KUCHARZ Częstochowa oferta pracy NIEBO W GĘBIE ANNA TRĄBSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 080 - 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw głównie kuchni polskiej-tradycyjnej.
Data publikacji: 2017-11-13
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: NIEBO W GĘBIE ANNA TRĄBSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sosabowskiego 21, 42-224 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw głównie kuchni polskiej-tradycyjnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 080 - 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 080 - 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: NIEBO W GĘBIE ANNA TRĄBSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Sosabowskiego 21, 42-224 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Sosabowskiego
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.11.2017
Oferta pracy ważna do: 14.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, praca w Hotelu Biały Skorzęcin
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-03-01 - Skorzęcin (wielkopolskie)
1. dbanie o pełne wyposażenie w sprzęt kuchenny oraz gospodarczy niezbędny do właściwej realizacji powierzonych zadań, 2. przygotowywanie posiłków zgodnie z reżimem technologicznym i wymogami HACCP, 3. stosowanie w trakcie procesu technologicznego zasad dobrej praktyki higienicznej i zasad bezpieczeństwa zdrowego żywienia, 4. wydawanie posiłków zgodnie z wymogami HACCP 5. mycie naczyń, sprzętu i wyposażenia zgodnie z obowiązującymi instrukcjami, 6. dokonywanie wpisów w miesięcznych kartach dokumentacyjnych prowadzonych w kuchni, 7. dbanie o estetykę pomieszczeń, porządek i ład oraz przestrzeganie zasad higieny sanitarnej, 8. dbanie o właściwą postawę, ubiór i własny stan higieniczny.PREFEROWANE BĘDĄ OSOBY POSIADAJĄCE DOŚWIADCZENIE W PRACY W ŻYWIENIU ZBIOROWYM.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-01-21 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowe "NIDA ZDRÓJ" Sp z o.o. Krzyżanowice Dolne - 2018-11-15 - Krzyżanowice Dolne (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw w stołówce
"Tęczowy Dom" Dom Pomocy Społecznej dla Dzieci prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Benedyktynek Misjonarek - 2018-03-22 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- Montowanie drobnych elementów zgodnie ze specyfikacją - Kontrola jakości gotowego produktu - Dostarczanie elementów na wybrane stanowiska - Pakowanie elementów - Sortowanie elementów - Obsługa maszyn- Prowadzenie dokumentacji wymaganej przez dany proces.- Miejsce wykonywania pracy: Siedziba Firmy / Według zleceń teren całego kraju.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Doświadczenie NIE jest wymagane. Wymagana sumienność i dokładność, umiejętności manualne, umiejętność pracy zespołowej i partnerskiej, umiejętności czytania rysunków technicznych. Mile widziana znajomość języka rosyjskiego i/lub ukraińskiego w mowie w stopniu komunikatywnym, w piśmie w stopniu zaawansowanym.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Katowice (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Modrzejowice (mazowieckie)
wg. załacznika nr 1 do umowy
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Połajewo (wielkopolskie)
Doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz.Książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2017-03-07 - Racibórz (śląskie)
Kucharz
PSS SPOŁEM W WADOWICACH - KARCZMA "RZYM" w Suchej Besk. - 2016-09-23 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Przygotowanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Nowy Targ (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI TURECKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Bożena Haryk Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe - 2017-01-24 - Stare Oborzyska (wielkopolskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych.
AMW REWITA Spółka z o.o. Oddział Rewita Waplewo - 2019-02-18 - Maróz (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ (BUFET), DAŃ DO KARTYWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY 2 LAT, PRACA W ZEPSOLE, DYSPOZYCYJNOŚĆ
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
EEA Poland Beata Olszewska - 2016-01-15 - Żdżarów (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
WMK Krzysztof Hładki - 2017-08-14 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Obsługa klientów.
FHU KAWA4U Sp. z o.o. - 2018-03-07 - Żyznów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej od podstaw. Wymagana znajomość kuchni włoskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Łódź (łódzkie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Ostrówek (mazowieckie)
Praca przy produkcji suplementów diety, mieszanie, naważanie surowca, praca przy maszynach: tabletkarka, kapsułkarka, pakowanie na blistrownicy, kartoniarce i innych maszynach pakujących, pakowanie ręczne, obsługa magazynu, sprzątanie swojego stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Pruszków (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych.Umiejętności i uprawnienia: Dobry, niepospolity smak, wyobraźnia, zmysł estetyczny i poczucie elegancji.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-09-15 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków( pizza)
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel - 2017-07-03 - Tychy (śląskie)
-
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2017-03-23 - Białystok (podlaskie)
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kierunek bez znaczenia), mile widziane doświadczenieZakres obowiązków: wykonywanie obróbki ślusarskiej ręcznej, wykonywanie prostych operacji obróbki skrawaniem, obróbki plastycznej.
P.P.U.H. SCORPION - 2019-02-04 - Rozdrażew (wielkopolskie)
-Produkcja zup, 2-dań i przekąsek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-07-06 - Tczew (pomorskie)
wyrób i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej domowej
BAKOS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. - 2017-03-29 - Radocza (małopolskie)
Przewożenie surowca i wyrobu gotowego w obrębie hal produkcyjnych i magazynu.
MMP Neupack Polska sp.z o.o. - 2016-04-18 - Józefów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.Praca w godz. 7-15, 15-23 w Sianożętach. Możliwość zakwaterowania.
Bursztynowe Wzgórze Family Resort Mariusz Haratyk (Ośrodek "MUSZELKA") - 2016-01-14 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-04-15 - Radom (mazowieckie)