KUCHARZ Połczyn-Zdrój oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, praca na dwie zmiany, I zmiana 7-15, II zmiana 15-22, miejsce wykonywania pracy Restauracja "Hopferówka" w Połczynie-Zdroju
Data publikacji: 2018-01-16
Lokalizacja: Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Solankowa 8, 78-320 Połczyn-Zdrój, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, praca na dwie zmiany, I zmiana 7-15, II zmiana 15-22, miejsce wykonywania pracy Restauracja "Hopferówka" w Połczynie-Zdroju
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Połczyn-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdwiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Połczyn-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie
Adres pracodawcy:
Rzemieślnicza 1, 78-320 Połczyn-Zdrój, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: świdwiński
Gmina pracodawcy: Połczyn-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Połczyn-Zdrój
Ulica pracodawcy: Rzemieślnicza
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: opieka zdrowotna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.01.2018
Oferta pracy ważna do: 15.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
PPHU STYL DZIECKA STRYKÓW - 2016-04-12 - Łowicz (łódzkie)
według regulaminu pracy
KARCZMA POLSKA S.C. JAROSŁAW BIAŁKOWSKI,EDWARD PAWEŁ GOLEMA,DARIUSZ GOLEMA - 2016-09-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw oraz półproduktów, wydawanie posiłków, przygotowywanie menu tygoniowego, okresowego, przyjmowanie dostaw, kontrola magazynu, dbałość o czystość na stanowisku pracy, praca w godz.07:00-15:00/13:00-21:00
Kaja Sobczyk - 2018-03-24 - Opole (opolskie)
Utrzymanie czystości i właściwego stanu sanitarno-higienicznego w pomieszczeniach socjalnych, pomieszczeniach biurowych oraz hali produkcyjnej. Dbanie o dobry wizerunek firmy.
HT SKIT POLAND SP. Z O.O. - 2017-05-18 - Bieruń (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska), organizacja wesel, imprez okolicznościowych
Zajazd Gastronomiczny TROPICANA Jerzy Banaszewski - Rożental - 2017-02-17 - Rożental (warmińsko-mazurskie)
Przyszywanie metek, rzepów, emblematów, obszywanie pasków.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie ciasta na pizze, przygotowanie kebabów, surówek.Miejsce wykonywania Namysłów Plac Wolności 3
Mezopotamia Gökhan Yoldaș - 2018-01-19 - Namysłów (opolskie)
przygotowywanie posiłków, sporządzanie śniadań, obiadów, podwieczorków, układanie jadłospisów zgodnie z obowiazującymi normami, organizowanie pracy
Zespół Szkół Nr 2 - 2017-12-28 - Ludwikowice Kłodzkie (dolnośląskie)
Gotowanie potraw według przedstawionego menu.
Firma Usługowo - Handlowa Igor Jans JANSOWO s.c. Robert i Igor Jans - 2016-07-12 - Kuślin (wielkopolskie)
jw
BAR KOLOROWA ANTONI ZARZECKI - 2016-09-30 - Michałowice (mazowieckie)
Kucharz
P.P.H.U. "Jakub" Jarosław Kwieciński - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-robienie patyka drobiowego oraz wołowego kebab (ok. 100kg)
"Salamo Alikom" Salem Elmaadalawi - 2017-11-21 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, praca w miejscowosci Skrybicze
EFEKT Sp. z o.o. - 2016-07-06 - Skrybicze (podlaskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych. Praca w zespołe ukraińskojęzycznym, trzyzmianowa w godz. 10.00-6.00 od wtorku do niedzieli w Szczyrku.
Silveretta Rafał Korczak - 2018-01-16 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowanie pizzy, dań z makaronu, sałatek.
PHU J.Błażewicz A. Sosińska Spółka cywilna - 2017-09-29 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków w małej gastronomii (kebab, tortilla). Praca wymiarze 1/2 etatu. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesięcznie 1050 zł brutto + premia od 150 zł do 350 zł. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech - 2018-02-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA - 2018-01-25 - Świętochłowice (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
Przygotowanie posiłków typu fast foodtj. kebabów, sałatek i pizzy.Wymagania:- wykształcenie średnie zawodowe,- książeczka zrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych,- staz pracy 2 lata w kuchni arabskiej.
AL-NAKIB KEBAB Katarzyna Radziszewska - Saleh - 2016-08-22 - Lipiany (zachodniopomorskie)
przygotowanie tostów, hamburgerów, zapikeanek, mycie i korojenie warzyw, przygotowywanie koktajli, kaw, herbat i pozostałych produktów z karty menu
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej oraz ich serwowanie.-znajomość receptur kuchni orientalnej-doczytywanie przepisów kuchni orientalnej ,konieczność porozumiewania się z pozostałymi pracownikami-cudzoziemcami
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Koluszki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Lublin (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, 14-21, wynagrodzenie 2100 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-15,
DOM WCZASOWO-SANATORYJNY "PERŁA" W USTCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-26 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej. Dbanie o porządek. Nadzór nad personelem w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Zgodnie z umową.
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA ROLMASZ Sp. z o.o. Sp.Komandytowa - 2016-04-15 - Kamionka (podkarpackie)
obsługa klienta
PHU Andrzej Jurczyk - 2016-12-16 - Augustów (podlaskie)
gotowanie
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2016-01-05 - Żory (śląskie)
Przygotowanie posiłków typu fast food.Praca co drugi dzień w godzinach 9:00-22:00.
Kawiarnia "Maleńka" s.c. Dorota Wachna, Tomasz Przyborowski - 2018-04-05 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Legionowo (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2017-05-10 - Daszyna (łódzkie)