KUCHARZ Zamość oferta pracy Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Data publikacji: 2017-10-27
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2017
Data zakończenia pracy: 31.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Chęć do pracy. Doświadczenie w pracy w kuchnii.
Nazwa pracodawcy:
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV/skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Rynek Solny
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.10.2017
Data dodania oferty pracy: 26.10.2017
Oferta pracy ważna do: 25.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków zgodnie z know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK - 2018-03-14 - Głuchołazy (opolskie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Bełchatów (łódzkie)
- przygotowywanie potraw, produktów, półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Tuczempy (podkarpackie)
Liczenie i skanowanie towaru.
kontakt przez OHP - 2016-07-11 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
g
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6.30- 14.30, 12-20 w Kołobrzegu.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2016-05-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Zakres czynności w załączniku do oferty.
Vendi Servis Sp. z o.o. - 2016-11-21 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, orientalnej wg oryginalnych przepisów z użyciem tradycyjnych przypraw
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Łódź (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowanie tradycyjnych dań kuchni wchodniej oraz kresowej. Kontrola jakości. Wydawanie dań. Dbanie o czystość. Zachowanie higieny. Praca na określonych standardach. Sumienność.
HOTEL SOPOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2017-11-27 - Dęblin (lubelskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-07-12 - Gnojewo (pomorskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, praca na dwie zmiany, I zmiana 7-15, II zmiana 15-22, miejsce wykonywania pracy Restauracja "Hopferówka" w Połczynie-Zdroju
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2" - 2018-01-16 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w małej gastronomii (kebab, tortilla). Praca wymiarze 1/2 etatu. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesięcznie 1050 zł brutto + premia od 150 zł do 350 zł. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech - 2018-02-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
STUDIO FOTO JACEK CHABRASZEWSKI - 2017-01-04 - Rumia (pomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Zbiór owoców miękkich.
Gospodarstwo Rolne Sielatycki Konrad - 2016-05-31 - Łąka (zachodniopomorskie)
zapoznanie się z przepisami BHP, obieranie, przygotowywanie produktów, dopilnowanie porządku, wydawanie potraw, nadzór nad jakością żywności, gotowanie i smażenie, doprawianie, dekorowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
Wg. harmonogramuFP
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej na miejscu i na wynos
NESA Mohammad Amanullah - 2018-07-13 - Starachowice (świętokrzyskie)
Organizacja pracy na kuchni
B&M Szpendowscy s.c. - 2017-08-14 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA TRAPER LESZEK DUBIK - 2017-08-31 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
- przygotowanie potraw zgodnie z menu lokalu (Autorska pizza&cafe)
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "JARO" Jarosław Świercz - 2018-04-09 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedszkole Miejskie "BAJKA" w Wąbrzeźnie - 2018-07-24 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań z karty
F. H. U. MARCY-POL Marcin Ścisłowski - 2016-06-17 - Wisła (śląskie)
pon- pt 7.30-15.30
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków począwszy od obróbki wstępnej do gotowe dania.Utrzymanie właściwego porządku w miejscu pracy i w magazynach.Współpraca z pracownikami bezpośredniej obsługi klienta.Dbanie o jakość świadczonych usług i dobre imię firmy.Przestrzeganie przepisów BHP i HACCAP.
Hostel & Bar Premium - 2017-04-24 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Zabezpieczanie obiektu przed włamaniem i kradzieżą.
SECURITY GROUP Sp. z o.o. - 2016-11-03 - Kielce (świętokrzyskie)