KUCHARZ Poznań oferta pracy Usługi Gastronomiczne Urszula Włodarczak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: praca jako kucharz
Data publikacji: 2016-08-29
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne Urszula Włodarczak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Umultowska 89, 61-643 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca jako kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Doświadczenie mile widziane
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność pracy w zespole, dwie zmiany 7-16.30
Nazwa pracodawcy: Usługi Gastronomiczne Urszula Włodarczak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
Umultowska 89, 61-643 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwa pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: Umultowska
Numer budynku pracodawcy: 89
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2016
Oferta pracy ważna do: 29.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Doradca klienta w punkcie eSmokingWorld Buy&fly Nowy Targ. Pasujesz do tego stanowiska jeśli: posiadasz doświadczenie na stanowisku sprzedawcy, albo chciałbyś/chciałabyś rozpocząć przygodę w tej dziedzinie, szukasz stabilnego zatrudnienia...
eSmokingWorld - 2018-01-22 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony (3 lata), praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Wrocław (dolnośląskie)
STAŻ- szkolenie BHP stępne i stanowiskowe, zapoznanie z przepisami p.poż oraz wykonywanie i zapoznanie się pod nadzorem opiekuna: profesjonalna obsługa klienta, gwarancjeczystość i higiena na stanowisku pracy, zasady towarowania, sposoby prezentacji towaru, oznaczanie towarów, daty przydatności do spożycia i systemy ( FIFO, MHD, KRLZ ), gazetka TIP-TOP, oznaczanie promocji, przebieg akcji reklamowych, praca z towarem, wypakowywanie towaru, układanie na półkach, przygotowywanie i umieszczanie prawidłowych oznaczeń cenowych, sprawdzanie i kontrola pod nadzorem opiekuna terminów przydatności towarów do spożycia, sprawdzanie i stosowanie zasady FIFO, porządkowanie swojego miejsca pracy,Kierowanie: wózkiem widłowym,Praca na wysokości do 3mNa w/w stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe. Przygotowywanie dań, gotowanie. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny oraz e-mailowy: kadry (at) berger.biz.pl
ZAKŁADY MIĘSNE IREN BERGER IRENA I BONIFACY BERGER SP.J - 2017-05-11 - Rybnik (śląskie)
Kucharz małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
praca na kuchni
RESTAURACJA "SMAKOSZ" S.C. - 2018-05-11 - Świdnik (lubelskie)
-
Handel Spożyw.-Przemysł. s.c. Z. Szwichtenberg J.Sokołowska HSPG - 2017-04-21 - Kościerzyna (pomorskie)
Obowiązki typowe dla kucharza
Stadtwächter Thomas Schröder - 2017-06-01 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie dań kuchni arabskiej,
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Lublin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Warunki pracy podlegają negocjacjom z pracodawcą.
Pizzeria RAZ DWA TRZY Małgorzata Grebas - 2017-03-29 - Świętoszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z karty, organizacja przyjęć.
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
1) Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia w tym: a) porcjowanie posiłków, b) dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, c) dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,wydawanie posiłków w ustalonym czasie zgodnie z przyjętą w tym zakresie procedurą, d) pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) Ścisłe przestrzeganiereceptury przygotowywanych posiłków. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spożywczymi pobranymi z magazynu do sporządzania posiłków dla mieszkańców i personelu Domu. 4) Właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2016-09-26 - Mielno (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Warszawa (mazowieckie)
Doradca klienta w punkcie eSmokingWorld Tesco Górczewska Warszawa. Pasujesz do tego stanowiska jeśli: posiadasz doświadczenie na stanowisku sprzedawcy, albo chciałbyś/chciałabyś rozpocząć przygodę w tej dziedzinie, szukasz stabilnego zatrudnienia...
eSmokingWorld - 2017-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłów dla uczniów - śniadania i obiad,
Szkola Podstawowa nr 4 - 2018-07-12 - Czeladź (śląskie)
-zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,-dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług,-utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
Sowia Dolina Frank Enözel - 2018-05-07 - Pieszyce (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłów w restauracji.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ROL-MIX EUGENIA ARASIMOWICZ - 2017-03-31 - Cyców (lubelskie)
Praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowe D.W. "Kaliszanka" - 2017-05-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
"Karczma Wiejska" Marcin Nowakowski - 2018-07-10 - Kosowo (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystanie oryginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Łódź (łódzkie)
Kucharz - nowoczesna kuchnia typu slowfood. Wymagania pracodawcy- wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafał Świerczek - 2016-08-24 - Nowy Sącz (małopolskie)
Doradca klienta w punkcie eSmokingWorld Kaufland Żagań. Pasujesz do tego stanowiska jeśli: posiadasz doświadczenie na stanowisku sprzedawcy, albo chciałbyś/chciałabyś rozpocząć przygodę w tej dziedzinie, szukasz stabilnego zatrudnienia...
eSmokingWorld - 2016-07-17 - Żagań (lubuskie)
sprzedaż części AGD, prace porządkowe w sklepie, przyjmowanie dostaw towarów
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Żory (śląskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 6.00 - 18.00. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Zabrze (śląskie)
praca w Restauracji Venessa
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-05-09 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków.
KARCZMA LEŚNICZANKA - 2016-07-20 - Wielbark (warmińsko-mazurskie)