KUCHARZ Niemtsch oferta pracy Gaststätte Niemtscher Mühle Rosemarie Dobra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 EUR
Zakres obowiązków: Praca w zawodzie kucharza w restauracji a-la carte.Przygotowywanie różnego rodzaju posiłków, w tym przystawek, dań głównych, sałatek, zup, deserów.
Data publikacji: 2018-02-09
Lokalizacja: Niemtsch ()
Pracodawca: Gaststätte Niemtscher Mühle Rosemarie Dobra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Dorfstr. , 01968 Niemtsch , NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w zawodzie kucharza w restauracji a-la carte.Przygotowywanie różnego rodzaju posiłków, w tym przystawek, dań głównych, sałatek, zup, deserów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Niemtsch
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 EUR
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Pracodawca pomaga w zorganizowaniu zakwaterowania
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Wysokość pensji brutto: 2000-2500 Euro/miesiącCzas trwania umowy ustalany indywidualnie na pracodawcą – minimum 6 miesięcyW przypadku posiadania odpowiednich kwalifikacji możliwość zatrudnienia na stanowisku kierowniczym
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2018
Data zakończenia pracy: 15.09.2018
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
• Wykształcenie: mile widziane jako kucharz, ale nie jest to warunek konieczny• Doświadczenie zawodowe: mile widziane doświadczenie zawodowe, dopuszczana również praktyka w „domowym gotowaniu”• Znajomość języków: niemiecki - komunikatywny (konieczny) – umożliwiający komunikację z pracownikami i przełożonymi • Pasja związana z gotowaniem, samodzielność, elastyczność, niezawodność
Nazwa pracodawcy: Gaststätte Niemtscher Mühle Rosemarie Dobra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Adres pracodawcy: Pani Rosemarie Dobra 0049 3573661026
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV w j. niemieckim
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Pocztą tradycyjną: Gaststätte Niemtscher Mühle Inh. Rosemarie Dobra Frau Dobra Dorfstr. 01968 Niemtsch Brandenburg DeutschlandLub telefonicznie: 0049 3573 661026
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy:
Restauracja z kuchnią niemiecką w stylu rustykalnym
Oferta zgłoszona przez:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.02.2018
Data dodania oferty pracy: 09.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie śniadań i deserów, porcjowanie posiłków dla dzieci, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach żłobka, przygotowywanie zamówień towarów spożywczych, praca w godzinach funkcjonowania żłobka.
Agencja Mawex sp. j. Maria Śmigielska - 2016-10-11 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, rozdzielenie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Zmianowość inna 12/24. Praca wykonywana w godzinach 07.00 - 19.00 i 19.00 - 07.00
Km Group s.c. Magdalena Matejczek, Katarzyna Ziółkowska - 2019-02-08 - Osła (dolnośląskie)
Przygotowanie tradycyjnych dań kuchni wchodniej oraz kresowej. Kontrola jakości. Wydawanie dań. Dbanie o czystość. Zachowanie higieny. Praca na określonych standardach. Sumienność.
HOTEL SOPOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
Kucharz RESTAURACjA"GOŚCINIEC DĘBICKI"
Daniel Machala Firma Produkcyjno- Handlowo Usługowa EURO-MONT - 2017-09-28 - Dębica (podkarpackie)
gotowanie,wydawanie posiłków
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2018-04-10 - Zawoja (małopolskie)
PROWADZENIE KUCHNI, PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI LITEWSKIEJ, DBANIE O PORZĄDEK MIEJSCA PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE- KUCHARZ SPECJALIZACJA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI LITEWSKIEJ, MIN. 3 LATA UDOKUMENTOWANEGO DOŚWIADCZENIAPRACA NA DWIE ZMIANY W PRZEDZIALE GODZINOWYM: 10:00-22:00, TAKŻE W WOLNE DNISTAWKA ZA GODZINĘ 16,00 ZŁ
USŁUGI RESTAURACYJNE VALENTAS LECKAS - 2018-10-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Utrzymanie czystości na klatkach schodowych, otoczeniu , odśnieżanie, grabienie liści , raz na kwartał mycie okien , okopywanie krawężników itp.
PU GRAMI - 2, Grażyna Staszewska - 2017-07-04 - Tychy (śląskie)
Sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, polskiej i innych.Wstępna obróbka surowców, utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Obsługa imrez okolicznościowych z udziałem gości narodowości ukraińskiej, rosyjskiej. Prezentowanie potraw klientom, obsługa imprez biznesowych poza lokalem(znajomość języków).
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Karczew (mazowieckie)
-
CHIMERA CENTRUM SPA Sp.j. J.M. BAGIŃSCY - 2016-10-12 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Nielestno (dolnośląskie)
przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom, pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
FUNDACJA POMOCY RODZINIE "CZŁOWIEK W POTRZEBIE" - 2019-03-26 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
USŁUGI HOTELARSKO-GASTRONOMICZNE S.C. O.W. LIWIA - 2018-03-12 - Rewal (zachodniopomorskie)
Staż w firmie GOMIX .Program stażu w pokoju 18
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-14 - Zgierz (łódzkie)
Praca przy taśmie produkcyjnej
Randstad Polska Sp.z o. o. Agencja Pracy Tymczasowej (nr licencji 47) - 2017-06-23 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 8-20, 6-14, 13-22, 18-6 w Kołobrzegu. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
"ARKA-MEGA" S. A. - 2017-06-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracownik biurowy- oferta stażu realizowana ze środków EFS w ramach PO WER. Wymagania wykształcenie średnie, obsługa komputera, sumienność.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Zawiercie (śląskie)
Gotowanie w restauracji o wysokim standardzie, przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji.Wynagrodzenie 16,03 zł brutto za godzinęRozpoczęcie pracy: 6:00
WOJ KAT Sp. z o.o. - 2016-09-29 - Kliczków (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Bażanowice (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Radom (mazowieckie)
gotowanie,przygotowywanie posiłków,dbanie o czystość
Punkt Gastronomiczny "POLSKIE SMAKI" Lucyna Leśniak - 2018-04-24 - Mogilany (małopolskie)
praca przy produkcji żywności/garmażerka/ oraz pomoc przy prdukcji pieczywa
FT Sp. z o.o. - 2016-02-17 - Celestynów (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, utrzymanie w czystości stanowiska pracy, planowanie produkcji
BLACK DIAMOND PAULINA KANTOWSKA - 2017-03-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
obsługa pieca, pieczenie ciast francuskich, przygotowanie farszy warzywnych i potraw warzywnych, gotowanie mięs.
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Stary Sącz (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny z wykonywanym zawodem
RESTAURACJA MAXI PIZZA - 2016-01-13 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca tandor, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, opracowywanie kart menu
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie oferowanych potraw, obsługa klienta.Praca na dwie zmiany w godzinach: 8-16, 12-20.
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
praca w kuchni, przygototywanie posiłków
Firma Handlowo Usługowa - Pokoje Gościnne Marek Popłonyk - 2016-03-02 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)