KUCHARZ Zamość oferta pracy Spółdzielnia Socjalna Sami Swoi
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i posiłków z karty dań.
Data publikacji: 2016-04-21
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Spółdzielnia Socjalna Sami Swoi
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Łukasińskiego 12, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i posiłków z karty dań.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2016
Data zakończenia pracy: 14.08.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: obsługa kasy fiskalnej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Spółdzielnia Socjalna Sami Swoi
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
22-400 Siedliska 39, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: zamojski
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siedliska
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.04.2016
Oferta pracy ważna do: 17.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Kompleksowa obsługa gości-Dbanie o pozytywny wizerunek restauracji-Zapewnienie wysokiej jakości usługOferta dla osób pełno i niepełnosprawnychUmowa zlecenie: 12 miesięcyGodzina zakończenia pracy: 23:00Wymiar czasu pracy: możliwość pracy od 2 do 6 dni w tygodniuRestauracje fast food, cały Wrocław, Bielany Wrocławskie.Kontakt z pracodawcą: p.czaprowski (at) beetsma.pl
Beetsma Sp. z o.o. - 2017-02-10 - Wrocław (dolnośląskie)
wyksz. zawodowe lub średnie, osoba zarejestrowana w PUP na dzień 08.06.2017, profil II;praca w małym lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
samodzielny kucharz
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna i Thuy Tran Dinh - 2016-01-21 - Chojnice (pomorskie)
Skanowanie przesyłek, rozładunek i załadunek towaru, prace porządkowe, raportowanie, obsługa klienta.
FEDEX EXPRESS POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-20 - Kalisz (wielkopolskie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-18 - Słomniki (małopolskie)
Kucharz
"RESTAURACJE KRAWCZYK" Sp. z o.o. - 2016-09-27 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Obsługa klienta
PHU "GASTROTEAM" Michał Zezulak - 2016-10-05 - Sucha Górna (dolnośląskie)
przygotowywanie gotowych posiłków, porządek w miejscu pracy
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2017-03-30 - Białka (małopolskie)
przygotowanie dań najwyższej jakości, dbałość o zachowanie wypracowanych standardów serwowanych potraw, pomoc w opracowywaniu nowych receptur i przepisów, koordynacja zamówień i dostaw towarów
GRAŻYNA TOMCZAK - 2016-10-19 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
Zgodny
KAMP Wioletta Szczotek - 2016-05-25 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przyjmowanie i wykładanie towaru, obsługa kasy.
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, planowanie jadłospisu, przestrzeganie zasady BHP i utrzymanie czystości, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielenie ich w przygotowywanie potraw.
Cezar Przedsiebiorstwo Produkcyjne D. B. Niewiński - 2018-03-23 - Augustów (podlaskie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturą i z zachowaniem zasad systemu HACCP
"Bati" Biernot Bożena - 2017-08-14 - Cieszyn (śląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Puławy (lubelskie)
sporządzanie samodzielne posiłków według obowiązujących receptur, zarządzanie zespołem ludzkim
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-04-18 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klientów, utrzymanie porządku swojego stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
-produkcja i wypiek pizzy - przygotowywanie składników -produkcja swieżego ciasta do pizzy
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Częstochowa (śląskie)
gotowanie posiłków na stołówce wojskowej
13 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-04-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie oraz sporządzanie potraw z różnego rodzaju surowców spożywczych, nauka doboru oraz fachowej obsługi sprzętu kuchennego, dekoracja oraz porcjowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw; wydawanie potraw, dbanie o czystość
Bożena Kuśmierczyk-Przystupa Firma Handlowo-Usługowa - 2016-09-06 - Wilimy (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, mycie urzadzeń kuchennych
Firma Szkoleniowo - Handlowa "MAR - KUR"Marta Kurek - Szewczak - 2016-03-22 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, kursy z zakresu kuchni tajskiej, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek i deserów.
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Kruplin Radomszczański (łódzkie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, przygotowywanie pizzy, makaronów, sałat, pieczenie ciast, przygotowywanie ciasta do pizzy.
GORĄCY PIEC JAROSŁAW BONDA, OLGA JANKIEWICZ SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-23 - Chwaszczyno (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
ALTEGRADIUS Artur Pesta - 2016-09-05 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Wsparcie w przygotowywaniu raportów (przeprowadzanie szkoleń, pomoc przy przygotowaniu raportów standardowych i spersonalizowanych zgodnie z potrzebami klientów) , prowadzenie dogłębnych analiz i pomoc profesjonalistom HR w prowadzeniu analiz przekrojowych, rozwijanie procesów i standardów żeby zapewnić stałość, jakość i rzetelność danych, rozpoznawanie luk i okazji na rozwój jakości danych, aktywna współpraca z HR przy usuwaniu danych uważanych za nieodpowiednie, zaginione lub niesłusznie uważane za pozyskane do raportowania i analiz danych, rozpoznawanie strategii, polityki i standardów przy zarządzaniu danymi i informacjami oraz egzekwowanie i zarządzanie nimi.
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Kraków (małopolskie)
Montaż i demontaż urządzeń na hali produkcyjnej
MADRO KRAKÓW SPÓŁKA z o.o - 2017-08-24 - Niepołomice (małopolskie)
Kucharz Sushi będzie odpowiedzialny za przygotowanie i serwowanie sushi, dań a-la-carte, oraz przygotowanie posiłków w ramach cateringu.Wykształcenie:średnieDoświadczenie zawodowe: Minimum 3 lata w przygotowywaniu sushiZnajomość języków: angielski - komunikatywnyUprawnienia/ dyplomy/ dokumenty:Dyplom ukończenia szkoły średniejInne istotne wymagania:Minimum 3 letnie doświadczenie w przygotowywaniu sushi, w tym umiejętność przygotowywania dań z różnorodnych, dostępnych produktów. Gotowość do pracy na zmiany, w tym w niedziele i święta oraz w nocy.Gotowość do pracy w nadgodzinach. Znajomość języka angielskiego, norweskiego lub innego języka skandynawskiego na poziomie komunikatywnym.
Sunfish Sushi Bar&Dinning Restaurant - 2016-04-14 - Norwegia (Norwegia)