KUCHARZ KEBABA Jarosław oferta pracy Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez”
Stanowisko: KUCHARZ KEBABA
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Data publikacji: 2018-07-06
Lokalizacja: Jarosław (podkarpackie)
Pracodawca: Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez”
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Juliusza Słowackiego 34, 37-500 Jarosław, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KEBABA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jarosław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jarosławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jarosław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.07.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez”
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Adres pracodawcy:
Gościnna 1, 37-514 Tuczempy, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv , skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jarosławski
Gmina pracodawcy: Jarosław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tuczempy
Adres strony pracodawcy: http://www.info.zajazd-polonez.pl
Ulica pracodawcy: Gościnna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.07.2018
Data dodania oferty pracy: 06.07.2018
Oferta pracy ważna do: 20.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymanie w czystości miejsca pracy; praca w godz.: 12-16, 17-21
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-09-14 - Opole (opolskie)
Produkcja mebli tapicerowanych
Andrzej Linka ZAKŁAD STOLARSKO TAPICERSKI - 2016-06-02 - Perzów (wielkopolskie)
Praca w kuchni szpitala wg zakresu obowiązków. Praca w systemie dwuzmianowym ( 06:00-14:00, 09:00-17:00).
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2018-05-08 - Bolesławiec (dolnośląskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Siemiatycze (podlaskie)
-przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2016-02-09 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, obsługa klientów, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystość kuchnii
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łopatno (świętokrzyskie)
kucharz/kelnerpraca w godz. 9-17
Zakłady Chemiczne ANSER - Tarnobrzeg Sp. z o.o. - 2016-09-23 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
praca w kuchni
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia, Jerzy, Tomasz, Wiktor Zych s.c. - 2016-03-07 - Swornegacie (pomorskie)
Kontakt osobisty lub telefoniczny pod nr: 535 090 509. Przygotowywanie dań wg menu, obsługa. Praca na jedną zmianę w systemie 1/1 (lokal czynny w godz. 10-22).
Szewczyk Damian KEBAB - 2015-11-27 - Andrychów (małopolskie)
Gotowanie i przygotowywanie dań ciepłych i zimnych.
Hotel + Restaurant Waldeck KG - 2016-06-20 - Niemcy (Niemcy)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Pomocnicze prace biuroweWYMAGANIA:Wykształcenei średnie (w trakcie studiów), dobra obsługa komputera
HOTEL ALHAR Sp. z o.o. Lubliniec - 2016-01-26 - Lubliniec (śląskie)
Przygotowanie oryginalnych potraw kuchni pakistańskiej (kuchni orientalnej z pakistańskich przepisów)
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Łódź (łódzkie)
Prace pomocnicze przy produkcji elementów domów jednorodzinnych. Prace fizyczne przy produkcji.
BUDO-SYSTEM Sp. z o.o. - 2016-08-03 - Legionowo (mazowieckie)
Wymagane doświadczenie zawodowe.
Lokal "Stodoła" Alicja Zielińska - 2016-11-24 - Adamowice (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, diet zgodnie z jadłospisem i zasadami żywienia i zaleceniami dietetyczki, wydawanie posiłków
Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc w Rabce Zdroju - 2018-05-09 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przyrządzanie potraw zawartych w menu, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o czystość i bezpieczeństwo.
RAFIK SHOUSHA DOM _FARAONA NR.1 KEBAB - 2015-12-02 - Gdynia (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 792-247-401) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 68, 40-671 Katowice).
OTLIK DARIUSZ OTLIK - 2016-04-26 - Katowice (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłkówq
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie posiłków.Możliwość przyuczenia do zawodu.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2016-07-04 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
tłumaczenie rozmów z klientami z Indii, obsługa poczty w języku hindi i angielskim, dbanie o relacje z klientami z Indii
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Radom (mazowieckie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-05-23 - Gdańsk (pomorskie)
obieranie, krojenie, sprawdzanie jakości surowców do obiadów
"DAVINS" Jarosław Olejnik - 2016-07-05 - Świdnica (dolnośląskie)
- zapoznawanie się z dokumentami,- archiwizacja dokumentów,- kopertowanie i wysyłanie korespondencji,- telefonicznie informowanie osób bezrobotnych o organizowanych giełdach pracy i spotkaniach organizacyjnych,- bieżąca pomoc przy obsłudze klienta,- obsł. urządzeń biurowych,- pomoc przy organizacji giełd pracy i spotkań informacyjnych,- informowanie pracodawców o skierowanych do nich usługach rynku pracy,- archiwizacja dokumentów,- udzielanie informacji o szkoleniach,- informowanie osób zakwalifikowanych na szkolenia indywidualne,- telefoniczne informowanie osób bezrobotnych o skierowanych do nich instrumentach rynku pracy,- telefoniczne wzywanie osób bezrobotnych w spr. dot. złożonych wniosków,- bieżąca pomoc przy obsłudze Klienta,- tel. informowanie Pracodawców o skierowanych do nich instrumentach rynku pracy,- tel. umawianie Pracodawców na spotkania w spr. dot. złożonych wniosków,- przekazywanie dokumentów do właściwych komórek organizacyjnych Urzędu.-
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków;
PRZEDSIĘBIORSTWO PAŃSTWOWE SETAR W SIEDLCACH - 2016-09-09 - Lublin (lubelskie)
Zatrudnię kucharkę (kucharza) do pracy w restauracji i przy przyjęciach bankietowych. Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiej.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2017-02-16 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
- Obsługa frezarki,- Czytanie rysunku technicznego,- Praca jednozmianowa 6-14,- Wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą,- Kontakt telefoniczny 58-530-50-84, e-mail: m_p (at) pro.onet.pl
M+P PRZEMYSŁOWE URZĄDZENIA MYJĄCE S.A. - 2017-04-05 - Tczew (pomorskie)