KUCHARZ Kraków oferta pracy SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 450 PLN
Zakres obowiązków: 1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
Data publikacji: 2018-07-13
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Babińskiego 29, 30-393 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 450 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godz. 5.00-14.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpoczęcia pracy: 16.07.2018
Data zakończenia pracy: 15.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, mile widziane doświadczenie zawodowe, badania sanepid.
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.07.2018
Data dodania oferty pracy: 12.07.2018
Oferta pracy ważna do: 12.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.07.2018
Podobne oferty pracy
Przygowywanie i wydawanie posiłkówWysokość wynagrodzenia wzrośnie po okresie próbnym. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00 lub telefoniczny w godz. 10.00-20.00
BAR RESTAURACYJNY KOLIBER MARIA KMITA - 2016-04-18 - Załuski (mazowieckie)
,
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Suwałki (podlaskie)
-
STACH Spółka z o.o. - 2016-02-24 - Dobieszowice (śląskie)
Znakowanie techniką Tampondruku
"PRACOWNIK" Agencja Pracy Tymczasowej Edyta Malczyk - 2017-03-21 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie dań obiadowych; ustalanie menu; obsługa urządzeń kuchennych
Motel Za Miedzą s.c. M.J.,T.J.,L.J. - 2017-10-03 - Chojęcin-Szum (wielkopolskie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)
praca przy produkcji pieczywa
PIEKARNIA-CUKIERNIA DWÓRZNIK Spółka Cywilna Andrzej Dwórznik , Mariusz Dwórznik - 2016-04-22 - Susz (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Małkinia Górna (mazowieckie)
przyrządzanie potraw
"AUTO-MARKET" Ryszard Iwaszkiewicz | Hotelik "KARMEL" Iwaszkiewicz Ryszard - 2016-07-07 - Białystok (podlaskie)
Przyrządzanie potraw kuchni tureckiej (Kebab)
Nikol Aktas Hidir - 2017-12-29 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie produktów i dań polskich ,dbałość o czystość stanowisk pracy,współpraca z Szefem Kuchni oraz współpracownikami
Kamiński Bernard - 2016-08-23 - Legnica (dolnośląskie)
sporządzanie potraw oraz menu dla klientów prawidłowe przechowywanie produktów sporzadzanie listy potrzebnych produktów
PRODUKCJA, USŁUGI, HANDEL HURTOWY I DATALICZNY Jan Kuś - 2016-08-18 - Brzeziny (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie produktów; gotowanie zup; robienie burgerów; robienie tortilli; robienie sosów; przygotowywanie mięsa; praca w godz.: 9-21 lub 11-22
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Opole (opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2500 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2018-08-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
1) Montaż wyrobów, 2) Pakowanie, 3) Kontrola jakości. Praca w godz.: 6-14, 14-22, 22-6. Oferta zgłoszona przez Agencję Pracy Tymczasowej. Umowa o pracę tymczasową. Kontakt z pracodawcą: 693 470 490
Randstad Polska Sp. z o.o - 2018-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Samodzielne stanowisko pracy kucharz. Kontakt tel. 603 751 973
Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne >>PTAK<< w Kielcach - 2018-02-09 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw obiadowych, imprez okolicznosciowych, wycena karty dań
PPHU "MAWI-S" S. Zięba - 2015-11-19 - Tworzyjanki (łódzkie)
Oferta dla osób po 30 roku życia, spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowane bądź kwalifikujące się do II profilu pomocy.Wykształcenie średnie kierunkowe; roczne doświadczenie; Obsługa klientów związana z działalnością gastronomiczną; rozwożenie posiłków na terenie Śląska
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie i sporządzanie posiłków dla gości restauracji
KINGA GNITECKA RESTAURACJA "BELLA MI" - 2016-04-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg tradycyjnej receptury kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe, min. 6-miesięczne doświadczenie zawodowe związane ze znajomością tradycyjnej kuchni ukraińskiej.
ILTIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-10 - Słońsk (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej. Dbanie o powierzony sprzęt. Przestrzeganie przepisów BHP i p.pożSystem czasu pracy: 11:00-19:00, 14:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 01.10.2018-30.09.2019.
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-06 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
w/g stanowiska
ZPC "ZŁOTY KŁOS" W. Binkowska, D. Binkowska Sp. jawna Kielce - 2017-10-05 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie surowców do produkcji wyrobów garmażeryjnych za pomocą pieca konwekcyjno-parowego
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Ryki (lubelskie)
Kucharz
FUNDACJA DZIEŁO ŚWIĘTEGO JAKUBA - 2016-04-20 - Korytowo (zachodniopomorskie)