KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: właściwy dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych kuchni ormiańskiej, sporządzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej.
Data publikacji: 2017-10-18
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
właściwy dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych kuchni ormiańskiej, sporządzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość zasad przygotowywania kuchni ormiańskiej. Umiejętność właściwego doboru składników i przypraw.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.10.2017
Oferta pracy ważna do: 31.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 18.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sprzątanie, sprzedaż, gotowanie potraw kuchni arabskiej, tureckiej, indyjskiej oraz bengalskiej
BEPARI FOOD Mashudur Rahaman - 2016-07-15 - Łowicz (łódzkie)
przygotowanie wstępne dań, obsługa urzadzeń gastronomicznych (piec, frytura, szatkownica), wykonywanie zamówień towarów.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Kuczów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wykonywanie produktów gastronomicznych-
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Chocianów (dolnośląskie)
doświadczenie na ww stanowisku, wynagrodzenie do negocjacji
DOM RESTAURACYJNY A.Z.WALCZAKÓW S.C. RESTAURACJA HOTEL "KOMEDA" - 2017-01-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Bobowa (małopolskie)
Przygotowywanie śniadań w formie szwedzkiego stołu, praca na 3/4 etatu w godz. 06:00-12:00
HOTEL Zaodrze Sp.z o.o. - 2016-01-19 - Opole (opolskie)
przyrządzanie posiłków i pizzy
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Kościerzyna (pomorskie)
nauka i pomoc: przygotowywanie posiłków, imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Piła (wielkopolskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 2000-3000 zł brutto (w zależności od posiadanego doświadczenia). Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 8:30-19:30. Wymagania: wykształcenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesiące doświadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Wymagana umiejętność gotowania zup, kompozycji sałatek, wypieku burgerów wegańskich, innych potraw wegańskich. Wymagana umiejętność zachowania czystości i dbałość o czystość. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (tel.: 796-875-361) w godz.: 8:30-19:30 lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
wydawanie posiłków na obiady zgodnie z normami ilościowymi,przygotowanie stanowiska pracy
Aspen-Res sp. z o.o. - 2016-05-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i serwowanie posiłków w kawiarni, sprzątanie
Cafe Młynek Julia Młynarz - 2017-10-03 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie dań i potraw, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Żychlin (łódzkie)
nauczanie języka angielskiego
SZKOŁA PODSTAWOWA NR2 - 2018-02-28 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań gastronomicznych, obsługa klienta, kasy foiskalnej, wydawanie lodów z automatu
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowaywanie potraw śniadaniowych na ciepło i zimno zgodnie ze standardami hotelu, wykonywanie drobnych prac przygotowawczych do menu głównego, dbanie o czystość stanowiska pracy
HOTEL KRZYSKI W TARNOWIE EWA GABRYŚ - 2016-08-25 - Tarnów (małopolskie)
Rożno, pitta, kebeb, itp. Praca w godzinach 13.00-21.00 ndz. 14.00-22.00, możliwość dojazdu do miejsca pracy i z powrotem ze Śremu. Okres próbny trwa 1 miesiąc
Pizzeria AMORE Pazoła Jan - 2016-04-12 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2018-03-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2015-12-21 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2016-09-09 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej w Trzciance - 2018-01-31 - Trzcianka (wielkopolskie)
-sortowanie i pakowanie warzyw i owoców-pielęgnacja kwiatów-przesadzanie sadzonek
kontakt przez OHP - 2016-05-06 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie stanowiska do pracy oraz serwisu dań. Utrzymanie stanowiska pracy w ładzie i porzadku, uprzątnięcie stanowiska pracy.
M&M Spólka Cywilna - 2018-02-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków na miejscu i na wynos
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kłobuck (śląskie)
-wynagrodzenie do uzgodnieniaumowa na zastępstwo
REGIONALNE CENTRUM KRWIODAWSTWA I KRWIOLECZNICTWA W BYDGOSZCZY - 2016-02-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pomoc w sprządzaniu dań i wyrobów gastronomicznych
Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców "Społem" - 2018-02-06 - Bytom (śląskie)
Produkcja garmażeryjna, zakres - drobne mięsa, ryby, pasztety.
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-11-09 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
GODZINA. Kazimierz Godzina - 2016-03-30 - Myszyniec (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharz/kucharka, przygotowywanie posiłków.
Restauracja Gryf Stanisław Sypion - 2017-01-20 - Żukowo (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tczew (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w lokalu.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Drohiczyn (podlaskie)