KUCHARZ Rytro oferta pracy JM Jakub Mrowca
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji. Praca co drugi dzień.
Data publikacji: 2016-06-23
Lokalizacja: Rytro (małopolskie)
Pracodawca: JM Jakub Mrowca
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:33-343 Rytro 541, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków w restauracji. Praca co drugi dzień.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: potem umowa o pracę na czas nieokreślony.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rytro
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rytro
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: JM Jakub Mrowca
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Chruślicka 11, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: dni robocze, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Chruślicka
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy: sprzedaż paliw
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.06.2016
Oferta pracy ważna do: 22.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, zamawianie produktów.
OŚRODEK WCZASÓW RODZINNYCH UNIVERSAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-23 - Łazy (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz zarządzanie magazynem
A.E.T. sp. z o.o. - 2018-02-08 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Małkinia Górna (mazowieckie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER KOMPLEKS Sp. z o o - 2016-12-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
prace gastronomiczne
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii w Waniorowie - 2018-07-11 - Waniorowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej, opracowanie menu Gospody Podlaskiej, przygotowanie listy zakupów, zamawianie towaru, dbanie o wysoką jakość i smak dań tradycyjnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Białystok (podlaskie)
przygoptowywanie posiłków w kuchni zakładu pracy
ASPEN RES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
Sadowa spółka z o.o. - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy w kuchni, zestawnienia zakupów towarów
PW Eljan - 2017-08-28 - Drezdenko (lubuskie)
pomoc i przygotowanie potraw,utrzymanie stanowiska w czystości
Studio 2000 Elżbieta Skrobosz - 2018-01-24 - Czarne (pomorskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych, produkcyjnych i magazynowych oraz portierni.Utrzymanie w czystości toalet.Porządkowanie otoczenia zakładu oraz pielęgnacja roślinPraca od 15.00 do 20.00
TRIPUS - POLSKA Sp. z o.o. - 2017-03-08 - Bierutów (dolnośląskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
PRZGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 4 LETNIE DOŚWIADCZENIE W PRACY W KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA GRUZIŃSKIEGO; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy w Przasnyszu - 2017-07-28 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
NAZAR FAST FOOD S.C. - 2016-05-10 - Gdynia (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu kebab, hamburger-fast food. Przygotowywanie surówek, sprzatanie, zmywanie, obsługa kasy fiskalnej.
Przedsiebiorstwo usługowo-handlowe Agnieszka Chlibiuk - 2016-04-27 - Parczew (lubelskie)
Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prawidlowe przygotowywanie posiłków dietetycznych, praca pod presją.
" SEZAM " - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne - 2016-10-14 - Strzelin (dolnośląskie)
praca na stanowisku magazyniera 3-4 dni w tygodniu
3 CARGO Beata Jastrzębska - 2016-01-08 - Goczałkowice-Zdrój (śląskie)
przygotowanie dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
SUBITO Sp. z o.o. - 2016-04-04 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, obsługa sprzętu i maszyn gastronomicznych; zgodnie ze stanowiskiem;
PHU Sylwia Girwidz Węgorzewo - 2017-05-17 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
- Realizacja procesu żywienia w Szpitalu. Przygotowanie posiłków wg zaplanowanego jadłospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o należytą jakość przygotowanych posiłków.- Wynagrodzenie: 2300 -2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne. Wymagane minimum 6 miesięcy doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmująca pracę). Wymagana umiejętność wykonywania czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi. Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
LITTLE CHINESSE - Piotr Leciejewski - 2017-01-17 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków oraz dbanie o kuchnię.
CARITAS DIECEZJI WARSZAWSKO-PRASKIEJ - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Łapy (podlaskie)
x
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Dynów (podkarpackie)
układanie kostki i krawężników
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE FAST – BRUK MARIUSZ PELCER - 2016-04-11 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie dań, serwowanie, pieczenie ciast, wykonywanie posiłków zimnych
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Do uzgodnienia
Vesuvio-Gurgacz Roman - 2016-01-08 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-09-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)