KUCHARZ SPECJALISTA, DIETA NISKOGLUTENOWA I WEGAŃSKA Janki oferta pracy PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ SPECJALISTA, DIETA NISKOGLUTENOWA I WEGAŃSKA
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Dbałość o prawidłowe, punktualne i zgodne z instrukcjami przygotowywanie posiłków, przestrzeganie norm ilościowych i jakościowych przy przygotowywaniu posiłków, udział w ustalaniu menu, przyjmowanie dostaw. Praca na pełny etat od poniedziałku do piątku w godzinach 10-16 i 15-21.
Data publikacji: 2016-10-27
Lokalizacja: Janki (mazowieckie)
Pracodawca: PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al. Krakowska 37, 05-090 Janki, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Dbałość o prawidłowe, punktualne i zgodne z instrukcjami przygotowywanie posiłków, przestrzeganie norm ilościowych i jakościowych przy przygotowywaniu posiłków, udział w ustalaniu menu, przyjmowanie dostaw. Praca na pełny etat od poniedziałku do piątku w godzinach 10-16 i 15-21.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ SPECJALISTA, DIETA NISKOGLUTENOWA I WEGAŃSKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Janki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Raszyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.11.2016
Data zakończenia pracy: 06.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
hindi, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie nie ma znaczenia, minimum 2 lata stażu na ww. stanowisku w restauracji, umiejętność sporządzania potraw niskoglutenowych i wegańskich, biegła znajomość języka angielskiego, komunikatywna znajomość języka hindii do kontaktów z personelem (kucharze obywatelstwa hinduskiego).
Nazwa pracodawcy:
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Nowy Świat 23, 00-029 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Nowy Świat
Numer budynku pracodawcy: 23
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 27.10.2016
Oferta pracy ważna do: 03.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie pizzy, utrzymywanie czystości, wyrabianie ciasta.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
sprzedaż produktów drogeryjnych, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o porządek w drogerii
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Żory (śląskie)
prace na kuchni przy hotelu
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Garwolin (mazowieckie)
gotowanie potraw ukraińskich przy gościach między innymi z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej i pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Chełm (lubelskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2016-06-29 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jadłospisów.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu na umowę zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
DORIS SPA Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp. j. - 2016-01-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków, przygotowanie jadłospisu i zamówień towaru
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2017-02-14 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Wykształcenie: podstawowe; sprzątanie budynku, korytarzy, gabinetów, sal pobytu, opieka nad osobami niepełnosprawnymi w przewozie; obsługa cateringu; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
Społeczny Komitet Pomocy Osobom Niepełnosprawnym - 2017-07-17 - Gliwice (śląskie)
wg stanowiska
OSADKOWSKI SPÓŁKA AKCYJNA BIERUTÓW WŁADYSŁAW OSADKOWSKI - 2016-05-11 - Jakubowice (opolskie)
Przygotowywanie potraw według przepisów w jezyku Wietnamskim. Organiacja pracy w kuchni.Odpoweidzialność za przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Józefów (mazowieckie)
przygotowywanie składników i wypiek tart; gotowanie zup, wypiek ciasteczek;
HORYZONT PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
wykonywanie prac związanych z przygotowaniem potraw oraz dań pod zamówienia konsumenta
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Kraków (małopolskie)
praca w kuchni na terenie baru studenckiego Wyższej Szkoły Gospodarki w Bydgoszczy, przygotowywanie kanapek, sałatek, dań obiadowych, dbanie o porządek w kuchni.
Firma Wielobranżowa JAGRA Grażyna Grześkowiak - 2016-09-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
produkcja potraw zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych, planowanie produkcji, dbanie o asortyment, udoskonalanie menu
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Lublin (lubelskie)
właściwy dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych kuchni ormiańskiej, sporządzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw według ustalonej receptury kuchni wietnamskiej i chińskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany wg grafiku: 9:00-17:00; 12:00-20:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów, sprawdzanie towarów pod względem ilościowym i jakościowym, uiszczanie należności za dostarczone produkty, przygotowanie posiłków, organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków (śniadań, obiadów), obsługa imprez okolicznościowych w zakresie ustalonej kart dań
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
przygotowywanie obiadów dla uczniów
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 5 IM. SYBIRAKÓW W OLSZTYNIE - 2017-09-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
kucharz na obozie -kierowanie pracą kuchni,-układanie menu,-przygotowywanie listy zakupów-przygotowywanie posiłków ( 3 dziennie)
Polski Czerwony Krzyż Warmińsko - Mazurski Zarząd Okręgowy - 2017-06-07 - Kręsk (warmińsko-mazurskie)
NAPRAWA POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH, SERWIS POJAZDÓW, WYMIANA PŁYNÓW, OLEJÓW, WYMIANA KÓŁ, TRANSPORT TOWARÓW BUSEM DO 3,5TON
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Krzelków (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
Piekarnia Cukiernia "KOŁACZ" Ireneusz Jankowski - 2016-08-02 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
pobieranie surowców do produkcji, sporządzanie potraw, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Nowa Ziemia (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. komandytowa - 2017-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)