KUCHARZ Zambrów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków,obróbka wstępna warzyw,obsługa klienta i kasy fiskalnej
Data publikacji: 2018-01-09
Lokalizacja: Zambrów (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Zambrów, powiat: zambrowski, woj: podlaskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
przygotowanie posiłków,obróbka wstępna warzyw,obsługa klienta i kasy fiskalnej
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zambrów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zambrowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Data zakończenia pracy: 31.07.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zambrowie
Adres pracodawcy:
Fabryczna 3, 18-300 Zambrów, powiat: zambrowski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: zambrowski
Gmina pracodawcy: Zambrów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zambrów
Ulica pracodawcy: Fabryczna
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zambrowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 11.01.2018
Oferta pracy ważna do: 10.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.01.2018
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
jw.
Centrum Administracyjne Nr 1 do obsługi placówek - wychowawczych - 2016-08-17 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lipsko (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw arabskich w tym kebaba.
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Łęczna (lubelskie)
Konserwator
Centrum Kapitałowe S.A. - 2018-06-21 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie i sporządzanie posiłków na bufet a także live cooking
DOM INWEST T i E Japtok Sp. Jawna - 2018-10-12 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań cateringowych dla dzieci, obróbka warzyw i owoców, kuchnia żywienia zbiorowego, kuchnia dla dzieci; pracodawca przyuczy do obowiazkujacych norm żywieniowych;
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw: kebab, frytki, surówki i ich sprzedaż. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy, wg. grafiku
Izmir Döner Kebab Mehmet Sadik Bektaş - 2018-03-16 - Opole (opolskie)
obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, rozliczanie ze sprzedaży
ZAKŁAD MIĘSNY KAWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-03 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca przy taśmie produkcyjnej, obsługa maszyn, bieżąca kontrola jakości produktów, utrzymanie porządku w miejscu pracy
GI GROUP SP. Z O.O. KATOWICE - 2018-03-23 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Praca w charakterze kucharza
STARÓWKA Teresa Kowalska - 2016-07-28 - Opole (opolskie)
Samodzoelnośc wykonywania posiłków, dobra organizacja pracy.
Uzdrowisko " Kopalnia Soli -Bochnia" Spółka z o.o - 2016-01-15 - Bochnia (małopolskie)
przyrządzanie posiłków i pizzy
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Kościerzyna (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 01.06.2018 r. do 30.09.2018 r. Godziny pracy: 11.00- 21.00
Firma Handlowo- Usługowa "Sopranno" - 2018-04-09 - Ustka (pomorskie)
sporządzanie potraw
PHU Małgorzata Osuchowska - 2019-02-13 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Zakopane (małopolskie)
Wymagania: wykształcenie i doświadczenie bez znaczenia,Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
MAREK NOWAKOWSKI - 2018-05-09 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-05-27 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej i ukraińskiej
FUNDACJA "GNIEZNO 1000" - 2017-07-05 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie bufetów i dań z karty
B5 Sp. z o.o. ŁAZIENKI II Resort Medical&SPA - 2017-04-12 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
- zapoznanie się z zasadami HACCP.GMP.GHP- sporządzanie potraw zgodnie z recepturą- sporządzanie napoi zgodnie z recepturą- sporządzanie kart menu- zapoznanie się z obsługą maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Świebodzin (lubuskie)
• przygotowanie posiłków mięsnych, zup, surówek w przedszkolu,• pakowanie posiłków wg listy przewozowej,• dbanie o porządek w miejscu pracy,
Level Work Artur Chrząszcz - 2018-08-23 - Ząbki (mazowieckie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku - 2017-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
Szycie elememtów materiałów tapicerskich. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe '' Wiśniewski '' sp.j. - 2018-08-20 - Świba (wielkopolskie)
Utrzymywanie czystości, właściwego stanu sanitarno-epidemiologicznego pomieszczeń ośrodka, zbieranie i wynoszenie do zbiorników komunalnych odpadów niemedycznych, zgłaszanie potrzeb w zakresie środków czystościowych, uzupełnianie materiałów czystościowych w toaletach, przestrzeganie tajemnicy zawodowej i służbowej, planów higieny obowiązujących w Ośrodku, przepisów BHP i PPOŻ, zgłaszanie zauważonych usterek lokalu i sprzętu Ośrodka.
Lekarze Rodzinni ESKULAP Sp. z o.o. - 2018-03-16 - Siedlce (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA CHORYCH, DBANIE O CZYSTOŚC NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PROCEDUR HACAP, GOTOWANIE DLA 25 CHORYCH I OKOŁO 20 PRACOWNIKÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE LUB DYPLOM KUCHARZA CZELADNIKA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚC GOTOWANIA, ZNAJOMOŚĆ PROCEDUR HACAP, DOSWIADCZENIE Z ZAKRESU GASTRONOMII; PRACA CO 3 DZIEŃ;
HOSPICJUM ŚW.JANA EWANGELISTY W SZCZECINIE - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw. Bar na basenie.
RISSNET Sylwia Jaworska - 2017-01-26 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYNANIE KEBABU, PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW I DODATKÓW NA PODSTAWIE TURECKICH PRZEPISÓW, PRZYJMOWANIE TOWARU POWYŻEJ 30 KG, PRACA W GODZINACH NOCNYCH CZĘSTO W WARUNKACH STRESOGENNYCH, CZĘSTA OBSŁUGA "TRUDNYCH" KLIENTÓW.
LARA ATES MESUT - 2016-08-03 - Dębica (podkarpackie)
praca w "Restauracji Pod Orłem"
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-04-28 - Tczew (pomorskie)