KUCHARZ/KA - PRUSZK脫W Pruszk贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/KA - PRUSZK脫W
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowc贸w (sprawdzanie masy, jako艣ci, ilo艣ci itp.), sporz膮dzanie potraw, posi艂k贸w, nadz贸r nad utrzymaniem w czysto艣ci drobnego sprz臋tu i urz膮dze艅 w kuchni, dbanie o higien臋 osobist膮 i stanowisko oraz odzie偶 ochronn膮, utrzymywanie porz膮dku i czysto艣ci stanowiska pracy w trakcie i po zako艅czeniu powierzonych zada艅 i czynno艣ci, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
Data publikacji: 2016-04-06
Lokalizacja: Pruszk贸w (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Pruszk贸w, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowc贸w (sprawdzanie masy, jako艣ci, ilo艣ci itp.), sporz膮dzanie potraw, posi艂k贸w, nadz贸r nad utrzymaniem w czysto艣ci drobnego sprz臋tu i urz膮dze艅 w kuchni, dbanie o higien臋 osobist膮 i stanowisko oraz odzie偶 ochronn膮, utrzymywanie porz膮dku i czysto艣ci stanowiska pracy w trakcie i po zako艅czeniu powierzonych zada艅 i czynno艣ci, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA - PRUSZK脫W
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pruszk贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pruszkowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.04.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie (mile widziane gastronomiczne), sta偶 pracy niewymagany, do przyuczenia, uprawnienia i umiej臋tno艣ci - brak wymaga艅, znajomo艣膰 j臋zyk贸w obcych - brak wymaga艅
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Drzyma艂y 30, 05-800 Pruszk贸w, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszk贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pruszk贸w
Ulica pracodawcy: Drzyma艂y
Numer budynku pracodawcy: 30
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracja-bar
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 10.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
P.H.U. LURZY艃SKI Robert Lurzy艅ski - 2016-12-09 - Bilcza (艣wi臋tokrzyskie)
- przygotowanie i sporzadzanie posi艂k贸w wg. zam贸wie艅- dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Gorlice (ma艂opolskie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie da艅, posi艂k贸w kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY D臉BY Henryk W贸jtowicz - 2016-02-08 - Jan贸w (lubelskie)
PRACA: HOTEL AURA przygotowywanie 艣niada艅, przygotowywanie da艅 z karty, przygotowywanie da艅 na imprezy okoliczno艣ciowe, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2017-11-03 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowanie potraw i artyku艂贸w prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymog贸w saniatrnych i receptur. Zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂ow膮 i temoinow膮 realizacj臋 zada艅, dba艂os膰 o w艂a艣ciwy stan techniczny i saniatny urz膮dze艅 i sprz臋t贸w kuchennych, udzia艂 w inwentaryzacjach.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Nadz贸r nad kuchni膮 hotelow膮, restauracj膮 oraz przyrz膮dzanie posi艂k贸w, potraw.Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Sp.j. DALL K.K. Rudy艅scy - 2016-01-18 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
realizowanie post臋powa艅 o udzielanie zam贸wie艅 zgodnie z wewn臋trznymi regulacjami oraz Ustaw膮 Prawo Zam贸wie艅 publicznych, sporz膮dzanie Specyfikacji Istotnych Warunk贸w Zam贸wienia w cz臋艣ci formalno - prawnej, uczestniczenie w pracach komisji przetargowych, nadz贸r nad prawid艂owym prowadzeniem dokumentacji post臋powaniaq
Zak艂ad Wsparcia Produkcji JSW S.A. - 2017-07-26 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
Ochrona mienia przed w艂amaniem i kradzie偶膮 na terenie chronionego obiektu
"SECURITAS SERVICES" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-04 - Brzoz贸wka (ma艂opolskie)
-
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2016-08-03 - Bia艂ystok (podlaskie)
-samodzielna produkcja i p贸艂produkcja-nadz贸r nad osobami podlegaj膮cymi-nadz贸r i planowanie dostaw-kontrola jako艣ci i formy wydawania posi艂k贸w-znajomo艣膰 HACCP
GRONO S.C. MARIA GOSK, ANTONI W臉SIERSKI, ALEKSANDRA W臉SIERSKA OBER呕A CZTERY PORY - 2017-08-24 - Borcz (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
O艣rodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "NATURA" s.c. - 2016-04-15 - Bachorze (pomorskie)
Zgodny z zajmowanym stanowiskiem
PHU AKWA Sikorska-liszkiewicz Sp贸艂ka Jawna - 2017-11-09 - Czelad藕 (艣l膮skie)
przygotowywanie pizzy, burger贸w i potraw kuchni tunezyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze; praca sezonowa: 15.06.2017-15.09.2017 r.
BOROWINKA El偶bieta Kulka - 2017-03-06 - Przew艂oka (pomorskie)
zarz膮dzanie zespo艂em ludzi; doradztwo technologiczne; organizaowanie logistyki surowcowej;
Piekarnia Mistrza Jana Jan Nowak - 2017-07-26 - Biedaszki Ma艂e (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w orazlisty zakup贸w.
US艁UGI HANDLOWE "TRANS - POL", "CUKIERNIA WIEDE艃SKA" , "RESTAURACJA STREFA" ELWIRA DORENDA - 2016-07-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
pzrygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni domowej.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Obs艂uga Klient贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 9-22, 14-22 w Ko艂obrzegu.
CARMEN - MONROUE Marlena Ste膰 - 2016-11-22 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie da艅.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Fajs艂awice (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Susiec (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w;
JOVIMED O艣rodek Opieku艅czo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-03-24 - Ksawer贸w (艂贸dzkie)
wszelkie prace porz膮dkowe na salach chorych i pomieszczeniach sanitarnych w oddziale stacjonarnym
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Obs艂uga klienta, sporz膮dzanie zam贸wie艅, utrzymywanie porz膮dku na sklepie.
GRUNIA S.C. KATARZYNA JONCZYK,KAZIMIERZ JONCZYK - 2017-01-18 - Kalisz (wielkopolskie)
odpowiednik wo藕nego w szkole - od wydawania kluczy po prace gospodarczepraca w godz.:6-14, 14-22
ZESP脫艁 SZK脫艁 OG脫LNOKSZTA艁C膭CYCH UNIWERSYTETU KAZIMIERZA WIELKIEGO INTERNATIONAL SCHOOL OF BYDGOSZCZ - 2018-01-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
.
CEZAR Przedsi臋biorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewi艅ski - 2016-12-12 - August贸w (podlaskie)
szlifoanie element贸w ocynkowanych
"V-AGRAR" SP脫艁KA z o.o. - 2016-07-19 - L臋bork (pomorskie)