KUCHARZ Opole oferta pracy MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c.

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Obróbka artykułów spożywczych. Przygotowywanie półproduktów, Obróbkaartykułów spożywczych, Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętuużywanego w kuchni. Utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych,Przygotowywanie potraw i deserów., godziny pracy: 06:00-14:00
Data publikacji: 2016-03-16
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gosławicka 2, 45-446 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obróbka artykułów spożywczych. Przygotowywanie półproduktów, Obróbkaartykułów spożywczych, Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętuużywanego w kuchni. Utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych,Przygotowywanie potraw i deserów., godziny pracy: 06:00-14:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opole
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Opole
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opole
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie w pracy w kuchni.
Nazwa pracodawcy: MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Gosławicka 2, 45-446 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ---
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: telefonicznie, przez e-mail, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Gosławicka
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2016
Oferta pracy ważna do: 31.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z MENU RESTAURACJI , UTRZYMANIE CZYSTOŚCI, WSPÓŁPRACA Z PRACOWNIKAMI I KLIENTAMIUmowa zlecenie ok 168 godzin miesięcznie , dyspozycyjnosć od 7-23, termin umowy 18 miesięcyMiejsce pracy: Oferta zgłoszona w ramach pracy tymczasowej Kontakt kandydatów z pracodawcą: telefoniczny Oferta w sali: F
kontakt przez PUP - 2019-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni staropolskiej
PPHU CLASSIC SŁAWOMIR GIŻA - 2018-07-30 - Janikowo (kujawsko-pomorskie)
j.w
Centrum Usług Opiekuńczo-Wych. "OŚRODEK NOWOLIPIE" - 2017-10-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, nadzór nad pracą w kuchni, wydawanie posiłków
"ROLEKS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-12-20 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowanie produktów do sporządzania posiłków, gotowanie posiłków i wyrobów garmażeryjnych, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
ROZBIÓR I DZIELENIE DROBIU
Ubojnia Drobiu "Jan Mar" Marek Bejm - 2016-03-14 - Borowe (śląskie)
obróbka świeżego mięsa
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ŁOCHYŃSKU - 2016-10-25 - Łochyńsko (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez” - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
- układanie menu,- smażenie, gotowanie;
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. Oskara Bielawskiego w Kościanie - 2018-08-21 - Kościan (wielkopolskie)
Samodzielna praca w kuchni
TOWARZYSTWO BRATNIEJ POMOCY - 2019-01-09 - Kraków (małopolskie)
jw.
Przedszkole nr 429 - 2017-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 7-15
PHU Sedno - 2019-09-24 - Opole (opolskie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PLACÓWKACH ZBIOROWEGO ŻYWIENIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY 698630124; MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2016-03-10 - Przylep (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań dla gości, gotowanie, przechowywanie posiłków, dekorowanie talerzy, na których serwowane są posiłki
ANZATI Marta Kapuścińska - 2019-01-25 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
znajomość kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2016-02-15 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie farszu i wszelkiego rodzaju regionalnych receptur na farsz pierogów, krokietów, przygotowywanie ciasta, produkcja, gotowanie pierogów, krokietów, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
Pierogi Domowe Paulina Szulim - 2019-03-07 - Kolno (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ (MIĘSNYCH, RYBNYCH, PRZYSTAWEK, SAŁATEK)KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA WYMAGANA
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-07-26 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie surowców wtórnych, utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Praca 40godz./tyg
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE INTEGRACYJNE SIÓSTR RODZINY MARYI - 2017-08-27 - Brwinów (mazowieckie)
Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Planowanie posiłków i układanie menu.Kierowanie pracą pracowników.Współpraca z klientami i dostawcami.Współpraca z kierownictwem zakładu.Dbanie o czystość stanowiska pracy.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.
FAMILY PARTY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-30 - Słomniki (małopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYJMOWANIE I SPRZEDAŻ TOWARÓW, TRZY ZMIANY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDMIOLOGICZNYCH,
PHU DOROTA EWA CZORNIEJ - 2017-09-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu (Galeria Dominikańska, pl. Dominikański 3, Arkady Wrocławskie, ul. Powstańców Śląskich 2-4, Galeria Wroclavia, ul. Sucha 1).
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. komandytowa - 2017-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-07-15 - Trzebinia (małopolskie)
Przygotowanie posiłków
FIRMA GASTRONOMICZNA "PATIO" Teresa Jasiak - 2017-03-28 - Kłobuck (śląskie)
Przygotowywanie zestawów śniadaniowych i obiadowych kuchni armeńskiej
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Lesko (podkarpackie)
przygotowywanie potraw według przepisu, pomoc kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)