KUCHARZ Grodzisk Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽120 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej. Dbanie o porz膮dek. Nadz贸r nad personelem w kuchni.
Data publikacji: 2016-06-21
Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Grodzisk Mazowiecki, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej. Dbanie o porz膮dek. Nadz贸r nad personelem w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽120 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Grodzisk Mazowiecki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: grodziski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽120 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2016
Data zako艅czenia pracy: 30.06.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - bieg艂y, w pi艣mie - bieg艂y
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: arabski, w mowie - bieg艂y, w pi艣mie - bieg艂y
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Osoba ze znajomo艣ci膮 kuchni arabskiej, indyjskiej i pakista艅skiej. Znajomo艣膰 j臋zyka pakista艅skiego i j臋zyka indyjskiego w stopniu bieg艂ym.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Daleka 11A, 05-825 Grodzisk Mazowiecki, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: grodziski
Gmina pracodawcy: Grodzisk Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Grodzisk Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Daleka
Numer budynku pracodawcy: 11A
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: kebab
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 21.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 05.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w itp.
Pawe艂 Hamerlak "HAMER LUNCH" s.c. Pawe艂 Hamerlak, Ma艂gorzata Hamerlak - 2018-07-10 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Restauracja S艂oneczna Sp. z o. o. - 2017-12-29 - Syrynia (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w,robienie zakup贸w,obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przytowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej, nadz贸r nad pracami w kuchni
SOFRA RENATA CH膭DZY艃SKA ZIEMAK - 2018-02-16 - Marki (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Firma "Woltom" Tomasz Wo艂och, Hotel "Pegaz" - 2016-04-11 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
- Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, zasadami HACCPPrzechowywanie 偶ywno艣ci: - sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia produkt贸w- u偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka art. spo偶ywczych:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spo偶ywczych- wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w- przygotowywanie potraw z mi臋s, ryb, warzyw- panierowanie, obsma偶anie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napoj贸w bezalkoholowychDekorowanie potraw- porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie- wykorzystywanie r贸偶nych technik dekorowaniaObs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych- Zapoznanie si臋 ze sprz臋tem i urz膮dzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich u偶ytkowaniaUtrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi i sprz臋tu odpowiedniego do rodzaju czyszczonych powierzchni 艣rodkami myj膮cymi- sprz膮tanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Zgorza艂e (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Firma Piotr Borys MONOPOLIS - 2016-05-02 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Osoba jest reprezentantem szefa kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku przy przygotowywaniu i sporz膮dzaniu da艅 kuchni orientalnej wg menu oraz w艂asnych receptur/przepis贸w. Dbanie o czysto艣c stanowiska pracy. Przygotowywanie i organizacja cateringu i imprez okoliczno艣ciowych. Zamawianie towaru i przypraw z hurtowni azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Nowa S贸l (lubuskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - 呕ary (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
-wypiek pizzy
WALDEMAR NAWARA NAWKEBS - 2017-06-29 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych
PPHU K-2 Kaczor- Kaczmarek Sp. jawna - 2015-11-27 - Podd臋bice (艂贸dzkie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
Zesp贸艂 呕艂obk贸w m. st. Warszawy - 2016-11-10 - Warszawa (mazowieckie)
wed艂ug zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Nowy Kie艂b贸w (mazowieckie)
Obowi膮zki zwi膮zane z funkcjonowaniem restauracji; Wydawanie posi艂k贸w; praca za barem
U ANIO艁脫W Jaros艂aw Kruszewski - 2017-03-20 - Wilga (mazowieckie)
Brak danych
STANDARD KOM SP. Z O.O. - 2018-03-13 - Rumia (pomorskie)
- dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy- inicjatywa w zakresie kreowania potraw- racjonalne gospodarowanie towarem- samodzielno艣膰 i komunikatywno艣膰- dyspozycyjno艣膰 i dobra organizacja pracy- przestrzeganie procedur HACCP
Dwor Sierak贸w Karolina Grabowska - 2016-10-27 - Sierak贸w (ma艂opolskie)
Gotowanie, wyrabianie pizzy na blaszkach.
Dominik Wr贸bel PIZZERIA I KEBAB PEPE - 2016-08-17 - Chwaszczyno (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharz z do艣wiadczeniem
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jasku艂a - 2017-11-13 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-06-12 - Gda艅sk (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto do uzgodnienia; pracodawca prosi o wst臋pny kontakt telefoniczny po godz. 10 w celu ustalenia spotkania
Zak艂ad Produkcyjno- Us艂ugowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2016-07-04 - S艂upsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Mile widziana ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, ch臋膰 do pracy.
Przedsi臋biorstwo Gastronomiczno-Hotelarskie RAC-MAJ Sp. z o.o - 2016-04-12 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Wykonywanie r贸偶nymi metodami i technikami r贸偶nych asortyment贸w potraw, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.
ZGG SP脫艁KA Z O.O. - 2016-07-28 - Resko (zachodniopomorskie)
praca na samodzielnym stanowisku w sto艂贸wce przedszkolnej
Le艣na Polana Niepubliczne Przedszkole - 2017-07-05 - R膮czna (ma艂opolskie)
Przew贸z towar贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Zawiercie (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe/ 艣rednie, do艣wiadczenie: brak wymaga艅; zakres obowi膮zk贸w: gotowanie, obs艂uga klienta; miejsce pracy: Rachowice;
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA "HERMES" Jadwiga 艢wigost - 2016-07-27 - Rachowice (艣l膮skie)
sporz膮dzanie ca艂odziennych posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 gotowania, pieczenie ciast oraz zamawianie produkt贸w do wykonania potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Radom (mazowieckie)