KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTUR KUCHNI TURECKIEJ
Data publikacji: 2017-02-21
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTUR KUCHNI TURECKIEJ
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.02.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 21.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 20.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodie z jad艂ospisem dla dzieci od 3 do 6 lat, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp, praca w godz. 6:30-14:30.Dodatkowo do wynagrodzenia premia uznaniowa
Przedszkole Publiczne nr 14 - 2018-01-02 - Opole (opolskie)
jw.
Schronisko dla Nieletnich w Warszawie - 2018-06-05 - Warszawa (mazowieckie)
zadania:przygotowanie potrawdekoracje potrawprowadzenie ewidencji przygotowywanych potraw zgodnie z wymaganiami HCCP (Dobrych Praktyk Higienicznych)utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 i sprz臋tu kuchennegosporz膮dzanie potraw zgodnie z gramatur膮Oferta Sta偶owa realizowana w ramach RPO +30
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
transport maszyn le艣nych zestawem ci膮gnik Valtra+przyczepa, zabezpieczenie materia艂贸w do ci膮g艂ej pracy maszyn le艣nych
DOMINIK GRUSZCZY艃SKI plFOREST - 2016-09-05 - Niechcice (艂贸dzkie)
bie偶膮ca realizacja projektu, obs艂uga organizacyjna i administracyjna szkole艅 i doradztwa, programowanie i harmonogramowanie szkole艅 i doradztwa zawodowego, kontakty z beneficjentami ostatecznymi, rozliczenia z beneficjentami ostatecznymi, przygotowanie i przeprowadzanie promocji projektu, monitoring projektu i uczestnik贸w, dokumentacja projektu
"BUSINESS SCHOOL"HANNA POLAK,MARCIN POLAK SP脫艁KA JAWNA - 2018-07-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, praca w kuchni.Praca w Restauracji "Star贸wka" w Brodnicy
ALTEGRADIUS Artur Pesta - 2016-04-13 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-06-28 - Ostaszewo (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowanie pi艂k贸w slow food od podstaw.
Jakub Witek STREET-ART - 2018-04-18 - Nowa S贸l (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w,organizacja imprez
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w dla pacjent贸w PCM oferta r贸wnie偶 dla os贸b z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci
Pabianickie Centrum Medyczne Sp贸艂ka z o.o. - 2016-02-08 - Pabianice (艂贸dzkie)
obs艂uga go艣ci restauracji
ELEKTROCENTER T.M.RAJS SP脫艁KA JAWNA - 2016-01-29 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 a'la carte i innych potraw w ramach us艂ug konferencyjnych i imprez okoliczno艣ciowych
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-11-21 - Pola艅czyk (podkarpackie)
samodzielne stanowisko
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-02-15 - Bia艂ystok (podlaskie)
1.Przygotowywanie posi艂k贸w.2.Gotowanie.3.Obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸b starszych i niepe艂nosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowego min. 2 lata na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty (ul. Misjonarzy Oblat贸w MN 24, 40-129 Katowice) w godzinach: 10:00-12:00.
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OS脫B STARSZYCH, NIEPE艁NOSPRAWNYCH I OCZEKUJ膭CYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2015-12-15 - Katowice (艣l膮skie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Besko (podkarpackie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Malbork (pomorskie)
Przyjmowanie i realizacja zam贸wie艅 klient贸w. Przygotowywanie potraw. Obs艂uga ekspresu ci艣nieniowego. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Zabrze (艣l膮skie)
Prace porz膮dkowe, prace zwi膮zane z przygotowaniem towar贸w do sprzeda偶y.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Chro艣nica (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
Instytut Zdrowia "SOFRA" SP脫艁KA Z O. O. - 2016-05-05 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji koszt贸w wyposa偶enia lub doposa偶enia stanowiska pracy. Wykszta艂cenie wy偶sze kierunkowe-instalacje sanitarne, co, wentylacja, klimatyzacja, wod-kan, gaz. Mile widziane do艣wiadczenie w bran偶y.
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu fast foodtj. kebab贸w, sa艂atek i pizzy.Wymagania:- wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe,- ksi膮偶eczka zrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych,- staz pracy 2 lata w kuchni arabskiej.
AL-NAKIB KEBAB Katarzyna Radziszewska - Saleh - 2016-08-22 - Lipiany (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Warszawa (mazowieckie)
praca w barze, przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci
BAR RESTAURACYJNY BEATA NOWOG脫RSKA KRZYSZTOF NOWOG脫RSKI - 2017-09-22 - 艁owicz (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw,kuchni w艂oskiej, polskiej , dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych klientom posi艂k贸w.udzia艂 w sporz膮dzaniu inwentaryzacji, zam贸wie艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣膰 na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-01 - Rzesz贸w (podkarpackie)
KONTAKT OSOBISTY PO WCZE艢NIEJSZYM UM脫WIENIU SI臉 TELEFONICZNYM.
Zbigniew Mielczarek Przedsi臋biorstwo Us艂ugowe BUD-MAL - 2017-11-22 - Krapkowice (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-03-14 - Ustka (pomorskie)