KUCHARZ Sulechów oferta pracy SKLEP MIĘSNO-WĘDLINIARSKI, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH ZDZISŁAW FORDON
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 100 PLN
Zakres obowiązków: produkcja garmażerki
Data publikacji: 2018-05-10
Lokalizacja: Sulechów (lubuskie)
Pracodawca: SKLEP MIĘSNO-WĘDLINIARSKI, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH ZDZISŁAW FORDON
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ratuszowy 1, 66-100 Sulechów, powiat: zielonogórski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: produkcja garmażerki
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sulechów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zielonogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sulechów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.05.2018
Nazwa pracodawcy:
SKLEP MIĘSNO-WĘDLINIARSKI, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH ZDZISŁAW FORDON
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Ratuszowy 1, 66-100 Sulechów, powiat: zielonogórski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: zielonogórski
Gmina pracodawcy: Sulechów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sulechów
Ulica pracodawcy: Ratuszowy
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: SPRZEDAŻ MIĘSA I WĘDLIN
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.05.2018
Oferta pracy ważna do: 08.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/z
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Jawor (dolnośląskie)
Elektromonter instalacji elektrycznych, praca na terenie całego kraju
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Kraków (małopolskie)
prace pomocnicze przy produkcji wyrobów cukierniczych i piekarniczych, układanie owoców na wypiekach, krojenie, pakowanie itp.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-10-21 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni koreańskiejtworzenienie menu
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Ustroń (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i recepturą restauracji, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
ROSA Mariusz Borkowicz - 2017-06-19 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Ziębice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii ich przygotowywania,w tym wszystkich rodzajów i form posiłków dietetycznych,przy zachowaniu dbałości o apetyczny wygląd sporządzanych posiłków. Właściwe porcjowanie i wydawanie potraw. Pobieranie próbek żywności i przechowywanie ich zgodnie z obowiązującymi przepisami.Wykonywanie wszystkich czynności związanych z obróbką półfabrykatów i wyrobów gotowych
Dom Pomocy Społecznej - 2016-07-11 - Kraków (małopolskie)
obsługa pieca i przygotowywanie pizzy, przygotowywanie posiłków, układanie menu, organizowanie przyjęć okolicznościowych, podawanie posiłków i obsługa gości, dbanie o ład i porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Ulhówek (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji CV na e-maila: gajuu (at) interia.pl
Me Gusta DAMIAN GAJ - 2016-08-05 - Strzelin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, OBSŁUGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków ustalonych wg norm
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków,pierogów,ciast,pieczenie chleba,naleśników
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Człuchów (pomorskie)
Wykonywanie prac remontowo-budowlanych
PKTECH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-30 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa na sali konsumpcyjnej
kontakt przez OHP - 2018-04-12 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-11-30 - Otwock (mazowieckie)
Kucharz
Sklep Spożywczo Przemysłowy Całodobowy Kazimieruk Bożena - 2017-03-30 - Czyżew (podlaskie)
j.w.
Enterprise s.c. - 2016-02-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków (śniadanie, obiad, kolacja), podawanie posiłków, utrzymywanie w czystości i porządku stanowiska pracy, stołówki
Placówka Całodobowej Opieki Dom Opieki im. św. Huberta - 2018-07-18 - Zalesie Górne (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w godz. 13-21.
Sklep Spożywczo Przemysłowy Restauracja "Pestka" Wiesław Laskowski - 2018-07-04 - Choczewo (pomorskie)
Wymagania: doświadczenie zawodowe oraz dyspozycyjność w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odrą" - 2017-01-16 - Racibórz (śląskie)
Szycie lekkie- stroje regionalne- gorsety spudnice, bluzki
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Czarny Dunajec (małopolskie)
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej - dbanie o czynność w miejscu pracy zgodnie z wymogami Państwowej Inspekcji Sanitarnej- inne czynności pomocnicze bezpośrednio związane z przygotowywaniem potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, koordynowanie pracą na kuchni
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie - 2017-03-02 - Kraków (małopolskie)
Tworzenie receptur, nadzór nad procesem produkcji, znajomość obróbki produktu. Wymagania: wykształcenie min. średnie lub wyższe. W przypadku posiadania wykształcenia średniego wymagane jest doświadczenie w zawodzie.
AGRO-ANNA Marian Stenzel - 2016-12-12 - Pępowo (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zakład Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie zup i sosów, dodatków do dań głównych, utzrymanie czystości na kuchni. praca w godzinach I 6-14 II 14-22
WGR Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Opole (opolskie)