KUCHARZ Choj臋cin-Szum oferta pracy Motel Za Miedz膮 s.c. M.J.,T.J.,L.J.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 obiadowych; ustalanie menu; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
Data publikacji: 2017-10-03
Lokalizacja: Choj臋cin-Szum (wielkopolskie)
Pracodawca: Motel Za Miedz膮 s.c. M.J.,T.J.,L.J.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:63-640 Choj臋cin-Szum 5, powiat: k臋pi艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 obiadowych; ustalanie menu; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Choj臋cin-Szum
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: k臋pi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bralin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.10.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Motel Za Miedz膮 s.c. M.J.,T.J.,L.J.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w K臋pnie
Adres pracodawcy:
63-640 Choj臋cin-Szum 5, powiat: k臋pi艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: k臋pi艅ski
Gmina pracodawcy: Bralin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Choj臋cin-Szum
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w K臋pnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 02.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w w lokalu gastronomicznym.
"GALERIA PORTIUS" Sp. z o.o. - 2016-12-28 - Krosno (podkarpackie)
Murowanie scian na budynkach mieszkalnych i biurowych
Firma Karaszkiewicz Budownictwo Sp. Z o. o. - 2016-02-03 - Blizne Jasi艅skiego (mazowieckie)
Pomoc w kuchni w przygotowywaniu posi艂k贸w dla przedszkola.
EDUPROFIL ANNA MACHERA-AUGUSTYN - 2017-07-18 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Prace typowe dla kucharza
Hotel Christinenhof & SPA - 2016-11-04 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w z p贸艂produkt贸w oraz ich sprzeda偶
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe Adriana 艁ugowska - 2018-04-06 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
praca w godz. 11-21
Fakt-Karafka - 2016-12-28 - Opole (opolskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia. Pobieranie produkt贸w spo偶ywczych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮. Utrzymywanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej. Troska o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych. Utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny. Pobieranie pr贸b 偶ywieniowych i w艂a艣ciwe przechowywanie. Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.
KUCHNIA "RODZINA" CARITAS DIECEZJI GLIWICKIEJ - 2017-06-13 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, catering, gotowanie, dekorowanie da艅.
JOLBEX - JR Joanna Jedli艅ska - 2016-11-28 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe w zawodzie kucharz, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofert膮 pracy proszone s膮 o przesy艂anie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-12-01 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Kucharz b臋dzie odpowiedzialny/a za zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami - tylko tradycyjna kuchnia Polska.Zapewnianie czysto艣ci oraz w艂a艣ciwego zastosowania sprz臋tu kuchennego.
P.U.H Bar Catrin SLawomir Kliza - 2016-08-01 - Siewierz (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej, obr贸bka mi臋s, przygotowanie sa艂atek, sos贸w,garma偶u.Przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych-catering.
SERWIS SMAKU S.C. - 2017-09-27 - Gdynia (pomorskie)
w/g stanowiska
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2016-01-04 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
x
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia z pracodawc膮
GRAMAR Sp z o.o - 2017-04-03 - Lubenia (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
Zajazd "Agros" Jan 艢wi臋ty - 2017-03-01 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Pleszew (wielkopolskie)
prace kucharsko-porz膮dkowe w kuchni, w tym pomoc w przygotowywaniu potraw, ciast, deser贸w, napoj贸w, obr贸bce surowc贸w, zmywaniu, porz膮dkowaniu sprz臋t贸w naczy艅 i pomieszcze艅 kuchennych, utrzymywaniu bie偶膮cym czysto艣ci na stanowisku pracy i inne czynno艣ci zwi膮zane z prac膮 w kuchni w zawodzie kucharz/pomoc kuchenna
BORIM Sp. z o.o. - 2018-03-22 - Pszczyna (艣l膮skie)
reprezentowanie firmy, transport towar贸w
Karcz J贸zef ZPH STOLARSTWO, TAPICERSTWO,EKSPORT, IMPORT - 2017-06-19 - Barwa艂d G贸rny (ma艂opolskie)
Dba艂o艣膰 o prawid艂owe, punktualne i zgodne z instrukcjami przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie norm ilo艣ciowych i jako艣ciowych przy przygotowywaniu posi艂k贸w, udzia艂 w ustalaniu menu, przyjmowanie dostaw. Praca na pe艂ny etat od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 10-16 i 15-21.
PLATINIUM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-27 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, miejsce pracy Restauracja TAWERNA- Stegna
Firma NOWA Genowefa Szyma艅ska HOTEL-RESTAURACJA - 2016-09-06 - Stegna (pomorskie)
sprz膮tanie wewn膮trz sklepu
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Che艂m (lubelskie)
Gotowanie, przyrz膮dzanie, wydawanie posi艂k贸w.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2017-04-25 - Skoroch贸w (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, pilnowanie procedur HACCP
PPRH "BRONOWO" SP. Z O.O BRONOWO - 2016-06-14 - Lutowiska (podkarpackie)
Zapoznanie si臋 z regu艂ami i zasadami firmy i przepisami BHP; przygotowanie i przechowywanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych; utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy; obr贸bka wst臋pna i termiczna surowc贸w; przygotowanie potraw w oparciu o receptury; wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w pracownikom
PA艃STWOWE PRZEDSI臉BIORSTWO PRZEMYS艁U METALOWEGO "POMET" - 2018-08-28 - Nowogr贸d Bobrza艅ski (lubuskie)
Przygotowanie potraw mi臋snych, sa艂atek, da艅 regionalnych, ukrai艅skich.Wypiek ciast i tort贸w, wykonywanie deser贸w.
Kamil 呕urek FIRMA GASTRONOMICZNO CATERINGOWA, RESTAURACJA- KAWIARNIA "LAGUNA" - 2018-03-28 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
ZAJAZD RYBCZYZNA, GRZEGORZ KARPOWICZ, - 2017-04-07 - Rybczyzna (podlaskie)
Lepienie pierog贸w, cepelin贸wmile widziane osoby niepe艂nosprawneI zmiana godz. 7.00-14.30
Przedsi臋biorstwo Handlowe JAGA Ewa Kurs - 2018-02-14 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Konrad Grze艣kowiak - 2018-05-14 - Podlesice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Rudy (lubelskie)