KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystanie oryginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej.
Data publikacji: 2018-04-12
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystanie oryginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość oryginalnych przepisów, receptur oraz kuchni wietnamskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 12.04.2018
Oferta pracy ważna do: 26.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW Z MENU ORAZ GORĄCYCH NAPOJÓW.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Drzewica (łódzkie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Wielka Nieszawka (kujawsko-pomorskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotoywanie i podawanie dań. Praca na pełny etat, 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
KHAN Sp. z o .o - 2017-06-01 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Książ Wielki (małopolskie)
Gotowanie barszczu, serników, smażenie placków ziemniaczanychSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK NA MIEJSCU PRACY
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-05-16 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-10-28 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących, przekąsek. Przygotowywanie i obsługa spotkań oraz przyjęć organizowanych w formie usług cateringowych. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów prawnych w ramach zajmowanego stanowiska. Zapewnienie prawidłowej i terminowej realizacji zadań powierzonych przez przełożonego.
Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Legionowie - 2016-10-12 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, godz. pracy 8.00-16.00, miejsce pracy Bar Arkadia ul. Krolewiecka 195F
BOND-COMMANDO Jacek Schulz - 2016-04-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie potrwa, ciast z zastosowaniem maszyn i urządzeń
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-05-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie posiłków, utrzymanie w czystości stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Skorzów (świętokrzyskie)
Obsługa nozyc gilotynowych (cięcie blach stalowych o róznych grubościach)
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Zgierz (łódzkie)
Monter termoizolacji
FIRMA TYNK-GIPS Adam Hećko - 2016-09-28 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Badanie i rozumienie potrzeb oraz wsparcie klientów w wyborze produktów z oferowanego asortymentu wyposażenia łazienek. Doradzanie, inspirowanie oraz aktywne, kompleksowe obsługiwanie klientów w ramach dokonywanych w Salonie zakupów. Realizowanie zadań oraz wyników zgodnie ze standardami obowiązującymi w sieci Komfort Łazienki. Budowanie wizerunku Salonu oraz dbanie o ekspozycję produktów.
KOMFORT ŁAZIENKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-02 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-11-14 - Otorowo (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej - według tradycyjnych przepisów oraz ich serwowanie zgodnie z tradycją oraz sztuką.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2016-06-16 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Handel akcesoriami meblowymi (również do przyuczenia)
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe BYLICKI Sławomir Bylicki - 2016-04-11 - Baranów (wielkopolskie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "WENA" Marek Tkaczyński - 2018-09-03 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie potraw oraz catering
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Siewierz (śląskie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia włoska + dania polskie)
ARKADIUSZ BIELA MOLTO BENE - 2017-04-11 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskich Żydów, praca w godzinach nocnych i nadmiarowych, gotowość do pracy w różnych lokalizacjach lokali gastronomicznych pracodawcy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Słubice (lubuskie)
Fakturowanie, przyjmowanie zamówień, rozliczanie kasy
Zakład Uboju i Produkcja Wędlin - 2017-06-01 - Sichów Duży (świętokrzyskie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości itp.), sporządzanie potraw, posiłków, nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni, dbanie o higienę osobistą i stanowisko oraz odzież ochronną, utrzymywanie porządku i czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, realizowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przeszkolenie z BHP i PPOZ, obróbka artykułów spożywczych(mycie, odbieranie, szatkowanie, dzielenie na części, rozdrabnianie) poznanie, obsługa i konserwacja urządzeń, poznanie z zakresu dietetyki, wiedzy i żywienia, zapoznanie z recepturami, zapoznanie się z kasą fiskalną oraz jej obsługa, utrzymanie czystości naczyń, pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, poznanie zasad higieny w odniesieniu do produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Domaszewnica (lubelskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków. Praca co II dzień w godz. 8-18.00
BANDEROZA s.c. - 2016-09-01 - Myślenice (małopolskie)