KUCHARZ/BARMAN Wilga oferta pracy U ANIOŁÓW Jarosław Kruszewski
Stanowisko: KUCHARZ/BARMAN
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Obowiązki związane z funkcjonowaniem restauracji; Wydawanie posiłków; praca za barem
Data publikacji: 2017-03-20
Lokalizacja: Wilga (mazowieckie)
Pracodawca: U ANIOŁÓW Jarosław Kruszewski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lipowa 3, 08-470 Wilga, powiat: garwoliński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obowiązki związane z funkcjonowaniem restauracji; Wydawanie posiłków; praca za barem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/BARMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wilga
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: garwoliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wilga
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Data zakończenia pracy: 31.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: U ANIOŁÓW Jarosław Kruszewski
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie
Adres pracodawcy:
Kościuszki 27, 08-400 Garwolin, powiat: garwoliński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: garwoliński
Gmina pracodawcy: Garwolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Garwolin
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 27
Nazwisko osoby zgłaszającej: Jarosław Kruszewski
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa kuchni oraz sprzedaż. Praca w systemie dwuzmianowym od 6-18 lub 18-6. Po 12 godzinach pracy, 24 godziny wolne.
MENU Aneta Burczyk - 2016-08-08 - Wilczy Las (dolnośląskie)
jw.
Bar Gastronomiczny Janina Mierzwa - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Skarszewy (pomorskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie dań gastronomicznych, obsługa klienta, kasy foiskalnej, wydawanie lodów z automatu
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw dla klientów indywidualnych oraz imprez zbiorowych.
Hanna Kubacka-Głąbiak ZAKŁAD USŁUGOWO-HANDLOWY " HANIA" - 2016-02-09 - Margonin (wielkopolskie)
Gotowanie w restauracji.
Jot-Ce Concept Sp zo.o - 2018-06-25 - Kuraszków (dolnośląskie)
składanie ramek do obrazów
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Legionowo (mazowieckie)
prowadzenie sekretariatu, obsługa poczty eletronicznej, telemarketing
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Bolesławice (dolnośląskie)
zgodnie z dołaczonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Żywiec (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sporządzanie dań obiadowch
"Dobre Smaki" Tomasz Wójcik - 2017-10-09 - Gubin (lubuskie)
Obsługa maszyn do produkcji żywności. Obsługa terminala wagowego. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez OHP - 2016-07-27 - Łódź (łódzkie)
Wykonywanie obowiązków kucharza w restauracji hotelowej i przygotowywanie cateringu
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Sygneczów (małopolskie)
Obsługa baru, prace gastronomiczne (wyrabianie ciasta na pizzę, prace przy wyrabianiu pierogów i innych dań). Obsługa kasy fiskalnej, obsługa konsumenta, prace porządkowe na ww. stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Szczawnica (małopolskie)
przygotowywanie potraw z półproduktów, utrzymanie miejsca pracy w czystości
PROTEC PIOTR DĘBSKI - 2016-02-03 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Gospodarstwo Agroturystyczne Idalia Dąbkowska - 2017-03-24 - Gorło (warmińsko-mazurskie)
Prace związane z przygotowywaniem posiłków, przygotowywanie potraw a la carte.
kontakt przez OHP - 2017-07-24 - Niemcy (Niemcy)
obsługa klienta, przygotowywanie drobnych posiłków
kontakt przez OHP - 2017-01-04 - Dobrodzień (opolskie)
Praca na fermie kur niosek
Spółdzielnia "ADOROL" - 2016-07-08 - Adolfowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków z karty dań.
Spółdzielnia Socjalna Sami Swoi - 2016-04-21 - Zamość (lubelskie)
Przyrządzanie posiłków wg karty dań. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mięsa.
EKRAN - Ewa Kruk - 2017-01-03 - Zamość (lubelskie)
Obsługa sekretariatu. Prowadzenie magazynów środków czystości, materiałów biurowych, odzieży roboczej i środkow ochrony indywidualnej. Ewidencjonowanie odpadów. Prowadzenie składnicy akt.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Zaskale (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
J.K. TRADE Jacek Kostański - 2017-07-21 - Prudnik (opolskie)
praca w kuchni
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2018-07-26 - Chorzów (śląskie)
przygotowywani posiłków;wydawanie posiłków;utrzymywani czystości i porządku we wszystkich pomieszczeniach kuchennych.Oczekiwania wobec kandydatów :wykształcenie średnie zawodowe lub zasadnicze;doświadczenie zawodowe minimum 2 lata;obywatelstwo polskie;pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych;kandydat nie może być prawomocnie skazany za przestępstwa umyślne;stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na określonym stanowisku;sumienność i dokładność; mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.Wymagane dokumenty i oświadczenia:Kandydaci obowiązani są przedłożyć następujące dokumenty i oświadczenia:życiorys (CV);list motywacyjny;kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie;kserokopie dokumentów potwierdzających doświadczenie zawodowe;kserokopie innych dokumentów o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach;oświadczenie o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych, korzystaniu z pełni praw publicznych oraz o niekaralności za przestępstwa umyślne lub umyślne przestępstwa skarbowe.Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, CV, powinny być opatrzone klauzulą: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych ( Dz. U. z 1997 r. Nr 133, poz. 883, z późn. zm.).Ofertę zawierającą wszystkie w/w dokumenty i oświadczenia należy składać na adres: Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP, ul. Narutowicza 4, 10-581 Olsztyn.Termin składania ofert upływa w dniu 23.09.2016 r.Kandydaci spełniający wymagania zostaną zakwalifikowani do rozmów kwalifikacyjnych.
Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP w Olsztynie - 2016-09-09 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Prace typowe dla kucharza
Pension „Zum Schlangenkönig" - 2018-02-02 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA "G R E M E D " MĘDRYK GRZEGORZ - 2017-01-26 - Wiesiółka (zachodniopomorskie)