KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy GASTRO SERVICE SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 3 300 PLN
Zakres obowiązków: SAMODZIELNY KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Data publikacji: 2015-12-04
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: GASTRO SERVICE SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JANA PAWŁA II 27, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: SAMODZIELNY KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
3 lata doświadczenia w kuchni chińskiej lub skończona szkoła zawodowa w tym kierunku
Nazwa pracodawcy: GASTRO SERVICE SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
JANA PAWŁA II 27, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: JANA PAWŁA II
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.12.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 04.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 04.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wyksz. zawodowe- gastronomiczne,może być osoba do przyuczenia,książeczka sanepidowska,
MARIA DUCZMAL USŁUGI KUCHARSKIE U KLIENTA - 2016-06-22 - Wierzbno (wielkopolskie)
Malowanie wnętrz
Rafał Nikel Firma Ogólnobudowlana "ERN Master" - 2018-04-26 - Rąty (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Opoczno (łódzkie)
przygotowywanie dań według receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, bengalski do kontaktów z pracownikami, praca na pełen etat 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Piastów (mazowieckie)
przygotowywanie dań, zup
'COOLTOWA' Violetta Klimczuk, Zbigniew Klimaczuk - 2018-09-03 - Gdańsk (pomorskie)
praca na stanowisku kucharz najlepiej osoby z wykształceniem kierunkowym, praca zmianowa, mile widziane doświadczeniemożliwość zakwaterowaniaCharakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą
Usługi Turystyczne Izabela Buluk - 2016-10-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- samodzielne przyrządzanie i serwowanie poraw kuchni kresowej - ukraińskiej
KLT S.C. ZYGFRYD SZYGULA, KORNELIA SZYGULA - 2017-08-17 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Przystanek Patrzałkowie s.c - 2016-04-01 - Malbork (pomorskie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców; gotowanie potraw; pieczenie ciast; dekoracja dań; produkcja suwówek, słatek.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Bieżuń (mazowieckie)
praca z zagospodorowaniem terenów zieleni, pielęgnacja w ogródkach
kontakt przez OHP - 2018-04-19 - Diament (świętokrzyskie)
Praca na kuchni
P.H.U. "REKOWSKI" Zbigniew Rekowski - 2016-12-12 - Bytów (pomorskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie konieczne
P.H.U. Magdalena Ignasiak, Le Rubis - 2015-12-02 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu dziennym
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2017-09-22 - Kwidzyn (pomorskie)
-
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2016-03-30 - Rewal (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw i posiłków w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
.
ZESPÓŁ SZKÓŁ PUBLICZNYCH W ŁYSZKOWICACH - 2017-08-21 - Łyszkowice (łódzkie)
wykonywanie czynności gastronomicznych, przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
Niepubliczne Przedszkole Zielone Przedszkole - placówka w Głogowie - 2016-10-10 - Głogów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Praca dwuzmianowa w godz. 7.00-22.00 od poniedziałku do niedzieli w Bestwince (grafik do ustalenia).
GASTRONOMIA Teresa Grzywa - 2016-06-20 - Bestwinka (śląskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
FHU JACEK BAŁCHAN - 2017-03-31 - Malawa (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA OBRZYCKO - 2016-08-17 - Obrzycko (wielkopolskie)
Praca w zawodzie, praca zmianowa w godzinach 6.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Rząska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji. Praca co drugi dzień.
JM Jakub Mrowca - 2016-06-23 - Rytro (małopolskie)
Wdrażanie i uruchomienie projektów,koordynacja procesu produkcji,monitorowanie procesów technologicznych,nadzór nad kompletacją gotowych wyrobów,współpraca z podwykonawcami,współpraca z klientami w zakresie obsługi realizacji projekt. UTRZYMYWANIE RELACJI Z PODWYKONAWCAMI I KLIENTAMI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, SAMODZIELNOŚĆ I SYSTEMATYCZNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY,DOŚWIADCZENIE W PRACY NA PODOBNYM STANOWISKU,ZNAJOMOŚĆ PRZEBIEGU PROCESOW TECHNOLOGICZNYCH I RYSUNKU TECHNICZNEGO. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
Ratpol Sp. z o.o. - 2016-03-31 - Krokowa (pomorskie)
Transport pacjentów na badania diagnostyczne, zapewnienie pacjentowi higienicznych warunków otoczenia (zmiana pościeli, zmiana bielizny itp.), mycie i odkażanie naczyń sanitarnych, układanie asortymentu do szafy, dbałość o sprzęt medyczny.
COPERNICUS Podmiot Leczniczy Spółka z o. o. - 2018-07-25 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " BORECKI" Bogumił Borecki - 2016-07-20 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Kościerzyna (pomorskie)
Gotowanie według zasad i receptur kuchni tajskiej. Przygotowywanie i zamawianie produktów, przygotowywanie i zamawianie przypraw, przygotowywanie napojów, układanie menu, wprowadzanie nowych potraw do jadłospisu.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, składanie zamówień, układanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Żyrardów (mazowieckie)