KUCHARZ Wierzbno oferta pracy MARIA DUCZMAL US艁UGI KUCHARSKIE U KLIENTA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wyksz. zawodowe- gastronomiczne,mo偶e by膰 osoba do przyuczenia,ksi膮偶eczka sanepidowska,
Data publikacji: 2016-06-22
Lokalizacja: Wierzbno (wielkopolskie)
Pracodawca: MARIA DUCZMAL US艁UGI KUCHARSKIE U KLIENTA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ko艣cielna 16, 63-430 Wierzbno, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wyksz. zawodowe- gastronomiczne,mo偶e by膰 osoba do przyuczenia,ksi膮偶eczka sanepidowska,
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wierzbno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostrowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Odolan贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka Sanepidowska
Nazwa pracodawcy: MARIA DUCZMAL US艁UGI KUCHARSKIE U KLIENTA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Ko艣cielna 16, 63-430 Wierzbno, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny: 604-639-484
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Odolan贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wierzbno
Ulica pracodawcy: Ko艣cielna
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 21.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kierowca
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Gniezno (wielkopolskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany; kontakt z pracodawc膮 e-mailowy
Piast Sp. z o. o. - 2016-01-13 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z menu
Micha艂 Rejs Firma Handlowo- Us艂ugowa - 2016-12-08 - Rakowo (kujawsko-pomorskie)
-
POWSZECHNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W "SPO艁EM" GRYFICE - 2017-07-25 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnych z polskiej kuchni oraz da艅 typu fast food. Prace porz膮dkowe.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Otmuch贸w (opolskie)
Praca w przyczepie gastronomicznej, przygotowywanie posilk贸w, sma偶enie, sprzeda偶
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przew贸z towar贸w - trasy krajowe i mi臋dzynarodowe.
Us艂ugi Transportowe 呕elazowski - 2017-09-08 - Luszowice (ma艂opolskie)
Wyrabianie i przyrz膮dzanie pizzy oraz przygotowywanie pozosta艂ych da艅 z menu.
PIZZERIA LUCYFER Brenda Lis - 2017-02-07 - Gryfice (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w, kolacji wg norm i receptur,- Zg艂aszanie zapotrzebowania na produknty spo偶ywcze,- Przestrzeganie zasad BHP i HACCP,- Utrzymanie miejsca pracy w czysto艣ci.
Zwi膮zek Rzemios艂a Polskiego ORW "RZEMIE艢LNIK" - 2018-03-05 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku spawacz. Spawanie metod膮 TIG. Wynagrodzenie w zalezno艣ci od umiej臋tno艣ci i kwalifikacji kandydata.
METAL-TECH Bobkowski S艂awomir - 2018-04-10 - Nowy Dw贸r Wejherowski (pomorskie)
sta偶 - zapoznanie si臋 z regulaminem pracy, przepisami bhp i ppo偶, z organizacja pracy, wyposa偶eniem technicznym zak艂adu i asortymentem oferowanych produkt贸w i us艂ug kulinarnych, z obowiazujac膮 dokumentacj膮 rozliczeniow膮 z pobranego towaru i wyrob贸w gotowych, poznanie wla艣ciwej organizacji zaopatrZenia towarowego oraz sposob贸w przechowywania, magazynowania, zamra偶ania i rozmrazania towar贸w i produkt贸w, produkcja da艅 gor膮cych, zup, wywar贸w , sos贸w, zapoznanie si臋 z w艂a艣ciwa obr贸bk膮 mi臋s oraz sposobami obr贸bki termicznej warzyw i owoc贸w, produkcja dan garma偶eryjnych i r贸偶nych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrob贸w cukierniczych, ciast i deser贸w, sporzadzanie karty menu, opracowanie jad艂ospisu imprez okoliczno艣ciowych wg zam贸wienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilo艣ciowe imprezy okoliczno艣ciowej zgodnie z jad艂ospisem, nadz贸r nad jako艣cia i ilosci膮 produkcji, opracowanie w艂asnego przepisu kilinarnego, w艂asciwa organizacja pracy na zmywalni naczy艅 kuchennych i sto艂owych, utrzymanie w艂a艣ciwego stanu sanitarnego pomieszcze艅 kuchennych i zAPLECZA MAGAZYNOWEGO, STALY NADZ脫R NAD HIGIEN膭 OSOBIST膭 I ODZIE呕膭 ROBOCZ膭. Na stanowisku wymagane badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Przygodzice (wielkopolskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI GRUZI艃SKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 TRADYCYJNEJ KUCHNI GRUZI艃SKIEJ, TRADYCYJNYCH, NATURALNYCH PRZYPRAW GRUZI艃SKICH, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DO艢WIADCZENIA W PRACY W KUCHNI GRUZI艃SKIEJ (POTWIERDZONE REFERENCJAMI), DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od surowca do gotowego wyrobu, utrzymywanie czysto艣ci na miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Drzewica (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
DORA Szymczak Dorota - 2016-08-10 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Liczenie asortymentu sklepowego oraz magazynowego za pomoc膮 skanera elektronicznego;
kontakt przez OHP - 2016-10-21 - Zielona G贸ra (lubuskie)
gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zam贸wie艅 na imprezy okoliczno艣ciowe i ich kalkulacja, podzia艂 pracy w kuchni, dbanie o jako艣膰 potraw i gramatur臋, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,ciast,napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe; mile widziane roczne do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku; obs艂uga komputera na poziomie min. dobrym; mile widziane uprawnienia do obs艂ugi w贸zk贸w wid艂owych; zakres obowi膮zk贸w: prace za艂adunkowe i roz艂adunkowe, pakowanie towaru, prawid艂owe oznakowanie przesy艂ek, prace porz膮dkowe; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
PROBET SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-30 - Gliwice (艣l膮skie)
gotowanie potraw
O艣rodek Rehabilitacyjno Edukacyjny - 2016-02-15 - Roman贸wka (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. okre艣lonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie da艅 wg. standard贸w firmy, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Pozna艅 (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w Restauracji "CLUB 99" w Katowicach na ul. Brackiej 16.- Wynagrodzenie: 4500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane wykszta艂cenie kierunkowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 601-471-960) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Bracka 16, 40-858 Katowice).
P.H.U. GRZEGORZ KAWIORSKI "Restauracja Club 99" - 2017-10-12 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"PEKAPE" Ma艂gorzata Grafe - 2017-08-09 - S艂ubice (lubuskie)
- Do obowi膮zk贸w pracownika na tym stanowisku nale偶y obs艂uga wypalarki laserowej.Za艂adunek blach grubo艣ci 1-20 mm na st贸艂 roboczy, wprowadzenie sto艂u na maszyn臋 a nast臋pnie wypalenie detalu wg. Ustawie艅 programowych maszyny.- Wynagrodzenie: 15,12 do 16,92 z艂 brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesiecy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie w pracy z wycinark膮 laserow膮. Wymagane uprawnienia do obs艂ugi suwnic sterowanych radiem z poziomu zerowego . Wymagana znajomo艣膰 rysunku technicznego, mile widziane do艣wiadczenie w pracy na maszynach CNC, pos艂ugiwanie si臋 przyrz膮dami pomiarowymi, podstawowa znajomo艣膰 oprogramowania Windows. Mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka niemieckiego/angielskiego. Kontakt e-mail: kadry-rekrutacja (at) sutco.pl
SUTCO-POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-03 - Katowice (艣l膮skie)
Praca w kuchni jako kucharz-instruktor pracy os贸b niepe艂nosprawnych. Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych i da艅 cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Data rozpocz臋cia zatrudnienia: stycze艅-luty 2016 r. Kontakt z pracodawc膮: telefoniczny w celu um贸wienia si臋 na rozmow臋 kwalifikacyjn膮 - tel.: 71 354 64 25.
Wroc艂awski Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej - 2015-11-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
kuchnia turecka, bengalska
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Zwole艅 (mazowieckie)