KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ MAŁEJ GASTRONOMII Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o zcystośc miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
Data publikacji: 2017-06-20
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o zcystośc miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2017
Data zakończenia pracy: 07.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum pólroczny staż pracy na ww. stanowisku.Umiejętność przygotowywania dań oreinlanych, kebabu, znajomość przypraw orientalnych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 20.06.2017
Oferta pracy ważna do: 03.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz pizzy
Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik - 2017-05-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
JSU SP. Z O.O. - OW DIAMENT - 2018-01-18 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Zgierz (łódzkie)
Wykształcenie pomaturalne/ policealne; roczne doświadczenie; umiejętność gotowania różnych potraw w restauracji; jedna zmiana; 1/4 etatu; miejsce pracy: Rachowice
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Rachowice (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Łomża (podlaskie)
Gotownie w żywieniu zbiorowym
Przedsiębiorstwo Usługowe" Violetta" S.C. - 2016-04-11 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu opieki
KANCELARIA ADWOKACKA- SPECJALISTYCZNY GABINET CHIRURGII DZIECIĘCEJ - MAŁGORZATA JASIŃSKA-PIETRYKOWSKA - 2017-12-04 - Ossówka (kujawsko-pomorskie)
wg. stanowiska
PIZZERIA - PUB "SEJNA"s.c., B.T. Staśkiewicz, A. Rasiul, Sejny - 2017-03-30 - Sejny (podlaskie)
Samodzielna praca przy sporządzaniu potraw.
SPOŁEM Augustowska Spółdzielnia Spożywców - 2017-11-15 - Augustów (podlaskie)
przygotowanie posiłków, przygotowywanie sałatek, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-01-23 - Słubice (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
Wanda Wakuła Zajazd CHODOWIAK - 2016-09-19 - Chodów (mazowieckie)
Wprowadzannie znanych przepisów, przygotowywanie dań wg receptur, obsługa bankietów i imprez okolicznościowych, podstawowa znajomość prowadzenia rozliczeń kosztowych i inwentaryzacji;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Paprotna;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Wągrowiec (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłkówlub pomoc w przygotowywaniu posiłkówwysokość wynagrodzenia uzależniona od doswiadczenia i kwalifikacji
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2018-09-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, wprowadzanie nowych dań
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2017-07-17 - Bochnia (małopolskie)
Dozór mienia w gospodarstwie rolnym- Proboszczów 42
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Proboszczów (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe SANITAR Jan Kordacz - 2016-09-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o czystość
ARSCO TRADING Sp. z o.o - 2016-09-09 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Siedlce (mazowieckie)
Księgowanie faktur, prowadzenie rachunków klientów holenderskojęzycznych, bezpośredni kontakt z klientem holenderskim
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Łódź (łódzkie)
Do uzgodnienia
Restauracja Xavito - 2016-05-18 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Częstochowa (śląskie)
prace gastronomiczne w kuchni (restauracji)
Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek - 2017-03-28 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i napojów
"SABAUDIA" PIZZERIA Bożena Kowal - 2016-06-17 - Biłgoraj (lubelskie)
przygotowywanie dań w hotelu, restauracji
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2016-08-30 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej.Oferta pracy złożona w celu uzyskania informacji starosty o braku możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Płońsk (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, prace na stanowisku kucharz
FRESCO Paweł Szwedek - 2017-06-29 - Suwałki (podlaskie)
Budowa budynków mieszkalnych, jednorodzinnych, roboty budowlane, roboty instalacyjne, roboty wykończeniowe.
Daniel Suchodoła Firma Remontowo-Budowlana FAZA - 2018-03-07 - Siedlce (mazowieckie)
- samodzielne przygotowanie posiłków,- przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe,- dbałość o porządek w miejscu pracy- przestrzeganie zasad bhp
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)