KUCHARZ - PRODUKCJA Łódź oferta pracy WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS
Stanowisko: KUCHARZ - PRODUKCJA
Wynagrodzenie: 12 - 13 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja garmażeryjna, zakres - drobne mięsa, ryby, pasztety.
Data publikacji: 2016-11-09
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lodowa 94, 00-000 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Produkcja garmażeryjna, zakres - drobne mięsa, ryby, pasztety.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 12 - 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 12-13 zł/h
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PRODUKCJA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 12 - 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.11.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Książeczka sanepid
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe 5-10 lat.
Nazwa pracodawcy: WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Bartoka 69, 92-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Bartoka
Numer budynku pracodawcy: 69
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.11.2016
Oferta pracy ważna do: 08.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
według stanowiska
Polana Sp.z.o.o. - 2016-04-05 - Borki (podlaskie)
przygotowanie posiłków,obróbka wstępna warzyw,obsługa klienta i kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Zambrów (podlaskie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, wypiek pizzy
KING SIZE MARIUSZ CHABROS - 2017-02-14 - Świdnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków na bieżąco, pieczenie ciast oraz organizacja imprez okolicznościowych do 80 osób (kuchni polskiej tradycyjne). Kontakt osobisty w godz. 9.00-18.00.
Katarzyna Markiewicz Ośrodek Rekreacyjno-Sportowy IZYDORY - 2016-10-07 - Stoczek Łukowski (lubelskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Tuplice (lubuskie)
Dozorowanie mienia
LIBERTA NGA Spółka zo.o. - 2016-01-22 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w Restauracji 66- Pizza & Grill
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie ciepłych i zimnych posiłków , zakąsek, dań z ryb , sałatek i surówek , ciast, kierowanie personelem kuchennym , organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Farma Smaków Agnieszka Biernacka - 2017-09-01 - Straszyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-10-26 - Częstochowa (śląskie)
szykowanie posiłków(kebaby) sprzątanie, podawanie posiłków
P.H.U. ALI BABA - 2016-09-26 - Sieradz (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Libusza (małopolskie)
przygotowywanie dań zgodnie z tradycja kuchni gruzińskiej ( chinkali, chamapuri adiarskie, migulskie, achma, zupa charczo - odżachuri), opracowywanie menu restauracji, tworzenie listy zakupów
Khvitia Nika ''Chinkali'' - 2017-07-19 - Białystok (podlaskie)
j.w.
EFISSA Sp. z o.o. - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
prace związane z przygotowaniem posiłków gastronomocznych
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Zgierz (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
ZHP Chorągiew Łódzka Ośrodek Wypoczynkowy Horyzont - 2016-05-30 - Dąbki (zachodniopomorskie)
CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROCESAMI TECHNOLOGICZNYMI ŻYWNOŚCI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-13 - Polkowice (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-12-12 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie i obróbka produktu gastronomicznego, obsługa klienta w lokalu.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Kamionka Wielka (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-10-21 - Rzeszów (podkarpackie)
Samodzielne prowadzenie kuchni ,przyrządzanie posiłków dla gości hotelowych,potraw okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żelazno (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
AGENCJA ZATRUDNIENIA WOSTOK ANNA GREJMAN PIEROGARNIA KARTUSKA ANNA GREJMAN - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
do uzgodnienia
PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWLANE J.P. DOMEK JACEK PŁODZIEŃ - 2017-03-23 - Chmielnik (podkarpackie)
Obróbka artykułów spożywczych. Przygotowywanie półproduktów, Obróbkaartykułów spożywczych, Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętuużywanego w kuchni. Utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych,Przygotowywanie potraw i deserów., godziny pracy: 06:00-14:00
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-03-16 - Opole (opolskie)
współpraca z zespołem pracowników na kuchni, organizowanie imprez, ustalanie menu, przygotowywanie posiłków
Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW" - 2016-04-13 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Wypiek pizzy
FUH PIZZA HIT Bar Bistro J.Sawicki - 2018-07-24 - Przemyśl (podkarpackie)
kucharz, przygotowywanie potraw, wstępna obróbka warzyw, gotowanie, przygotowywanie przyjęć
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, godz. pracy 8.00-16.00, miejsce pracy Bar Arkadia ul. Krolewiecka 195F
BOND-COMMANDO Jacek Schulz - 2016-04-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)