KUCHARZ Rzeszów oferta pracy GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 9,34 - 16,48 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Data publikacji: 2016-06-01
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 9,34 - 16,48 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Uwaga: 8 do 12 zł netto/ godz. na okresie próbnym, w zależności od doświadczenia i umiejętności. Możliwość negocjacji wynagrodzenia po okresie próbnym.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 9,34 - 16,48 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1) wykształcenie: mile widziane gastronomiczne 2) umiejętności:- przygotowywanie i dekorowanie potraw i deserów,- umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej,- umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,- dyspozycyjność, 3) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, 4) doświadczenie zawodowe : minimum 1 rok na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.06.2016
Oferta pracy ważna do: 15.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
Dworek GOLIKOWO Joanna Golik - 2016-08-01 - Rzyszczewo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie pólproduktów i dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Gdynia (pomorskie)
wg stanowiska
ZHP Chorągiew Łódzka Ośrodek Wypoczynkowy Horyzont - 2017-04-04 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Prowadzenie biblioteki szkolnej
SZKOŁA PODSTAWOWA W ŁUCZYWNIE - 2016-08-24 - Łuczywno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-06-24 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Osoba z doświadczeniem na stanowisku kucharza - samodzielna. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawcą.
ZAJAZD KARLICZEK U MARKA S.C. MAREK BRUNON MAREK-BUGIEL TERESA - 2016-01-26 - Świerklany Górne (śląskie)
Obsługa budynków mieszkalnych w zakresie technicznym. Dokonywanie przeglądów technicznych, nadzorów
INTER-DOM Zarządzanie Nieruchomościami - 2016-09-13 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymanie w czystości miejsca pracy;
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
.
KABI BAR KAROLINA KABAT - 2017-02-27 - Czersk (pomorskie)
wykładanie towaru na terenie hali sprzedaży (dział zabawek oraz dekoracje świąteczne) przyklejanie cenóweketykietowanie
kontakt przez OHP - 2016-10-27 - Rumia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,utrzymanie na bieżąco czystościna stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych
BARBARA LADŻYŃSKA "ART-MAT"BIURO TURYSTYKI HANDLU I USŁUG 90-426 ŁÓDŹ STRUGA ANDRZEJA 2 - 2018-03-07 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania zasad BHP w kuchni, rozdzielanie pracy, ustanie estetycznego sposobu podawania dań, współpraca i kontakt z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie produktów KFC zgodnie z obowiązującymi standardami oraz dbanie o najwyższą ich jakość, dbanie o czystość miejsca pracy, sprzętów i urządzeń powierzonych, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Jaworzno (śląskie)
- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCI HOTELOWYCH ORAZGOŚCI RESTAURACJI. PRACA W GODZINACH 11-21
MOSZNA ZAMEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-23 - Moszna (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
praca w zawodzie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Bożena Haryk Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe - 2017-01-24 - Stare Oborzyska (wielkopolskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
Krzysztofik Agnieszka Zakład Fryzjerski "AGA", "Różany Dworek" - 2017-11-02 - Ignacówka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jadłospisów.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu na umowę zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
DORIS SPA Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp. j. - 2015-11-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie dań
HOTEL ''WENUS'' Paweł Tkacz - 2018-04-05 - Kobylanka (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Praca w pizzerii w Krapkowicach.
Telepizzeria Diabolo - 2017-07-04 - Krapkowice (opolskie)
-
Stowarzyszenie PRZESTRZEŃ INICJATYW SPOŁECZNO KULTURALNYCH - 2018-08-22 - Sudół (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu (śniadania, obiady, kolacje).
Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży - 2017-12-22 - Chodzież (wielkopolskie)