KUCHARZ Stary Sącz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: obsługa pieca, pieczenie ciast francuskich, przygotowanie farszy warzywnych i potraw warzywnych, gotowanie mięs.
Data publikacji: 2019-03-25
Lokalizacja: Stary Sącz (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stary Sącz, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa pieca, pieczenie ciast francuskich, przygotowanie farszy warzywnych i potraw warzywnych, gotowanie mięs.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stary Sącz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Data zakończenia pracy: 29.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Nawojowska
Numer budynku pracodawcy: 118
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna, wyrób pierogów
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.03.2019
Oferta pracy ważna do: 30.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzątanie, mycie i dezynfekcja na zewnątrz posesji, pomieszczeń oraz maszyn.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie dań orientalnych, jedna zmiana, umowa o pracę na czas nieokreślony.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Wrocław (dolnośląskie)
• Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
ogólny zakres prac fryzjerskich
Kaszkowiak - Krupska Iwona Fryzjerstwo - 2016-06-14 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz
Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian - 2016-11-29 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Przedbórz (łódzkie)
wg. zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
organizacja pracy kuchni i przygotowywanie posiłków
Przedszkole Samorządowe w Wilczynku - 2017-08-29 - Baniocha (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Wierzba (warmińsko-mazurskie)
Planowanie produkcji; dbanie o asyrtyment; sporządzanie listy zapotrzebowania; odbieranie zamówień; ocenianie potraw; pobieranie próbek; kreowanie oferty posiłków; udoskonalanie menu; nadzorowanie procesem produkcji; pomoc prcownikom w przyrządzaniu wyrobów; kreowanie nowych pomysłów kompozycji i potraw; nadzorowanie wydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw; wszelkie czynności związane z rozliczaniem postaw i innych spraw zarządzania; opracowanie programu działań i harmonogramów dla pracowników. Umowa o prace na cazs nieokreślony, poprzedzona umową na czas określony. Proponowany okres zatrudnieniea: 3 lata. Praca na jedną zmianę: 11:00-19:00, wg grafiku od poniedzialku do piątku. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-22.
F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska - 2017-01-03 - Staroźreby (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla wychowanków internatu (11 osób, podwieczorek i kolacja).
Zespół Szkół Nr 2 w Sępólnie Krajeńskim - 2018-10-15 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 1850 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-10-13 - Słupsk (pomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-10-13 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej, utrzymanie czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia:
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Łódź (łódzkie)
prace fizyczne na terenie składowiska, sortowanie odpadów, kierowanie pojazdem do 3,5 ton
EKOJUMIR Sp. z o.o. - 2016-03-04 - Jaworzno (śląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Lębork (pomorskie)
Pomoc Szefowi Kuchni w przygotowywaniu potraw zgodnie ze standardami hotelu, utrzymanie i dbanie o urządzenia i środki używane przed, w trakcie i po wykonaniu zadania.
Hotel G. E. Lublin Sp. z o.o. (Hotel Campanile w Lublinie) - 2016-07-22 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków- dań zgodnie z menu lokalu
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów, osługa klientów, wydawanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej, przygotowywanie posiłków, sprzątanie baru. Praca na cały etat od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17.
Maksym Belchyk - 2016-09-14 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, pizzy, ustalenia karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
STAY INN S.C. - 2017-09-25 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji
Firma Handlowo - Usługowa s.c. Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski - 2017-01-26 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Szówsko (podkarpackie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2018-12-11 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków, kuchnia wegetariańska.
WOJCIECHOWSKI DARIUSZ - 2018-11-28 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.WYNAGRODZENIE BRUTTO 1960 ZŁ/MIESIĄC ZA PRZEPRACOWANIE 140 GODZ MIESIĘCZNIE, ŚREDNIO 35 GODZ/TYDZIEŃ
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wrocław (dolnośląskie)