KUCHARZ/KUCHARKA (ŚNIADANIA I LUNCH) Fortun oferta pracy Turtagrø Hotel A/S
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA (ŚNIADANIA I LUNCH)
Wynagrodzenie: od 160 NOK
Zakres obowiązków: Przygotowywanie śniadań/lunchu w hotelowej restauracji (w zależności od grafiku sporządzanego przez szefa kuchni). Przygotowywanie bufetu śniadaniowego. Dbanie o wyżywienie dla pracowników (zapewnienie śniadania, przygotowywanie baru sałatkowego, uzupełnianie żywności w lodówce pracowniczej). Poza szczytem sezonu – także zmywanie i sprzątanie restauracji po zamknięciu lokalu (godz. 22). Przyjmowanie zamówionej żywności.
Data publikacji: 2015-12-15
Lokalizacja: Fortun ()
Pracodawca: Turtagrø Hotel A/S
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: BEDRIFT , Fortun, NorwegiaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie śniadań/lunchu w hotelowej restauracji (w zależności od grafiku sporządzanego przez szefa kuchni). Przygotowywanie bufetu śniadaniowego. Dbanie o wyżywienie dla pracowników (zapewnienie śniadania, przygotowywanie baru sałatkowego, uzupełnianie żywności w lodówce pracowniczej). Poza szczytem sezonu – także zmywanie i sprzątanie restauracji po zamknięciu lokalu (godz. 22). Przyjmowanie zamówionej żywności.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 160 NOK
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA (ŚNIADANIA I LUNCH)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Fortun
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Norwegia
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 160 NOK/godz
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Wyżywienie w hotelu - koszt wyżywienia - 100 NOK/dziennie, zakwaterowanie - 400 NOK/miesięcznie
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy: W sezonie praca od godz. 5.00 do godz. 13-14.00
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2015
Data zakończenia pracy: 15.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - biegły, w piśmie - bardzo dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane w pracy w restauracji hotelowej. Punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, traktowanie innych z szacunkiem. Przestrzeganie norm systemu HACCP. Znajomość jednego z języków skandynawskich będzie mile widziana.
Nazwa pracodawcy: Turtagrø Hotel A/S
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
email: beata.chroscinska (at) wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kucharz/kucharka (śniadania i lunch), Tel. 85 74 97 235 WUP w Białymstoku,ul. Pogodna 2215-354 Białystok email: beata.chroscinska (at) wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kucharz/kucharka (śniadania i lunch), WUP w Białymstoku,ul. Pogodna 2215-354 Białystok tel. 85 74 97 235
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: drogą elektroniczną
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy:
Turtagrø Hotel A/S prowadzi działalność sezonową od Wielkanocy do końca września. Jest to nowocześnie wyposażony, ale i tradycyjny hotel, zarządzany przez prywatnych właścicieli, którego korzenie sięgają do 1888 r. Hotel posiada 114 miejsc noclegowych, restaurację i niewielką salę konferencyjną.
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
Przedstawiciel pracodawcy: Laila Hjellvoll, +47 99 27 90 50e-mail: Laila (at) turtagro.no
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.12.2015
Data dodania oferty pracy: 15.12.2015
Oferta pracy ważna do: 20.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Stanowisko samodzielne kucharza zmianowego z możliwością awansu na szefa kuchni. Wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w pracy na stanowisku, komunikatywna znajomość języka angielskiego.
MP. CATERING Maria Pietrowska - 2016-03-29 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie wyrobów mącznych - gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Żagań (lubuskie)
Obróbka wstępna warzyw, obróbka termiczna warzyw i mięsa, dbanie o porządek na stanowisku pracywymagania pracodawcy: wykszatłcenie zawodowe- gastronomiczne, znajomość kuchni polskiej, książeczka sanitarno- epidemiologioczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku.
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-04-26 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów i kolacji dla ok 27 osób,utrzymywanie porządku w kuchni i stołówce. Kontakt z pracodawcą: 694125807.
DOMEK Z SERCEM s.c. BRYGIDA NOWAK, VIOLETTA PAWLUS - 2016-04-19 - Radwanice (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
prace biurowe, prowadzenie dokumentacji kancelaryjnej, rejstracja pism wychodzących i przychodzacych, obsluga beneficjentów, przygotowanie dokumentacji wychodzacej, pisanie pism, zakładanie teczek aktowych spraw, czuwanie nad sprawą organizacyjną biura, obsługa kserokopiarki i faxu
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
skryptowanie poziomów gry w silniku spark, tworzenie animacji i efektów specjalnych
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Stare Babice (mazowieckie)
możliwość przyuczenia do zawodu
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2018-05-10 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków - obsługa klienta restauracji. Praca w godz. 10.00 - 18.00.
PPHU KAJMAN Jan Karpiel s.j. - 2017-05-29 - Tymowa (małopolskie)
-
NZOZ ODLR ELFIK - 2018-03-12 - Zielona Góra (lubuskie)
praca w kuchni
USŁUGI GASTRONOMICZNO-CATERINGOWE VERDE MAGDALENA SALWA - 2018-07-04 - Rzeszów (podkarpackie)
dbanieo wysoką jakość serwowanych posiłkow,pomoc w przygotowywaniu potraw,pomoc w organizacji pracy w kuchni,dbałość o czystość pracy w kuchni i zaplecza
Działalność Gastronomiczna MDS Restauracja Motel MDS - 2017-09-20 - Wielichowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2017-10-27 - Zamość (lubelskie)
- przygotwywanie dań z karty w tym pizzy- dbanie o czystość na stanowisku pracy oraz porządku ogólnego
Marzena Waków, P.P.H.U. "DUKAT" - 2016-03-08 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Ksawerów (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
-
Firma Usługowa MUCHA Zbigniew Muchowski - 2017-08-21 - Stara Kiszewa (pomorskie)
sporządzanie potrwa, ciast z zastosowaniem maszyn i urządzeń
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-08-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz - kelner
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Pełczyce (zachodniopomorskie)
Wykonywanie usług fryzjerskich.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie półproduktów, a także sporządzanie potraw z karty menu na zamówienie klientów, utrzymanie czystości w kuchni zgodnie z zasadami sanitarnymi oraz Księgą HACCP Firmy Łubu Dubu S.C., współpraca z personelem kuchennym.
ŁUBU DUBU S.C. - 2017-05-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przewóz złomu
FHU KOTEX - 2017-12-08 - Wola Rębkowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, opracowywanie menu, wydawanie dań, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-02-01 - Starowa Góra (łódzkie)
dbanie o czystośc na stanowisku pracy, inicjatywa w zakresie kreowania potraw,racjonalne gospodarowanie towarem,
Dwor Sieraków Karolina Grabowska - 2016-10-28 - Sieraków (małopolskie)
przygotowywanie dań w restauracji.
SEVENSPORTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-07-13 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Naprawa pojazdów osobowych, ciężarowych, autobusów.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Nasielsk (mazowieckie)