KUCHARZ Przew艂oka oferta pracy BOROWINKA El偶bieta Kulka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w w barze; praca sezonowa: 15.06.2017-15.09.2017 r.
Data publikacji: 2017-03-06
Lokalizacja: Przew艂oka (pomorskie)
Pracodawca: BOROWINKA El偶bieta Kulka
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Grota Roweckiego 9, 76-270 Przew艂oka, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w w barze; praca sezonowa: 15.06.2017-15.09.2017 r.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Przew艂oka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂upski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustka
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.06.2017
Data zako艅czenia pracy: 15.09.2017
Nazwa pracodawcy: BOROWINKA El偶bieta Kulka
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
Grota Roweckiego 9, 76-270 Przew艂oka, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: s艂upski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Przew艂oka
Ulica pracodawcy: Grota Roweckiego
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 06.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem.
HOTEL OTOMIN Katarzyna Stangrecka Stanis艂aw Pochro艅-Frankowski S.C. - 2016-03-01 - Gda艅sk (pomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
EVER CLEANING Sp. z o.o./RESTAURACJA PRACOWNICZA BIEDRONKA - 2017-05-12 - Sieradz (艂贸dzkie)
Praca dydaktyczno-wychowawcza z dzie膰mi.
Szko艂a Podstawowa w Boguszewie - 2017-08-14 - Boguszewo (podlaskie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie
Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek - 2017-01-04 - Krotoszyn (wielkopolskie)
SAMODZIELNE STANOWISKO
B膭D殴 ANIO艁EM RESTAURACJA URSZULA PISAREK - 2018-03-29 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w i da艅
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wacyn (mazowieckie)
rozdrabnianie warzyw na tarce; krojenie i sporz膮dzenie kebaba za pomoc膮 no偶a; obs艂uga kasy fiskalnej; praca w godz.: 10-18 lub 14-22
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-03-02 - Opole (opolskie)
- sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i dreser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Szarlota (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie potraw, dbanie o czysto艣膰, ubs艂uga imprez, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Por臋ba (艣l膮skie)
Gotowanie barszczu, plack贸w ziemniacznych bez m膮ki i bliny. Praca na umow臋 zlecenie, 70 godzin pracy w miesi膮cu, praca w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wymagania: uko艅czone odpowiednie szkolenie, praktyka, wystarczaj膮ca znajomo艣膰 j臋zyka niemieckiego dla zrozumienia problemu (przynajmniej B1)
kontakt przez OHP - 2017-03-06 - Austria (Austria)
utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni,dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w,porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy
kontakt przez OHP - 2018-04-16 - Brzeg (opolskie)
przygotawanie potraw, przestrzeganie receptur
EUROPA S.A. - 2016-06-03 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchnii indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-01-11 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
- zarz膮dzanie oddzia艂em firmy (biura handlowego)- pozyskiwanie nowych klient贸w, spotkania z klientami- raportowanie sprzeda偶y- dbanie o dobre kontakyu z klientami- tworzenie ofert i zam贸wie艅 dla kontrachent贸w- dbanie o dobry wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2017-12-24 - Katowice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Zi臋bice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Pu艂awy (lubelskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w w kuchni restauracji, z uwzgl臋dnieniem przygotowania produkt贸w z mi臋sa wo艂owego (steki, hamburgery). Rozbi贸r p贸艂tusz wo艂owych.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie, preferowane w zakresie gastronomii lub technologii 偶ywienia. Wymagane do艣wiadczenie w rozbiorze mi臋sa wo艂owego. Wymagane minimum dwa lata do艣wiadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Katowice (艣l膮skie)
wyksz. zawodowe kierunkowe, do艣wiadczenie w gastronomii-warunek konieczny
Dom Restauracyjny A.Z. Walczak贸w Restauracja Hotel-Komeda s.c. - 2015-11-12 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
AB Sp. j. WAC艁AW BARANOWSKI I WSP脫LNICY - 2016-03-03 - Tychy (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; osobom spoza miejsca wykonywania pracy zapewniony jest zwrot koszt贸w dojazdu lub dow贸z do miejsca pracy; miejsce wykonywania pracy: S艂upsk lub D臋bnica Kaszubska- do uzgodnienia z pracodawca; godziny pracy: 6.00- 14.00 lub 7.00- 15.00; wysoko艣膰 wynagrodzenia od 3000 z艂 brutto- do uzgodnienia; okres pr贸bny 1 miesi膮c
Mini- Max Piotr Sadowski - 2018-02-06 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowanie da艅 obiadowych, przygotowanie pizzy
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2016-04-26 - Wieliczka (ma艂opolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Rozogi (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸b starszych, a艂dzienne wy偶ywienie wg diet dla 38 os贸b oraz obiady dla os贸b maj膮cych decyzj臋 MOPS ok. 70 os贸b. przestrzeganie HCCP
Miejski Dom Spokojnej Staro艣ci w Ustroniu - 2018-01-12 - Ustro艅 (艣l膮skie)
prace gastronomiczne
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-12-27 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Gotowanie posi艂k贸w dla uczni贸w, grup i na spotkania okoliczno艣ciowe (urodziny, chrzciny, wesela itp.)
Diecezjalny Dom Formacyjny - 2017-12-14 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel i Restauracja "Kwisa" Janusz Pietrzak - 2017-06-01 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
praca w Hotelu Rado - Wola Chorzelowska 56b, r贸wnowa偶ny system pracy istnieje mo偶liwo艣膰 zakwaterowania
Rado Zdzis艂aw Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "Rado" - 2016-07-11 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Warszawa (mazowieckie)