KUCHARZ/KA Rogóżno oferta pracy P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: -lepienie pierogów-sporządzanie surówekwydawanie dań wg zamówień-wstępna obróbka połproduktów wg receptur zakładowych
Data publikacji: 2017-02-14
Lokalizacja: Rogóżno (podkarpackie)
Pracodawca: P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:37-112 Rogóżno 465a, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-lepienie pierogów-sporządzanie surówekwydawanie dań wg zamówień-wstępna obróbka połproduktów wg receptur zakładowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rogóżno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Przeworsku
Adres pracodawcy:
37-112 Rogóżno 465a, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rogóżno
Numer budynku pracodawcy: 465a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Przeworsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.02.2017
Oferta pracy ważna do: 13.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 15.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pełny zakres -obsługa kuchni w restauracji.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa na czas określony 8 m-cyMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:GostyńPRACA W DNIACH I GODZINACH:Pn-ndz. w godzinach od 10-22 (po 8 godzion w tym przedziale czasowym). Za przepracowane soboty i niedziele przysługują się dni wolne w tygodniu.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Gostyń (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, placków gozleme, pizzy tureckiej pide, kebabów adana, iskender, sis, pilaw, bulgur, słodkich wypieków typu baklava; praca w godz.: 9-13, 13-17, 17-21
KERPIC KEBAB HOUSE - 2016-02-19 - Opole (opolskie)
Sprzedawca/kasjerRównoważny system czasu pracy.Praca od pon.-sob. od:- 6.30-14.30,-14.00-22.00.w niedziele praca od 10.00-20.00.(praca w Galeria Aura, sklep MILA)
Market -Detal Sp. z o.o. sp. j. - 2017-07-31 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej i indyjskiej. Obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie czystości w lokalu. Serwowanie potraw, przyjmowanie dostaw.
LPS KEBAB LOVE PREET SINGH - 2017-08-03 - Biłgoraj (lubelskie)
Przygotowanie potraw
Fundacja "Jesień Na Letniej" - 2018-03-09 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w systemie zbiorowym.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie dla poszczególnych grup wiekowych dzieci z obowiązującym jadłospisem. Przygotowywanie zamówień. Utrzymywanie porządku w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Pysznica (podkarpackie)
1. przestrzeganie zasad BHP polegające na stosowaniu środków ochronnych (rękawice, fartuchy, buty). 2. utrzymanie należytego porządku na stanowisku pracy. 3. dbałość o należyty stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchennych i zaplecza kuchennego
JEDNOSTKA WOJSKOWA - 2017-03-06 - Powidz (wielkopolskie)
Pomocy administracjnej
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Susiec (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2017-03-08 - Złockie (małopolskie)
przygotowanie różnego rodzaju potraw, dań, gospodarka magazynowa, dbanie o sprzęt kuchenny, organizacja pracy
Przedsiębiorstwo Handlowo -Produkcyjne "Jeans" Teresa i Jan Szablewscy spółka jawna - 2016-10-10 - Dymaczewo Nowe (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej.
Kebab "Jerusalem" Mohammed Amer - 2016-10-03 - Gdańsk (pomorskie)
Proawdzenie rekrutacji, prowadzenie biura.Wymagania:- dobra znajomość języka niemieckiego- znajomość obsługi komputeraUmowa zlecenie, docelowo umowa o pracę.
Royal Job AGENCJA PRACY Sp. z o. o. - 2018-02-08 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce pracowniczej
"JACEK" SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-19 - Trzebinia (śląskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2016-03-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca na kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-11-17 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
Według stanowiska.
"GTR" PATRYK PIKUŁA W ŻOŁYNI - 2018-07-18 - Żołynia (podkarpackie)
Praca w kuchni, gdzie codziennie obsługiwanych jest ok 250 gości.Do zadań należy przygotowywanie posiłków, odpowiednie przechowywanie żywności. Przestrzeganie przepisów dotyczących higieny.
Hotel Herzog Heinrich GmbH & Co.KG - 2018-08-29 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
"NEPTUN" Beata Szałach - 2017-08-03 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej , gotowanie, obsługa klienta i kasy fiskalnej.
City Kebab Sp. z o.o. - 2017-10-26 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie ciepłych dań dla gości A'la kare
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2016-10-03 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie dan kuchni polskiej, utrzymanie czystości w miejscu pracy
F.U. Aleksandra Tomczyk - 2018-08-21 - Mysłowice (śląskie)
-
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej, zamawianie towaru, kierowanie zespołem pracowników. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 0,5 roku. Umiejętność gotowania dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-04-28 - Wołomin (mazowieckie)
-PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,-ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,-ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,-ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,-WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-07-27 - Siedliska (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie dań i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2018-01-03 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji
Event Płock Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Płock (mazowieckie)