KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2016-10-21
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.03.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: polski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; mile widziane do艣wiadczenie zawodowe; znajomo艣膰 j臋zyka polskiego. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie kanapek z p贸艂produkt贸w. Obs艂uga klienta. Praca w godzinach: 14-22. Mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 25.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej: barszcz, placki, papmpuchy. Praca na umow臋 zlecenie, 70 godzin pracy w miesi膮cu. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodny ze st.
IRENA STEBLECKA - 2016-03-07 - Cieszk贸w (dolno艣l膮skie)
Praca na samodzielnym stanowisku. Nadz贸r nad zaopatrzeniem.
Hotel "PARADISO" Zi贸艂kowski Piotr - 2017-10-23 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w.- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm.- Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem.- Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz terminowo艣膰 ich wydania .- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem zasad HACCP, wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych.- W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm.- W艂a艣ciwe i oszcz臋dne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w.- Pobieranie i zabezpieczanie pr贸bek pokarmowych posi艂k贸w na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawid艂owe post臋powanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posi艂k贸w.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-12-04 - Lublin (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
"Plaza" Sp. z o.o. - 2018-10-30 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-08-17 - Wo艂omin (mazowieckie)
-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prac膮 proszone s膮 o przes艂anic CV na adres: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SP脫艁KA JAWNA - 2017-09-07 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie potraw, obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rawicz (wielkopolskie)
jw.
Rafa艂 Grabowski "Pysznie" - 2018-08-13 - Warszawa (mazowieckie)
*obr贸bka surowc贸w*przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni algierskiej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Wroc艂awska Akademia Kulinarna we Wroc艂awiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kucharz/pomoc kuchenna
CENTRUM PODR脫呕Y BENTUR S.C. O艢RODEK NEPTUNO RESORT - 2018-01-08 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
przyrz膮dzanie i przygotowanie potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - M艂awa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w
F.H.U. 呕EGLE艃 Kazimiera 呕egle艅 - 2016-06-27 - Skomielna Bia艂a (ma艂opolskie)
Praca jako sprz膮taczka.
Restauracja "PER艁A" Jan Basista - 2018-01-09 - Krzanowice (艣l膮skie)
samodzielne stanowisko
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe EWA PTAK w Kielcach - 2018-02-07 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharz
"Kuchnia Pozna艅ska" Janusz Pozna艅ski - 2016-02-26 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Przyrz膮dzanie potraw - zapewnienie wysokiej jako艣ci wydawanych da艅 oraz odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 przygotowywanych potraw. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku w miejscu pracy.
艢LIFIRSKA DOROTA 1. Niepubliczny Zak艂ad Opieki Okulistycznej "OCULO-MED" 2. Zak艂ad Optyczny 4. Kawiaraneka NEW GARDEN - 2017-10-26 - K臋ty (ma艂opolskie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, i termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i prztwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawania wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej, polskiej i innych oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, porz膮dkowanie pomieszcze艅 po zako艅czemniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Sierakowice (pomorskie)
wed艂ug stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-29 - S艂omniki (ma艂opolskie)
Prace og贸lnobudowlane
Us艂ugi Og贸lnobudowlane Sebastian Buli艅ski - 2016-05-06 - Krobia (wielkopolskie)
przygotowywanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych
1. PPHU MICHA艁 SZYMA艃SKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHA艁 SZYMA艃SKI - 2018-01-18 - Gniezno (wielkopolskie)
Wyr贸b i wypiek pizzy oraz da艅 barowych, wykonywanie innych czynno艣ci kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 i standardami
PPUH COLD s.j. Bogdan i W艂odzimierz Chwastek - 2016-12-02 - Bochnia (ma艂opolskie)
Koszenie i grabienie trawy
ZAK艁AD HANDLOWY. URZ膭DZANIE I UTRZYMANIE ZIELE艃C脫W ADAM J臉DRAS - 2016-06-27 - G艂贸wczyce (opolskie)
Praca w lokalu gastronomicznym, samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska). Praca pomi臋dzy 7-19.00 od pn do nd.
"FALA" SP脫艁KA CYWILNA KOCZUR MA艁GORZATA & KOCZUR KRZYSZTOF - 2016-06-01 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
-
Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w SPO艁EM w Ko艣cierzynie - 2018-09-10 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
wykonywanie przewozu towar贸w w krajowym transporcie drogowym
ECO RECYCLING Wr贸bel Rados艂aw - 2015-11-30 - D臋bno (zachodniopomorskie)
Wg stanowiska, praca w O艣rodku Wczasowym Wanta - Zakopane, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w godzinach dziennych i nocnych, co drugi dzie艅 - pon.-pi膮t.8:00-17:00-8:00, sob.-niedziel. 8:00-20:00-8:00
Tatrza艅ska Agencja Rozwoju Promocji i Kultury - Zakopane - 2017-10-10 - Zakopane (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe,umiej臋tno艣ci: wykonywanie potraw kuchni tajwa艅skiej w/g oryginalnych receptur, znajomo艣膰 zi贸艂 oraz innych produkt贸w stosowanych w kuchni tajwa艅skiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, do艣wiadczenie zawodowe: min.5 lat w kuchni orientalnej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie potraw kuchni tajwa艅skiej w/g oryginalnych receptur, prezentowanie potraw klientom restauracji, 偶e szczeg贸lnym opisem sk艂adnik贸w da艅, projektowanie menu, dob贸r nowych da艅.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Lublin (lubelskie)