KUCHARZ Zalesie Górne oferta pracy Placówka Całodobowej Opieki Dom Opieki im. św. Huberta
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków (śniadanie, obiad, kolacja), podawanie posiłków, utrzymywanie w czystości i porządku stanowiska pracy, stołówki
Data publikacji: 2018-07-18
Lokalizacja: Zalesie Górne (mazowieckie)
Pracodawca: Placówka Całodobowej Opieki Dom Opieki im. św. Huberta
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Promienna 1, 05-540 Zalesie Górne, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków (śniadanie, obiad, kolacja), podawanie posiłków, utrzymywanie w czystości i porządku stanowiska pracy, stołówki
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zalesie Górne
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piaseczno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: [praca w godzinach 7-15,11-19
Nazwa pracodawcy:
Placówka Całodobowej Opieki Dom Opieki im. św. Huberta
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Promienna 1, 05-540 Zalesie Górne, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zalesie Górne
Ulica pracodawcy: Promienna 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.07.2018
Data dodania oferty pracy: 16.07.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prowadzenie kuchni w smażalni ryb.
Gastro-Fit - 2016-06-20 - Łeba (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystośc na stanowisku pracy, sprawdzanie stanów magazynowych. Przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe, praca w godz.10-20
KRUSZYWA Sp. z o.o - 2016-03-11 - Luboszyce (opolskie)
przygotowywanie produktów do produkcji wyrobów garmażeryjnych, wyrabianie ciasta, pakowanie wyrobów gotowych do sprzedaży,
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Klęczany (małopolskie)
-zapoznanie z systemem HACAP-obsługa maszyn i urzadzeń-praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "GASTROTEX" Mariola Pajdowska - 2017-08-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-07-13 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni kaukazkiej oraz ukraińskiej, zarządzanie pracownikami, dbałość o utrzymanie czystości i porządku, Estetyczne i prawidłowe reprezentowanie dań i potraw. Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
ANGAST SPŁÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-25 - Gdańsk (pomorskie)
zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Witaszyce (wielkopolskie)
Sporządzanie posiłków : śniadania, obiady, kolacje dla wychowanków
Placówka Opiekuńczo - Wychowawcza "Jaworowy Start" - 2016-11-14 - Jawor (dolnośląskie)
zgodny, praca w Grudziądzu CH Alfa
P.H.U. "AGAT" CIEŚLEWICZ EWELINA - 2016-08-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchnii gruzińskiej , przygotowywanie zamówień na produkty
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Rzeszów (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Bobolice (śląskie)
Przygotwywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-22 według grafiku w Kołobrzegu, również w weekendy.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2018-01-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2017-11-03 - Skroniów (świętokrzyskie)
dania kuchni wietnamskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Brak danych
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna - 2017-02-27 - Kościerzyna (pomorskie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIADÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKOŚĆ SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-02 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań a la carte, przygotowywanie śniadań.
kontakt przez OHP - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu dań, obieranie warzyw, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
przyjmowanie zamówień telefonicznych, wyrób pizzy
TAWERNA CZERWIK AGNIESZKA - 2018-01-23 - Oświęcim (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
- pozyskiwanie nowych klientów oraz utrzymywanie relacji z obecnymi klientami- organizowanie i przeprowadzanie spotkań w firmach- organizowanie akcji promocyjnych oraz aktywne uczestniczenie w nich- telefoniczne pozyskiwanie klientów- bieżąca obsługa w oddziale
Usługi Finansowo-Kredytowo-Ubezpieczeniowe Kamila Calak - 2018-02-14 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie potraw w restauracji
Usługi Gastronomiczno-Handlowe "Mewa" Krystyna Wańczyk - 2016-04-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat, około 50.Prace porządkowe, przygotowanie próbek żywieniowych.Kontakt kandydatów z pracodawcą: (71) 798-68-16sala G
PRZEDSZKOLE NR 82 - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, rozdzielanie prac pomocnikom pracyjącym w kuchni,ustalaestetycznych sposobów podawania potraw,nadzorowanie swieżości używanych składników spożywczych, współpraca z szefem kuchni.
PPHU "FORMA" Przemysław Kleszcz - Leśna - 2018-02-14 - Leśna (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Franciszkańska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2017-05-12 - Katowice (śląskie)
- Obsługa klientów na linii kas. Praca w Katowicach (Dolina Trzech Stawów).- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 14:00-22:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wykształcenie zawodowe lub średnie. Mile widziane doświadczenie zawodowe w handlu. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-17:00) (Tel. 693-858-436) lub e-mail: k.krupa (at) pi-on.pl
STOWARZYSZENIE "NIEPEŁNOSPRAWNI DLA ŚRODOWISKA EKON" - 2016-01-05 - Katowice (śląskie)
Samokontrola jakości przygotowywanych posiłków, poprzez próbowanie potraw w różnych fazach ich przygotowania, dbanie o walory estetyczne i smakowe posiłków, właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i europejskich norm HACCP, znajomość stosowanych norm żywienia, przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
sporządzanie różnegio rodzaju potraw, pizzy, obróbka ryb i owoców morza, zamówienia produktów
"Niebo w gębie" Czesława Derda - 2018-03-01 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Bar Hornet Ewa Czałbowska - 2016-04-06 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)