KUCHARZ Gryfice oferta pracy SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne
Data publikacji: 2017-12-27
Lokalizacja: Gryfice (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:NIECHORSKA 27, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gryfice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gryfice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA
Nazwa pracodawcy:
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
NIECHORSKA 27, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Gryfice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gryfice
Ulica pracodawcy: NIECHORSKA
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.12.2017
Oferta pracy ważna do: 30.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie. Obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej.
AHSAN HABIB JARGAL - 2016-04-27 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
Smażenie, pieczenie.Kontakt z pracodawcą: manager.wroclaw.centrum (at) campanile.com
LWIH PROPERTY HOLDING (POLAND) SP. ZO.O. - 2017-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
Catering Prima- Smak Katarzyna Niesłony - 2017-03-29 - Raszowa (opolskie)
Praca jako drugi kucharz w restauracji, w której serwowana jest kuchnia polska. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie minimum 1 rok, mile widziane doświadczenie w zakresie gotowania dań kuchni polskiej.
Szlacheckie Gniazdo Restauracja-Pensjonat - 2017-03-24 - Kopalino (pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie dań, dbanie o czystość na stanowisku pracy; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe kucharz, kucharka, minimum 1 rok doświadczenia lub do przyuczenia
P.P.H.U. AD-BUD" - Adam Pyka - 2017-09-05 - Lisów (śląskie)
przygotowywanie burgerów
XO BURGER sp. z o.o. sp. k. - 2017-07-07 - Lubin (dolnośląskie)
- przygotowanie stanowisk pracy- zaopatrzenie kuchni w produkty- obsługa urządzeń kuchennych- wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb- cieplna obróbka surowców: gotowanie , smażenie- przygotowanie zup, dań jarskich i mięsnych- sporządzanie surówek i deserów- dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Rożnowice (małopolskie)
SAMODZIELNY KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
GASTRO SERVICE SP. Z O.O. - 2015-12-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
zbiór informacji handlowej, analiza rynku, kontakty z kontrahentami wietnamskimi, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według receptur, dbanie o dobór składników, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, składanie zamówień na produkty do przygotowywanie dań. Wymagania pracodawcy: wykształcenie min. zawodowe, mile widziane średnie zawodowe gastronomiczne, znajomość kuchni ukraińskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie: min 6 m-cy na podobnym stanowisku, mile widziana podstawowa znajomość języka angielskiego.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Lublin (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
praca na kuchni restauracji "Zajazd Wiwa" w Augustowie
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2015-12-18 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie, gotowanie dań polskich, wyawanie dań klientom
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2016-03-29 - Łask (łódzkie)
Sprzedaż mebli i artykułów wyposażenai wnętrz
F.H.U."RELAX" BOBULA SP.J. JASŁO - 2016-04-19 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
"ROMA" BIAŁCZYK BARTŁOMIEJ - 2017-03-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie dań i deserów, przygotowywanie serwisu
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
Atol Hotele Sp.z o.o. - 2016-08-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Lublin (lubelskie)
Przygotowwanie dań kuchni japońskiej, w tym sushi.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Łódź (łódzkie)
Pobieranie towaru, pakowanie zamówień, przyjmowanie towaru, zapewnienie zgodności stanów magazynowych.Pracodawca zapewnia darmowy transport oraz obiad za 1 zł.Spotkanie z pracodawcą w tut. Urzędzie dn. 26.09.2018 o godz. 11:00.
ADECCO POLAND Sp. z o.o. - 2018-09-10 - Sady (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni świata, w szczególności bengalskiej i tajskiej; wybór i zamawianie produktów praz przypraw;
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Opole (opolskie)
Wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, ryb, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
Greenchem Jakub Pastuszak - 2017-07-04 - Lubycza Królewska (lubelskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchi orientalnej samosy,kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Ząbki (mazowieckie)
OBSŁUGA PRZESIEWACZY- SORTOWNIKÓW, POMP WODNYCH, PRZENOŚNIKÓW TAŚMOWYCH, KRUSZARKI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE " WĘGLOBUD" S.A. - 2016-07-04 - Słudwia (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, , DOPILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIA ZASAD HIGIENY W KUCHNI
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2017-02-16 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą restauracji
DEKA Agnieszka Sączawa-Kwiatkowska - 2017-04-03 - Świdnica (dolnośląskie)