KUCHARZ Skarżysko-Kamienna oferta pracy Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: -przygotowywanie dań w restauracji
Data publikacji: 2016-02-09
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Pracodawca: Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Konarskiego 68, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -przygotowywanie dań w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: skarżyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.02.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Konieczne doświadczenie w pracy w restauracji !!!
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Adres pracodawcy:
Konarskiego 68, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: skarżyski
Gmina pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Adres strony pracodawcy: http://www.restauracja-zascianek.pl/
Ulica pracodawcy: Konarskiego
Numer budynku pracodawcy: 68
Profil działalności pracodawcy:
Zaścianek to restauracja, która łączy w sobie smaki pizzy oraz kuchni polskiej i włoskiej. Wyróżnia nas doskonały smak potraw, niepowtarzalny wystrój wnętrza i oryginalny opalany drewnem piec. Sekret kuchni włoskiej polega na prostocie i dobraniu szlachetnych składników. Posiadamy trzy sale, w których staramy się aby nasz Gość poczuł się jak w domu.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.02.2016
Data dodania oferty pracy: 09.02.2016
Oferta pracy ważna do: 08.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2017-10-06 - Tarnów (małopolskie)
sprzedawca-doradca klientapraca na dwie zmiany:9.00-17.0010.00-18.00Co trzecia sobota wolna
Lemar Leszek Krzaczkowski - 2017-01-05 - Mielec (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem pracy- spawanie dowolnymi metodami
METAL PLAST JANUSZ ZAGÓRSKI - 2017-10-29 - Brzozie Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
-przygotowanie i wydawanie potraw,-utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-02-22 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych produktów. Dyplom kucharza kuchni wietnamskiej/azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łódź (łódzkie)
zamawianie produktów, przygotowywanie posiłków, organizacja, organizacja pracy kuchni, przygotowanie jadłospisu, nadzór nad przepisami BHP i HHCP, dbanie o czystość miejsca pracy, wydawanie posiłków dzieciom
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Sosnowiec (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
*
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2018-01-25 - Czarna Białostocka (podlaskie)
Przygotowywanie i gotowanie dań, potraw kuchni orientalnej - azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla grup sportowych, wydawanie posiłków w bufecie szwedzkim dla grup z Rosji, Ukrainy, Litwy, ustalanie menu dla grup
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Górki Wielkie (śląskie)
bieżące naprawy pojazdów samochodowych
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Przygotowanie potraw regionalnych Kaukazu, w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe- gastronomiczne, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, kurs-kucharz małej gastronomii, książeczka sanitarno- epidemiologiczna, min. 2 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Lublin (lubelskie)
Wykształcenie: średnie ekonomiczne, kier. rachunkowość; doświadczenie w księgowości; prawo podatkowe, bilansowe; bieżące prowadzenie pełnej księgowości spółki z o.o. (wprowadzanie faktur zakupu, sprzedaży, wyciągów bankowych, raportów kasowych, rozliczanie sprzedaży fiskalnej, prowadzenie gospodarki magazynowej, sporządzania raportów i zestawień finansowych, księgowanie płac; jedna zmiana; miejsce pracy: Nieborowice;
ADVANCEMED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-30 - Nieborowice (śląskie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Skoczów (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Radom (mazowieckie)
produkcja i sprzedaż pierogów. Pierwsza umowa o pracę na czas określony 1-2 miesiące. Docelowo na czas nieokreślony. Możliwość zatrudnienia również w ramach umowy zlecenie.
Firma Handlowo-Usługowa "Row-Bud" Robert Kiereta - 2017-06-09 - Piła (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ - ŚNIADAŃ, DAŃ Z KARTY, WYMAGANIA: YKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, KULTURA OSOBISTA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, NIEMIECKIEGO; e-mail:kadry (at) hotel-panorama.com.pl; PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM W GODFZINACH: 06.00-14.00; 16.00-24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obowiązki kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie. Utrzymanie czystości powierzchni kuchennych.
Związek Rzemiosła Polskiego Dom Wypoczynkowy "Rzemieślnik" - 2016-03-15 - Gdańsk (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Gorzyń (wielkopolskie)
Praca w kuchni przy robieniu śniadań, obiadów, zarządzanie kuchnią. Praca sezonowa (do 31.08.2016 r.) na umowę zlecenie w godz. 7-15, 9-17 w Ustroniu Morskim. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie.
Trymas Wczasy Tomasz Rymaszewski - 2016-06-13 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
Pizzeria Trattoria - 2015-12-03 - Paczków (opolskie)
sporządzanie różnych potraw, deserów, ciast z zastosowaniem narzędzi i maszyn dostępnych w zakladzieGodziny pracy: od 10.00 do 18.00; od 13.00 do 21.00Praca w Restauracji "Trylinka" ul. Trylińskiego 2 w Olsztynie lub Restauracji "Słoneczna Polana" ul. Sielska 38 w Olsztynie
Restauracja "TRYLINKA" Zielaskiewicz&Maderski s. c. Andrzej Zielaskiewicz, Sebastian Maderski - 2018-03-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków
PAŁAC MORTĘGI Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)
,
P.H.U. Sklep Spożywczo-Przemysłowy Niwińska Anna - 2016-02-17 - Puchaczów (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca przy konstrukcjach i pokryciach dachowych
HAWRANEK.PL CHRABĄSZCZ MAREK - 2017-09-11 - Kopiec (śląskie)
praca w kuchni
BIURO USŁUG W "POD ANIOŁEM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-08-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)