KUCHARZ Olsztynek oferta pracy Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 2 700 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz pizzy
Data publikacji: 2017-05-05
Lokalizacja: Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostródzka 1, 11-015 Olsztynek, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztynek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztynek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2017
Data zakończenia pracy: 14.08.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie zawodowe; umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej oraz pizzy
Nazwa pracodawcy: Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
Ostródzka 1, 11-015 Olsztynek, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV; wstępny kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Olsztynek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztynek
Ulica pracodawcy: Ostródzka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.05.2017
Oferta pracy ważna do: 31.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością przyrządzanych potraw, pomoc w wydawaniu posiłków regeneracyjnych pracownikom, nadzór nad utrzymaniem porządku oraz prawidłowym funlkcjonowaniem stołówki
WIPASZ SPÓŁKA AKCYJNA Zakład Drobiarski w Mławie - 2017-11-29 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej utrzymywanie czystości i organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni oraz na terenie restauracji; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach 10-16 oraz e-mailowy.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe RENE Wiesław Kolatowicz - 2016-04-14 - Przewłoka (pomorskie)
Przygotowywanie śniadań/lunchu w hotelowej restauracji (w zależności od grafiku sporządzanego przez szefa kuchni). Przygotowywanie bufetu śniadaniowego. Dbanie o wyżywienie dla pracowników (zapewnienie śniadania, przygotowywanie baru sałatkowego, uzupełnianie żywności w lodówce pracowniczej). Poza szczytem sezonu – także zmywanie i sprzątanie restauracji po zamknięciu lokalu (godz. 22). Przyjmowanie zamówionej żywności.
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-04 - Cieszyn (śląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Baboszewo (mazowieckie)
jw.
Zespół Szkół Odzieżowych Fryzjerskich i Kosmetycznych nr 22 - 2017-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, warzyw, owoców morza. Biegła znajomość języka jest niezbędna do zamawiania towarów typowo wietnamskich z Wietnamu oraz przygotowywania tradycyjnych potraw typowo wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Kalisz (wielkopolskie)
obsługa magazynu
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Raciąż (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
SIDAR S.C. Damian Zadęcki, Kazimierz Zadęcki - 2018-08-31 - Lędziny (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w siedzibie zakładu
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywawanie posiłków.
Zajazd "KURPIK" Dariusz Kaczmarczyk - 2016-04-26 - Dąbrowy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań, potraw, obróbka produktów, dekorowanie
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań i potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Przemyśl (podkarpackie)
jw
Q Catering Barbara Latkowska - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharza.Sztuka kulinarna obejmująca kuchnię indyjską oraz kuchnię arabską.Przygotowanie i podawanie potraw, napoi z zakresu kuchni bengalskiej (hinduskiej).
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Gostynin (mazowieckie)
Przyjmowanie i odbior towaru, praca na magazynie, praca w godzinach 6.30 -14.30, 14.00-22.00, w niedzielę od 10.00-20.00
MILA SPÓŁKA AKCYJNA (DAWNIEJ: MARKET - DETAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA) - 2017-11-02 - Limanowa (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, gotowanie, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących zalezności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii, jakości, ilości oraz smaku, możliwość wykonywania pracy w innych miejscach zleconych przez pracowdawcę (zgodnie z potrzebą). Umowa zawarta w celu zastępstwa pracownika w czasie jego usprawiedliwionej nieobecności. Wynagrodzenie 1824 zł/brutto + 47% premii
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-08-23 - Pruszków (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kaliska Kościerskie (pomorskie)
zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klientów poprzez miłą i profesjonalną obsługę; przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość; wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji;
"KOMSTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-16 - Pyskowice (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej, śródziemnomorskiej, udział w sporządzaniu inwentaryzacji zamówień,
kontakt przez OHP - 2016-11-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków wg zasad kuchni orientalnej, współpraca z innymi kucharzami, którzy są cudzoziemcami.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Kościelec (wielkopolskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym naleśników, sałatek, deserów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premie. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele + niektóre święta (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Umiejętność pracy z ludźmi. Umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej oraz naleśników, pancakes, zup, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Katowice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie posiłków cateringu dietetycznego
Maczfit Sp. z o.o. - 2018-07-25 - Józefosław (mazowieckie)
przygotowanie i sprzedaż posiłków typu fast-food
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Trzebinia (małopolskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku. Oferta dostępna w sali G. Kontakt kandydatów z pracodawcą - tel.: 261 660 535, 261 660 537.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-12-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu regionalnych dań w restauracji a la carte, nadzór nad pracami w kuchni oraz nad personelem, przygotowanie dań z okazji różnych imprez sezonowych.
Gaststätte Brunnenhof Thomas Sauberbrey - 2015-03-16 - Niemcy (Niemcy)