KUCHARZ Gdańsk oferta pracy Związek Rzemiosła Polskiego Dom Wypoczynkowy "Rzemieślnik"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 200 - 2 220 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, gotowanie. Utrzymanie czystości powierzchni kuchennych.
Data publikacji: 2016-03-15
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: Związek Rzemiosła Polskiego Dom Wypoczynkowy "Rzemieślnik"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:80-341 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, gotowanie. Utrzymanie czystości powierzchni kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 200 - 2 220 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 200 - 2 220 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, roczne doświadczenie zawodowe, zainteresowanie zawodem, umiejętność pracy w zespole. Miejsce pracy: Gdańsk - Jelitkowo, ul. Piastowska 206. Kontakt telefoniczny: 669 505 118.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Związek Rzemiosła Polskiego Dom Wypoczynkowy "Rzemieślnik"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
Miodowa 14, 00-246 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: www.rzemieslnik.eu
Ulica pracodawcy: Miodowa
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.03.2016
Oferta pracy ważna do: 14.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prowadzenie pojazdu
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie posiłków
P.H.DABROV. Kazimierz Dąbrowski - 2018-05-07 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 8.00-16.00WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, 1 rok doświadczenia zawodowegoKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 795 425 285
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Jarosław (podkarpackie)
Układanie menu przygotowywanieposiłków zgodnie z recepturami, tworzenie nowych przepisów, dbanie o czystość w miejscu pracy, koordynacja pracy w zespole.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe BIMEX Jerzy Bitel - 2017-06-21 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2018-02-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Praca w sklepie spożywczo-przemysłowym, obsługa klienta, kasy fiskalnej, praca II zmianowa w godz.05.00-13.00 oraz 13.00-20.00.Praca w Skórcu.
Sklep Spożywczo-Przemysłowy U JOLI Jolanta Jastrzębska - 2017-05-19 - Skórzec (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Karczma Pod Topolami Catering Garmażeria Krzysztof Jankowski - 2016-06-21 - Konopki Młode (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
Bar RUBIN S.C. I.Czadowska, T.Czadowski - 2016-10-04 - Przemyśl (podkarpackie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 18 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie BEZ Znaczenia. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku Kucharz. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-21:00) (Tel. 661-024-947) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 465, 40-748 Katowice).
CATERING SERVIS 2 "DOMINIKA" SŁAWOMIR SZOJDA - 2017-03-14 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Pracodawca umożliwia przyuczenie do zawodu. Praca w "Domku w Dolinie"
Hotel "Spa Dr Irena Eris" Krynica- Zdrój Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę od 10 do 18 w miejscowości Pyszka, również w weekendy.W dniu 17.02.2017 r. w godzinach 8-15 w sali nr 5 odbędzie się giełda pracy w PUP w Kołobrzegu.
MARKHEN + P.U.B Pomerania Fun Park - 2017-01-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PW OKNOPOL, BOWLING CLUB JAPA A. Kulpa - 2016-06-21 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie kanapek typu kebab, sałatek, dań i napojów kuchni uzbeckiej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, obsługa klientów lokalu
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Piaseczno (mazowieckie)
GASTRONOMIA, KUCHARZ PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw głównie kuchni polskiej-tradycyjnej.
NIEBO W GĘBIE ANNA TRĄBSKA - 2017-11-13 - Częstochowa (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Uniejów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL PRIMA - 2016-04-06 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla gości hotelowych.
Krakowska Fundacja Centrum, Informacji, Spotkań, Dialogu, Wychowania i Modlitwy w Oświęcimiu - 2018-05-17 - Oświęcim (małopolskie)
Wykształcenie średnie; wymagane doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidu; praca na samodzielnym stanowisku w charakterze kucharza; jedna zmiana po 12 godzin od 10:00 do 22:00; umowa zlecenie z możliwością podpisania umowy o pracę; miejsce pracy: Gliwice
PUB INFERNO MONIKA CZAPLIŃSKA - 2016-05-19 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wytycznymi szefa kuchni
AllFit Grzegorz Jóźwik Projekt Karma Grzegorz Jóźwik - 2018-02-01 - Kaszów (małopolskie)
Restauracja buferowa. Przygotowywanie posiłków tematycznych.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Łódź (łódzkie)
zadania i obowiązki wykonywane podczas pracy na stanowisku kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
F.H.U.G. "U Brata" S.C. Joanna Prochwicz, Raafał Prochwicz - 2016-09-08 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Leszno (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
Firma Usługowo-Handlowa Zbigniew Zieliński - 2017-10-25 - Damno (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, ukraińskiej, opracoiwanie własnego menu z zakresu kuchni wschodniej. Ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Supraśl (podlaskie)