KUCHARZ-PIZZER Sanok oferta pracy Restauracja Xavito
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZER
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-05-18
Lokalizacja: Sanok (podkarpackie)
Pracodawca: Restauracja Xavito
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:S艂owackiego 41, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sanok
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sanocki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sanok
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Restauracja Xavito
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
S艂owackiego 41, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: sanocki
Gmina pracodawcy: Sanok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sanok
Ulica pracodawcy: S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 41
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 17.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych da艅 kuchni chi艅skiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna 艢wist-Wang Chun Xiang - 2018-06-26 - Wejherowo (pomorskie)
dbanie o czysto艣c na stanowisku pracy, inicjatywa w zakresie kreowania potraw,racjonalne gospodarowanie towarem,
Dwor Sierak贸w Karolina Grabowska - 2016-10-28 - Sierak贸w (ma艂opolskie)
gotowanie potraw
O艣rodek Rehabilitacyjno Edukacyjny - 2016-02-15 - Roman贸wka (lubelskie)
-robienie patyka drobiowego oraz wo艂owego kebab (ok. 100kg)
"Salamo Alikom" Salem Elmaadalawi - 2017-11-21 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
-Organizacja imprez sportowych realizowanych przez Powiatowe Centrum Sportu w Tczewie,-Osoby zainteresowane proszone s膮 o przes艂anie CV na adres e-mail: biuro (at) pcs.tczew.pl
Powiatowe Centrum Sportu - 2017-04-24 - Tczew (pomorskie)
Wymagane do艣wiadczenie, wykszta艂cenie gastronomiczne, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, dyspozycyjno艣膰.Praca tak偶e w weekendy.
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2017-04-11 - Jankowice (艣l膮skie)
Przygotowanie samodzielne potraw
ADPRO - 2018-04-26 - Bochnia (ma艂opolskie)
Sprzarzadzanie potraw i napoj贸w, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych, obs艂uga sprz臋tu do obr贸bki termicznej, porcjowanie i dekoracja potraw.
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowanie potraw z zakupionych surowc贸w, prawid艂owo zestawianie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, w艂a艣ciwe przechowywanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w i produkt贸w gotowych, prawid艂owe pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami wykorzystywanymi do obr贸ki
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, prowadzenie proces贸w technologicznych potraw, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, mycie i dezynfekcja pomieszcze艅 kuchennych. Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, uprawnienia w zawodzie kucharz, ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - 呕ab贸w (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga sprz臋tu, prace porz膮dkowe.
BAKS ALINA BORUCKA RESTAURACJE McDONALD`S - 2018-08-16 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2017-03-09 - Nadwi艣lanka (lubelskie)
Praca w zawodzie kucharza w restauracji a-la carte.Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju posi艂k贸w, w tym przystawek, da艅 g艂贸wnych, sa艂atek, zup, deser贸w.
Gastst盲tte Niemtscher M眉hle Rosemarie Dobra - 2018-02-09 - Niemcy (Niemcy)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
GAMI Micha艂 Marek Gajda - 2017-05-26 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
PHZ Sp贸艂dzielni Mleczarskich Lacpol Hotel "Witold贸wka" - 2016-01-28 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej- samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w, napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Ciechan贸w (mazowieckie)
Planowanie jad艂ospis贸w zestawienie potraw w tym przygotowywanie posi艂k贸w, oraz nadz贸r nad ich prawid艂owo艣ci膮, przebiegiem technologicznym poszczeg贸lnych etap贸w przygotowania potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Zielonki (mazowieckie)
Kierowca samochodu ci臋偶arowego
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Olesno (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej (catering)
Firma Cateringowa "a'propos" Zdzis艂aw Godek - 2016-03-21 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie potraw i da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami i recepturami, estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw i da艅, przestrzeganie norm i standard贸w HACCP, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-07-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, opracowywanie karty da艅, ozdabianie potraw, dobieranie gramatur sk艂adnik贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wg. programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Jug贸w (dolno艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, wykonywanie polece艅 szefa kuchni
O艣rodek Wypoczynkowy "WIELKI B艁臉KIT" Urba艅scy s.c. - 艁uk臋cin - 2017-03-14 - 艁uk臋cin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie kebaba. Praca na 1/2 etatu (w godz. 12-20).
Ardolino Anna PIZZERIA BELLA NAPOLI - 2017-10-02 - D膮br贸wka (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w szczeg贸lno艣ci kuchni indyjskiej. Czytanie receptur w j臋zyku hindi. Porcjowanie, wydawanie posi艂k贸w i dbanie o ich najwy偶sz膮 jako艣膰. Utrzymywanie porz膮dku i czysto艣膰i miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowi膮zk贸w powierzonych przez pracodawc臋. Praca b臋dzie wykonywania w 艣rodowisku wielokulturowym i j臋zykowym z przewag膮 wsp贸艂pracownik贸w m贸wi膮cych w j臋zyku angielskim. Wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie. Do艣wiadczenie zawodowe 2 lata. Znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego oraz hindi na poziomie komunikatywnym.
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-02-03 - Z膮bki (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, pieczenie ciast.
PHZ Sp贸艂dzielni Mleczarskich Lacpol Hotel "Witold贸wka" - 2015-11-02 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
1. Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych.2. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych.3. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna).4. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.5. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.6. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet.7. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Babi D贸艂 (pomorskie)