dbanie o stan techniczny i odpowiedzialność za eksploatacje auta
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Golubie (warmińsko-mazurskie)
Według zawodu.
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2017-08-11 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
obsluga klientó, obsługa urządzeń biurowych, obsługa programu magazynowego i sprzedażowego
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
-przygotowywanie potraw - dopilnowanie racjonalego zarządzania składnikami - nadzór nad jakością zamówionej żywności - rozdzielnie prac pracownikom pracującym w kuchni
"SPICHLERZ" Sp. z o.o. Sitak Grzegorz - 2016-01-08 - Olsztyn (śląskie)
realizacja zamówień spływajacych do kuchni, nadzór nad innymi pracownikami
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-01-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)