KUCHARZ* Warchały oferta pracy GRAŻYNA TOMCZAK
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie dań najwyższej jakości, dbałość o zachowanie wypracowanych standardów serwowanych potraw, pomoc w opracowywaniu nowych receptur i przepisów, koordynacja zamówień i dostaw towarów
Data publikacji: 2016-10-19
Lokalizacja: Warchały (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: GRAŻYNA TOMCZAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Brajnicka 1, 12-122 Warchały, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie dań najwyższej jakości, dbałość o zachowanie wypracowanych standardów serwowanych potraw, pomoc w opracowywaniu nowych receptur i przepisów, koordynacja zamówień i dostaw towarów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warchały
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczycieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jedwabno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 21.11.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, umiejętność pracy w zespole, bardzo dobra organizacja pracy własnej, umiejętność pracy pod presją czasu, poczucie estetyki
Nazwa pracodawcy: GRAŻYNA TOMCZAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Brajnicka 1, 12-122 Warchały, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv przesłane na adres e-mail
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: szczycieński
Gmina pracodawcy: Jedwabno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warchały
Ulica pracodawcy: Brajnicka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.10.2016
Data dodania oferty pracy: 19.10.2016
Oferta pracy ważna do: 18.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Olkusz (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Chorzów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - tradycyjna kuchnia polska. Praca w Bielsku-Białej od poniedziałku do niedzieli w systemie dzień / dzień w godz. 12.00-22.00 (grafik do ustalenia).
SEBASTIAN KAPAŁA "CHATA HARNAŚ" - 2015-11-09 - Bielsko-Biała (śląskie)
Zgodnie z załączonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Cisiec (śląskie)
przygotowanie potraw dla dzieci i młodzieży na obozie (śniadanie, obiad, kolacja),utrzymywanie w czystości kuchni, zaplecza oraz jadalni
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Gładyszów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. pomiędzy 12.00 a 18.00 według ustalonego grafiku w Bielsku-Białej.
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Bielsko-Biała (śląskie)
praca w restauracji - przygotowywanie posiłków (1504)
Firma Handlowo - Usługowa s.c. Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski - 2016-05-17 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
obsługa koparki obrotowej
Firma Handlowo - Usługowa "DROBIAZG" Grażyna Krawczyk - 2017-05-08 - Ogrodzieniec (śląskie)
przygotowywanie posiłków typu fast food kuchni tureckiej/arabskiej-kebab; obróbka warzyw/mięsa; obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw rodem z Jemenu
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Radom (mazowieckie)
Zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Gdynia (pomorskie)
prowadzenie zajęć rewalidacyjnych z uczniem z zespołem Aspergera
Szkoła Podstawowa Nr 4 im. Ludwika Jerzego Kerna - 2016-03-17 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 9-17
APARTAMENTY NA KLIFIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-20 - Słupsk (pomorskie)
• Przyjmowanie zamówień i wprowadzanie ich do systemu crm• Kontakt z magazynem• Przygotowywanie listów adresowych UPS i GLSPracodawca oferuje:-Praca w prestiżowej firmie biotechnologicznej-Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę-Możliwość awansu, rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji-Niezbędne narzędzia pracy -Atrakcyjny pakiet wynagradzaniaZainteresowanych proszę o przesyłanie ofert na maila: info (at) genoplast.plSkontaktujemy się z wybranymi ofertami.www.genoplast.pl
GenoPlast Biochemicals Tomasz Schroder - 2017-01-31 - Rokocin (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej. Tworzenie karty menu.
Gościniec "Molo" Andrzej Wądołowski - 2018-05-14 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDAŃSKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Gdańsk (pomorskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Strzegom (dolnośląskie)
sporządzanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Miejsce pracy: Restauracja Raciborska Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologicza.
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2016-01-19 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków (w tym zleconych diet) zgodnie z jadłospisem, wg. przepisu i gramatury, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, przestrzegaie prawidłowego funkcjonowaia systemu HACCAP, GHP, GMP, utrzymanie czystości i porządku naczyń i sprzętu oraz należytego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczen kuchennych, zachowanie bezwzglednej higieny osobistej oraz cxzystości odzieży roboczej zgodnie z wymogami SANEPID.
STOWARZYSZENIE PRZYJACIÓŁ OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH - 2018-04-26 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie potraw różnorodnych kuchni w specyficznej atmosferze - na oczach klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Jawczyce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według przepisów w jezyku Wietnamskim.
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Józefów (mazowieckie)
organizowanie żywienia całodobowego dla dzieci i młodzieży, rozliczenia z magazynem, układanie jadłospisów, przestrzeganie przepisów bhi i ppoż.
Specjalny Ośrodek Szkolno -Wychowawczy - 2015-12-31 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, obróbka mechaniczna i termiczna
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Gorlice (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla kuracjuszy sanatorium
"SANATORIA DOLNOŚLĄSKIE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-08 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
praca w restauracji
Firma Handlowo-Usługowa" MAJA" "Gospoda Rycerska" W. Maj - 2016-02-10 - Szydłów (świętokrzyskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw.Praca w godz. 7-15, 15-23 w Sianożętach. Możliwość zakwaterowania.
Bursztynowe Wzgórze Family Resort Mariusz Haratyk (Ośrodek "MUSZELKA") - 2015-10-21 - Sianożęty (zachodniopomorskie)