KUCHARZ/KA Szklarska Por臋ba oferta pracy Firma Szkoleniowo - Handlowa "MAR - KUR"Marta Kurek - Szewczak
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w, mycie urzadze艅 kuchennych
Data publikacji: 2016-03-22
Lokalizacja: Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Firma Szkoleniowo - Handlowa "MAR - KUR"Marta Kurek - Szewczak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Broniewskiego 17, 58-580 Szklarska Por臋ba, powiat: jeleniog贸rski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie posi艂k贸w, mycie urzadze艅 kuchennych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szklarska Por臋ba
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jeleniog贸rski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szklarska Por臋ba
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
do艣wiadczenie zawodowe: praca w kuchni, umiej臋tno艣ci: gotowanie
Nazwa pracodawcy:
Firma Szkoleniowo - Handlowa "MAR - KUR"Marta Kurek - Szewczak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Adres pracodawcy:
Broniewskiego 17, 58-580 Szklarska Por臋ba, powiat: jeleniog贸rski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: Miejsce pracy" Hotel pod Szrenic膮 , Szklarska Por臋ba
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: jeleniog贸rski
Gmina pracodawcy: Szklarska Por臋ba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szklarska Por臋ba
Ulica pracodawcy: Broniewskiego
Numer budynku pracodawcy: 17
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotel
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 05.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prowadzenie ksi臋gow艣ci muzeum. Sporz膮dzanie dokumentacji p艂acowej. Sporz膮dzenie rozlicze艅 finansowych.
Muzeum Zesp贸艂 Synagogalny we W艂odawie - 2016-10-27 - W艂odawa (lubelskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Sejny (podlaskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Z艂otok艂os (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, wymagana ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna, min. roczne do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, znajomo艣膰 kuchni tradycyjnej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, wyrob贸w garma偶eryjnych.
BAR CHOCHLIK DOROTA ZI臉BA - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
- Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole- Kreatywno艣膰 z do艣wiadczeniem kuchni polskiej- Umiej臋tno艣膰 zorganizowania pracy- Samodyscyplina- Odpowiedzialno艣膰, sumienno艣膰 i dobra organizacja pracy[Godzina zako艅czenia pracy] : 18:00
RESTAURACJA MACIEK - 2016-01-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przek膮sek orientalnych. Dbanie o zcysto艣c miejsca pracy, prowadzenie sprzead偶y, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw (pierogi, produkty m膮czne). Umowa o prac臋 na okres pr贸bny - 2 tygodnie. Miejsce wykonywania pracy : Pi艂a ul. Roosevelta 25A oraz Pl. Zwyci臋stwa 17.
"PILANKA" EDYTA PELC - 2015-12-28 - Pi艂a (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, wykonywanie polece艅 szefa kuchni
O艣rodek Wypoczynkowy "WIELKI B艁臉KIT" Urba艅scy s.c. - 艁uk臋cin - 2017-03-14 - 艁uk臋cin (zachodniopomorskie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowc贸w (sprawdzanie masy, jako艣ci, ilo艣ci itp.), sporz膮dzanie potraw, posi艂k贸w, nadz贸r nad utrzymaniem w czysto艣ci drobnego sprz臋tu i urz膮dze艅 w kuchni, dbanie o higien臋 osobist膮 i stanowisko oraz odzie偶 ochronn膮, utrzymywanie porz膮dku i czysto艣ci stanowiska pracy w trakcie i po zako艅czeniu powierzonych zada艅 i czynno艣ci, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Pruszk贸w (mazowieckie)
WG. STANOWISKA
P.H.U. PAWE艁 SZARKOWICZ - 2016-08-09 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
Przygotowywanie pizzy w restauracji,
K&K Piotr i Zbigniew Ko藕bia艂 S. C. - 2017-08-29 - Gorze艅 G贸rny (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (Sanatorium)
Przedsi臋biorstwo Sanatoryjno-Turystyczne Stomil Sp贸艂ka z o.o. - 2017-09-22 - Ryman贸w-Zdr贸j (podkarpackie)
Wykonywanie potraw dla klient贸w OW Kormoran-bufety szwedzkie+a'la carte; praca w godz. 6-10, 14-22; kontakt osobisty z pracodawc膮 wgodz. 9-15; wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1850z艂
Turystyka i Wypoczynek Beata 膯wigo艅 - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-07-15 - Rowy (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w restauracyjnych kuchni wschodniej.
"WML" B. Wasilewski, P. Lassota, 艁. Michaluk S.C. - 2016-09-13 - Gda艅sk (pomorskie)
pomoc w przygotowaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw indyjskich, azjatyckich, przygotowanie potraw kuchni indyjskiej przygotowywane w specjalnym glinianym piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Leszno (wielkopolskie)
sprzeda偶 pizzy, obs艂uga kasy fiskalnej, terminala p艂atniczego(godziny pracy 11-19)
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
produkcja pieczywa 艣wie偶ego
ZAK艁AD PRODUKCYJNY PIEKARNIA SIKORA SP脫艁KA CYWILNA - 2018-01-15 - Gubin (lubuskie)
sporzadzanie jad艂ospis贸w, sporz膮dzanie zam贸wie艅 偶ywno艣ci, rozliczanie 偶ywno艣ci, praca w kuchni zak艂adowej,
Zak艂ad Poprawczy w Studzie艅cu - 2018-09-03 - Studzieniec (mazowieckie)
SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, MINIMUM 5 LAT DO艢WIADCZENIA W PRACY W GASTRONOMII, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACA W WOLNE DNI;
POLSKI KOMITET POMOCY SPO艁ECZNEJ ZARZ膭D OKR臉GOWY - 2016-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obs艂uga stanowiska ma艂a gastronomia
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWE "NOMAX" W.NOWAKOWSKI SP脫艁KA JAWNA - 2016-11-02 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
przyjmowanie towaru, roz艂adunek towaru, przygotowanie /pakowanie towaru do wysy艂ki,dostarczanie towaru do sklep贸w
Majster Market TW - 艁ukasz Wn臋k - 2016-06-08 - Olesno (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w, napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu makaron贸w, sa艂atek, zestaw贸w obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Bochnia (ma艂opolskie)
gotowanie, wydawanie posi艂k贸w
Lunch Bar Esencja - 2016-03-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sza jako艣膰 i smak posi艂k贸w, wsp贸艂praca z innymi pracownikami kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Bramki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla go艣ci o艣rodka oraz przy organizacji imprez okoliczno艣ciowych; umowa na rok; godziny pracy: 6.00- 14.00- r贸wnowa偶ny system czasu pracy.
Pomorska Instytucja Gospodarki Bud偶etowej Pomerania - 2018-08-27 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, zw艂aszsza bengalskiej, w艂oskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Piaseczno (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w, znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki 偶ywno艣ci; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2018-05-14 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 z karty menu,dba艂o艣膰 o powierzone produkty ,samodzielne tworzenie da艅 kuchni polskiej
Willa Monika SPA - 2017-09-11 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)