KUCHARZ/KUCHARKA Świeradów-Zdrój oferta pracy Hotel i Restauracja "Kwisa" Janusz Pietrzak
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-06-01
Lokalizacja: Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: Hotel i Restauracja "Kwisa" Janusz Pietrzak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 8, 59-850 Świeradów-Zdrój, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: system 12 godzinny
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świeradów-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świeradów-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: kucharz z doświadczeniem
Nazwa pracodawcy: Hotel i Restauracja "Kwisa" Janusz Pietrzak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 8, 59-850 Świeradów-Zdrój, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubański
Gmina pracodawcy: Świeradów-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świeradów-Zdrój
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.06.2017
Data dodania oferty pracy: 31.05.2017
Oferta pracy ważna do: 20.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 31.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków od surowego produktu do gotowego posiłku, zarządzanie produkcją, zatowarowanie, gotowanie posiłków dla 100 os. dziennie na śniadania, obiady oraz kolacje.
Eden Catering Kamila Żywiecka - 2016-02-10 - Gdańsk (pomorskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni i pozostałymi pracownikami narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotywanie posiłków/kebab ,inne dania kcuhni arabskiej
ABLA COMPANY FOUAD ABLA - 2015-11-10 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowanie i prowadzenie dokumentacji projektowej, wykonywanie prac technicznych i projektowych, przygotowanie ofert, kosztorysowanie , doradztwo techniczne dla klientów.
CLIMA HIT Spółka Jawna Kawiecki, Migdalski - 2016-07-20 - Płock (mazowieckie)
j.w.
EFISSA Sp. z o.o. - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG TRADYCYJNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-lepienie pierogów-sporządzanie surówekwydawanie dań wg zamówień-wstępna obróbka połproduktów wg receptur zakładowych
P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz - 2017-02-14 - Rogóżno (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-03-08 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne gotowanie, oraz przyuczenie się do nowego menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. PAWEŁ SZARKOWICZ - 2016-01-04 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla Mieszkańców, porcjowanie przygotowanej żywności, dbanie o właściwą jakość i estetykę posiłków i potraw, przestrzeganie ilościowego, higienicznego i terminowego przygotowania posiłków zgodnie z jadłospisem.
Dom Pomocy Społecznej w Sieradzu - 2018-04-04 - Sieradz (łódzkie)
Dbanie o ekspozycję towaru, obsługa klienta, dbanie o porządek na sali sprzedaży.
DINO POLSKA S.A. - 2018-02-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przyjmowanie i odbiór towarów, konfekcjonowanie, wypisowanie listów przewozowych, prowadzenie kartotek.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kocmyrzów (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań.
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2017-08-16 - Łomża (podlaskie)
samodzielne prowadzenie kuchni w resteuracji Siódme Niebo Nowe Sójki 3
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Elektrobud Usługi Instalacyjne Ziętek Kutno - 2017-07-07 - Kutno (łódzkie)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-21.
F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska - 2018-04-13 - Staroźreby (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2016-07-05 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL I RESTAURACJA "DUET" s.c.Janusz Abramowicz i Joanna Abramowicz - 2017-07-31 - Lubsko (lubuskie)
- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy- dbanie o czystość na stanowisku pracy- praca w C.H. Manufaktura w Łodzi
QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)
WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHPRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA ADRES E-MAIL: osrodekwsparcia (at) interia.pl LUB KONTAKT TELEFONICZNY
OŚRODEK WSPARCIA DLA DZIECI MŁODZIEŻY I DOROSŁYCH W SZCZECINIE - 2018-01-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
a) zapoznanie się z Regulaminem Pracy Izby Skarbowej w Białymstoku oraz Regulaminem Organizacyjnym US w Augustowieb) zapoznanie się z obiegiem dokumentów i ich ewidencją w komórce organizacyjnejc) kompletowanie, segregowanie, archiwizowanie dokumentówd) przygotowywanie dokumentów do wysyłkie) zapoznanie się z wynikającymi z przepisów procedurami załatwiania sprawf) prace pomocnicze przy złożonych przez podatników informacjachg) prace pomocnicze przy obsłudze kancelaryjnej Urzędu
IZBA SKARBOWA W BIAŁYMSTOKU - 2016-02-22 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków; wydawanie posiłków; obsługa klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu.
Niepubliczne Przedszkole Aktywności Twórczej Montessori Maria Dróżdż ZAMECZEK - 2016-09-15 - Siedlce (mazowieckie)
KUCHARZ
RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIESŁAW MICAŁ - 2017-08-14 - Dębica (podkarpackie)
chęci do pracy
kontakt przez OHP - 2016-01-13 - Pelplin (pomorskie)
przygotowanie dań, gotowanie, wydawanie posiłków, produkcja lodów i deserów
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
produkcja garmażerki
SKLEP MIĘSNO-WĘDLINIARSKI, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH ZDZISŁAW FORDON - 2018-05-10 - Sulechów (lubuskie)