KUCHARZ Stare Oborzyska oferta pracy Bożena Haryk Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-01-24
Lokalizacja: Stare Oborzyska (wielkopolskie)
Pracodawca: Bożena Haryk Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 1, 64-000 Stare Oborzyska, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stare Oborzyska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kościański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kościan
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie, praca na samodzielnym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
Bożena Haryk Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Adres pracodawcy:
Parkowa 1, 64-000 Stare Oborzyska, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kościański
Gmina pracodawcy: Kościan
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stare Oborzyska
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.01.2017
Oferta pracy ważna do: 20.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Kurnos Pierwszy (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-19 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowanie potraw, ustalenie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Grójec (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-11-17 - Nowa Wieś (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawaniw posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
ASC Group Joanna Starosta - 2018-07-20 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PAŃSTWOWE PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU METALOWEGO "POMET" - 2016-08-26 - Wronki (wielkopolskie)
Prowadzenie kuchni włoskiej, zamawianie towaru, produkcja pizzy.
A NÓŻ WIDELEC CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-05 - Przejazdowo (pomorskie)
nauka i pomoc: prowadzenie ksiąg rachunkowych, sporządzanie sprawozdań finansowych
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Dobrzyniewo (wielkopolskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2018-01-04 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Z.O.W. OCHRONKA BAŁUCKA SIÓSTR SALEZJANEK - 2016-05-25 - Łódź (łódzkie)
Kuhcarza małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
STRZYŻENIE DAMSKIE, MĘSKIE, FARBOWANIE WŁOSÓW, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, CZELADNIK, UMIEJĘTNOŚCI ZAWODOWE, MIN 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEPRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY LUB CV NA E-MAILPRACA-3/4 ETATU W GODZ. 9-20MIEJSCE PRACY-KORALOWA
TIP TOP STUDIO FRYZJERSKIE BEATA SAKOWSKA - 2017-04-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Grajewo (podlaskie)
praca jako kucharz
Usługi Gastronomiczne Urszula Włodarczak - 2016-08-29 - Poznań (wielkopolskie)
gotowanie
"KOALA" " NA CISOWYM WZGÓRZU" "OBERŻA POD ZŁOTYM PROSIAKIEM" Anna Rogiecka - 2016-07-11 - Nieborów (łódzkie)
Wymagana znajomość produkcji tortilli.Oferta pracy złożona w celu uzyskania informacji starosty o braku możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy.Zmianowość 10.00-18.00, 18.00-02.00.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Płońsk (mazowieckie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie obiadów w stołówce szkolnej dla około 250 dzieci.
Szkoła Podstawowa Nr 17 - 2017-09-22 - Gdynia (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Głogów (dolnośląskie)
Pakowanie, ważenie i etykietowanie mięsa
Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. - 2017-03-14 - Golina (wielkopolskie)
Umiejętnośc przygotowania potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Zakopane (małopolskie)
Gotowanie; przygotowywanie cateringu, zakąsek; wydawanie posiłków; utrzymywanie czystości w miejscu pracy; dbanie o powierzony sprzęt.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWER Mariusz Słupecki - 2018-07-11 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla gości hotelowych.
Krakowska Fundacja Centrum, Informacji, Spotkań, Dialogu, Wychowania i Modlitwy w Oświęcimiu - 2018-05-17 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowanie potraw,utrzymanie porządku na kuchni, przestrzeganie przepisów HCCP i wymogów sanepidu.
Przedsiębiorstwo Hotelarsko - Turystyczne ODYS Sp. z o.o. - 2016-09-06 - Tresna (śląskie)
praca na kuchni
KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 1 IM.FRYDERYKA CHOPINA W RZESZOWIE - 2018-05-02 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa - 2018-09-04 - Zbąszyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. kulfi, samosy, solma, sarma itp. Przygotowywanie sosów.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
GALOMAR-AUTOMATION MARIUSZ GALOWICZ - 2017-12-27 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowanie posiłków (pizzy)
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Tychy (śląskie)